|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Suknia Herm's Bellucia- czy któraś ją posiadam mam kilka pytań przed kupnem
Witam zastanawiam się nad kupnem sukni Herm's Bellucia ale mam dużo obaw dlatego szukam dziewczyn które ją zakupiły. Jest to suknia z kolekcji 2011 na dole wstawiłam foto.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia Herm's Bellucia- czy któraś ją posiadam mam kilka pytań przed kupnem
A jakie masz obawy? Suknia prezentuje się bardzo ładnie.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia Herm's Bellucia- czy któraś ją posiadam mam kilka pytań przed kupnem
Wiem wiem ale ja taka niezdecydowana jestem. Tyle czarnych myśli mi przechodzi przez głowę. Ona ma bardzo długi tren i jestem ciekawa czy te guziczki dały radę go utrzymać przez całe wesele bo słyszałam że niekiedy się urywają i potem trzeba walczyć z agrafkami.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
To może poszukaj sukni bez trenu i połącz z dłuuugim welonem? Tren będziesz miała tylko w kościele, a w trakcie wesela będziesz walczyć z agrafkami. Musisz zdecydować- piękny, efektowny tren czy wygoda
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.