|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co o tym sądzicie?
Chciałam się zapytać czy spędzanie ze sobą dużo czasu szkodzi związkowi? Od miesiąca jestem ze swoim chłopakiem i nie potrafimy zaprzestać spędzania ze sobą wspólnych dni bo po kilku godzinach kiedy nie jesteśmy obok siebie już tęsknimy za drugą połówką. Jego siostra uważa i zaczyna go utwierdzać w przekonaniu ,że to nam zaszkodzi i nasza miłość jak to ujęła się wypali. On teraz zaczyna mieć mieszane uczucia! Nic się nie wydarzyło takiego żebyśmy chcieli ograniczyć swoje spotkania... chyba do tej pory.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co o tym sądzicie?
Chęć spędzania ze sobą czasu 24/24 to rzecz jak najbardziej naturalna i bez różnicy czy to na "początku związku" czy "po środku". Jestem ze swoim Tż 3 lata i najchętniej w ogóle bym się z nim nie rozstawała, a uczucie między Wami wcale nie musi się wypalić z powodu częstych spotkań.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
nie ma żadnych reguł określających częstość spotkań, każdy człowiek jest inny, każdy związek jest inny. niektórzy nie potrafią się rozstać nawet na 5 minut a niektórym wystarczą dwa - trzy spotkania w tygodniu
![]() ja ze swoim chłopakiem spotykamy się co dwa, trzy dni i to wcale nie znaczy, że nasz związek jest gorszy, po prostu lubimy się za sobą stęsknić a poza tym mamy na głowie miliony innych spraw na co dzień. ważne, żeby się dogadać i dopasować co do "potrzeb spotkań", skoro Tobie i Twojemu TŻ odpowiada codzienne widywanie to ja nie widzę żadnego problemu
cm Edytowane przez clara morfina Czas edycji: 2011-06-29 o 15:22 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
To jest zupełnie normalne. Każda zakochana dziewczyna chce spędzać ze swoim facetem jak najwięcej czasu. Ja tak mam już ponad 5 lat i jakoś nic się nie wypaliło. Spotykamy się często i już po chwili gdy tylko odjedzie to chce znowu go zobaczyć.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z TŻtem w ciągu 1,5 roku bycia razem nie widzielismy sie moze tydzien (pojedyncze dni) - tak widzimy się codziennie. I nie znudziło nam się i wcale sie nie zanosi ![]() Bo jakby to tak miało działać... to każda para, która by ze sobą mieszkała byłaby skazana na proażke.
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Nie jest powiedziane, że poprzez częste spotkania związek się wypali, aczkolwiek ja nie jestem zwolennikiem tzw 24/7. Z doświadczenia wiem, że często taki związek szybciej przechodzi do codzienności, szybciej wkrada się rutyna i nie ma nawet kiedy za sobą zatęsknić.
Nie uogólniam. Przedstawiam tylko swój punkt widzenia.
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
oj tam ! Głupie gadanie
nie zaszkodzi, jak poznałam mojego narzeczonego też spotykaliśmy się codziennie, gdy nadeszła pora rozstania to ciągle sms i rozmowy wszyscy też twierdzili, że nam się to znudzi a dziś ? minęły 3 lata i jest wciąż pięknie )))
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Od ponad roku spotykam się z TŻem prawie codziennie, nieraz pomieszkujemy ze sobą 2-3 dni, ostatnio nawet ponad tydzień spędziliśmy razem... A i tak jak go pożegnałam na przystanku, to godzinę później tęskniłam jak szalona
A przy pierwszym miesiącu to... ojjj, szaleliśmy Twój TŻ trochę chwiejny jak mu siostra potrafi coś wmówić
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z TŻ-em też widuję się prawie codziennie i z dnia na dzień nasze uczucia są coraz mocniejsze i coraz więcej czasu chcielibyśmy ze sobą spędzać - dlatego po pół roku znajomości przeprowadzam się do
niego (a pomieszkujemy razem (po kilka dni w tygodniu) prawie od początku trwania związku).
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

- ... - 50 kg 

A przy pierwszym miesiącu to... ojjj, szaleliśmy