|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wyjazd nad morze - jedzenie
hej dziewczyny, prosze was o pomoc..
w lipcu jade z TŻem nad morze na 5 dni i wszystko było było super i pięknie gdyby nie jeden problem, wiadomo jaki... JEDZENIE ![]() z ED już walcze 6 lat więc szans na zapomnienie o diecie na te 5 dni nie ma. Obecnie jestem na etapie próbowania w miare regularnego, zdrowego jedzenia. Nic tuczącego, ponieważ kiedy nie mam napadów to tyje, a kiedy mam to chudnę i tu niestety musze stwerdzić, że dzięki napadom utrzymuje swoją wage, która mi odpowiada. NIESTETY bo gdybym tyła od napadów to zniechęcałoby mnie do nich troche... ale nie o tym temat... prosze was o rade co mogłabym jeść na wyjeździe? jakieś propozycje? ![]() wiadomo, z obiadkami zdrowymi szaleć za bardzo nie będę. myślałam, że jakiś makaron, ryż do tego dorzuce jakieś mrożone warzywka... macie jeszcze jakieś pomysły na szybie, gotowane jedzonko? a co jeśli bedziemy akurat poza domkiem? mój TŻ na szczęście dużo nie je ale zadowoli sie jakimś kebabem, rybą smażona itp., ja tego nie tknę ![]() co mogałbym zjeść jak wyjdziemy? do jakiejś ekstra restauracji raczej nie pójdziemy żebym mogła sobie zamówić sałatkę...jeśli bedzie okazja to na pewno poza tym nie mam pojęcia ![]() pomyślałam jeszcze o gotowanej kolbie kukurydzy, która sprzedają na plaży... wiecie może jak ona jest robiona? jadłam ostatnio kolbę w KFC i była okropna, taka tłusta chyba w maśle gotują ![]() dziewczyny mam nadzieje, że mnie zrozumiecie bo macie podobne problemy.... dla innych to żaden problem, dla mnie najważniejszy.... ![]() nienawidze w sobie tego, że inni będą sie cieszyć wakacjami, będą odpoczywać nad morzem, a ja o żarciu będę myśleć. ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wyjazd nad morze - jedzenie
Tak poważnie to zmień lekarza.
A mniej poważnie to wiesz, możesz nie jeść nic albo bardzo niewiele ale wtedy zapewne twój facet zacznie się martwić (zresztą słusznie). Na wakacjach człowiek raczej nie siedzi przed monitorem i nie myśli o pierdołach tylko ciągle gdzieś się łazi, nad morzem czy jeziorem się pływa a to wzmaga apetyt więc wyjdź z założenia że jedzenie jest ci potrzebne i przede wszystkim przestań się martwić na zapas. Musisz być w bardzo kiepskim stanie jeśli zamartwiasz się jak by tu zrobić żeby prawie nic nie jeść zamiast wybierać bikini i ubrania w których powalisz swojego faceta na kolana. Chodziłaś/chodzisz na jakąś terapię? Co do twojej wagi która dziwnym trafem maleje akurat przy napadach to przypuszczam, ze spowodowane jest to wymiotami a tycie przy braku napadów to jest nic innego jak tylko nadrabianie strat wody w organizmie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nad morzem ryby są w każdej postaci i uwierz mi są pyszne
![]() W tamtym roku raczyłam się grillowanymi i pieczonymi rybami i były świetne a nad morzem nie są takie drogie. Pamiętaj że będąc na wakacjach będziesz w ruchu, musisz coś konkretnego zjeść! Jak TŻ będzie jadł kebaba to Ty może weź małego, ale powiedz chłopakowi żeby Ciępilnował, że zjesz to i koniec! Bądź z nim szczera, na pewno CI pomoże. Kocha Cię i nie chce źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kebab nie jest wcale taki zły, w środku sałatka i kurczak - możesz to wyjeść i bułkę zostawić
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zamiast sosu czosnkowego można poprosić o ketchup
![]() albo dobry jest kebab w naleśniku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
tatiana22
obecnie nie chodzę na żadną terapię. Wiem, że powinnam... ![]() a TŻ kocha mnie bardzo, zrobił by dla mnie wszystko, wiem to... ale on nie wie, co sie dzieje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale tak na poważnie to za takim mięsem nie przepadam, już bardziej rybka mnie skusi ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 Edytowane przez aaniolekk Czas edycji: 2011-07-02 o 21:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a pieczony kurczak? często są takie lokale, gdzie można kupić skrzydełka, podudzia, całego kurczaka... jeśli lubisz to warto, bo zazwyczaj są smaczne, nie mają w sobie tak dużo tej chemii, polecam!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.