![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Spot PiSu
Moim zdaniem pałka się przegła
http://www.youtube.com/watch?v=EyOX7...layer_embedded co to jest i czemu ma służyć? ![]() japa mi opadła. musiałam się tym z kimś podzielić. liczę na zrozumienie ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- trochę wygląda jak zapowiedź filmu "pojutrze" albo "9/11" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spot PiSu
Jak zobaczyłam to na tvn24 to moja pierwsza myśl "W jakim ja kraju żyję..."... A mój ojciec mi ciagle wypomina, że głosowąłam na PO :| Po takich akcjach to ja sie zaczynam martwic o tych, co zarządzają kampanią PiSu.
Co wnosi ten "spot" poza grą na uczuciach. I oczywiście zgranie w czasie z raportem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie wierze ze to jest autentyczne.
Chyba jakis dzieciak sie bawi i filmiki robi: podklada glos, dodaje tekst. Nie wierze w to co widze. Edytowane przez shiava Czas edycji: 2011-07-30 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- ps. dla mnie to momentami zajeżdza jakimś zwiastunem filmu typu stare love story... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
brakuje skrzypiec i fortepianu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tragedia, to nieprawdopodobnie obrzydliwe granie na uczuciach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Już widocznie nikt żywy nie chce tego PISu reklamować...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To obrzydliwe wykorzystywanie tragedii nie tylko rodziny ś.p. pamięci prezydenta ale także rodzin pozostałych 94 osób. Gra się nimi, ich tragedią jak w karty lub inną dobrą grę. Dla mnie- poniżej jakichkolwiek norm.
Powinni dac tym ludziom spokojnie odejść, ludzie powinni zapamietać państwa Kaczyńskich jako ludzi jakimi byli a nie jako niezywe marionetki w rękach speców od kampanii partyjnej. Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2011-07-30 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Noo to pana Hofmana poniosło
![]() Ja to czasami się zastanawiam, czy oni na serio tak myslą czy im ktoś te teksty pisze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hmmmm jeśli ktoś ogląda South Park... i oglądał odcinek w którym pokazywali jak rzekomo manaty układają scenariusz kolejnego odcinka teksty itp Family Guy... to... to tak to właśnie sobie wyobrażam
![]() http://www.lemonzoo.com/funny_videos...y_is_made.html Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-07-30 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
podrzuciłam u góry link.
pewnie mają wielką pulę czasownik rzeczownik itp TRAGEDIA, ŚMIERĆ, UMIERANIE, ZDRADA, HONOR, OJCZYZNA i jakieś zwierzątka losowo układają spoty, gagi i wypowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Taaaa losowanie jak w lotku
![]() A serio mówiąc to to mnie przeraża... Kierunek, w jakim idzie "reklama" tej partii sięga już dna. Ciekawe co jeszcze pokażą, niedługo może przyjdzie kolej na zdjęcia z mometu identyfikazji zwłok z tekstem "Tusku, to ty za to odpowiadasz". Brr aż strach pomyśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
O rany... zatkało mnie w negatywnym tego słowa znaczeniu... niestety stwierdzenie po trupach do celu nabiera innego znaczenia...
edit: a tu odpowiedz do tego filmiku ktoś wrzucił http://www.youtube.com/watch?v=BNTMC...&feature=feedu aż przykro to wszystko oglądać... dla mnie to żenujące...
Edytowane przez indja2 Czas edycji: 2011-07-30 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektórzy powiedzenia jak widac biorą zbyt dosłownie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Najwyraźniej...
Edytowane przez indja2 Czas edycji: 2011-07-30 o 00:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() okazala sie jedyna. nie wiem czy na takie zrozumienie liczylas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj widziałam ten spot w tv, chyba na TVN ...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Buc
|
żem porzygam się za chwilę.
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
W pierwszym momencie jak to zobaczyłam pomyślałam, że to MUSI być jakaś kolejna autopromocja PIS-u, ale po chwili sobie myślę - nie, czegoś takiego by nie zrobili, pewnie chodzi o kwestię, co tak naprawdę doprowadziło do tej katastrofy lotniczej w Smoleńsku.
A jednak ![]() A w radiu słyszeliście spot PIS-u? Jakiś facet, chyba mąż i ojciec, nauczyciel, wymienia jak to mu w życiu źle, że musi dorabiać, aby utrzymać rodzinę i że panu Tuskowi już dziękuje, po czym stwierdza, że czas na odważne decyzje. Następnie słychać głos Jarosława Kaczyńskiego mówiącego: Prawo i Sprawiedliwość. Rzygać mi się chce taką propagandą. Jeśli każda kampania wyborcza ma wyglądać w ten sposób, czyli na oczernianiu przeciwnika, zamiast na skupieniu się na tym, co samemu ma się do zaoferowania, to ja też już dziękuję. Wszystkim partiom w tym kraju. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Buc
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PO mówiło dużo w kampaniu przed 4 i więcej laty o obniżeniu podatków, odchudzeniu biurokracji itd. Nic z tego nie zrobili najpierw się tłumaczyli, że prezydent nie ten, po zmianie prezydenta .... Choć przed wyborami prezydenckimi zapowiadali ofensywę ustawową. Zgadzam się z JKM, że PIS i PO różnią tylko dwie rzeczy. PiS mniej kradnie i nie ma speców od PR.
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja się nie porzygam, bo mi zdziwienie twarz wykrzywiło tylko jednym słowem można to określić : żenada
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ajajaj.
Ostatni spot o wbijaniu sie do biurowca trafnie opisywala zreszta prof. Senyszyn. Nie rozumiem, czemu oni nie rozumieją, ze nie spotami i nie obietnicami wygrywa się wybory. Dla mnie to wszystko dość obleśne jest. Po trupach do celu, po trupach do celu, wszyscy chcemy lezez na Wawelu...
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Może trochę nieudana koncepcja samego spotu, ale przesłanie dobre. Chyba w żadnym kraju nie wyjaśnia się tak długo przyczyn katastrof i to jeszcze z tak ważnymi osobami w kraju. To jest porażka rządu. I ja osobiście czekam na wyjaśnienie tej sprawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ten spot wygląda ja kiepski trailer do kiepskiego filmu, w dodatku zrobiony w MovieMakerze -_-. Ale pomijając już jakość - każda normalna rodzina sprzeciwiłaby się wykorzystaniu tragicznej śmierci ich bliskich do celów politycznych. Poza tym, brzmi to tak, jak by tylko oni zginęli, w samolocie pełnym ludzi bez honoru, bo służyli Polsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Akurat mistrzem od obietnic, to jest inna partia i ja nie rozumiem, jak obywatele mogą być tak ślepi.
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.