|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pytanie
Hej dziewczyny.
Mam pytanie, opisze pewną sytuacje. Pewnego wieczoru pieściłam się z chłopakiem. On wytrysnął mi na ręke, oczywiście ręce później umyłam, penisa też wytarliśmy i ogólnie wszystko co było poplamione. On później poszedł oddać mocz (słyszałam, że w cewce moczowej może zostać troche nasienia). Po jakiś dwóch trzech godzinach dotykał mnie penisem w okolicach pochwy. I w związku z tą sytacją chciałabym sie zapytać czy jest możliwe zajście w ciąże? ( dużo o tym czytałam i wynika, że nie, ale może czegoś nie doczytałam). Następne pytanie to takie w jakich warunkach mogą przetrwać plemniki? I kiedy tracą zdolność do zapłodnienia? Wiem, że dla niektórych z was to może takie pytanie to banał, ale po prostu chce wiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: pytanie
Cytat:
po pierwsze: nie, nie jesteś w ciąży. po drugie: skoro tak bardzo się jej boisz, dlaczego dopuszczasz się ryzykownych (w twojej opinii) zachowań? po trzecie: istnieje wątek zbiorczy na takie pytania. przed założeniem wątku użyj wyszukiwarki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
jest milion takich samych wątków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nic więcej dodać
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
ok dzięki, poszukam
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
No właśnie. Pierwszy i ostatni raz do następnego razu i następnego wątku.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
to absolutnie pewne, że jesteś w ciąży - plemnik po osadzeniu się w zakamarkach cewki moczowej staje się bardziej aktywny przez mocznik weń się znajdujący.
jak taki chytrusek wtedy wylezie na światło dzienne, to żadnej nie przepuści. zbieraj na aborcję.
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Eee, nie przesadzajmy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
już trzeci raz w ciągu tygodnia pada identyczne pytanie o wszędobylskie plemniki, co to się przedostają przez spodnie/majtki/żyją na muszlach klozetowych i czatują, co by tu zapłodnić.
nigdy nie zrozumiem panikarzy.
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
najpierw przeczytaj dokładnie co napisałam a później głupio komentuj ![]() a po drugie to nie widze nic w swojej wypowiedzi co by wskazywało na to, że sie boje, zadałam pytania z czystej ciekawości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.