|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfum: Armani Code edp, Code Elixir, YSL Elle, Elle Intense i Alien edp (Czerw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfum: Armani Code edp, Code Elixir, YSL Elle, Elle Intense i Alien edp (Czerw
interesuje mnie
Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea niestety nie mam poszukiwanych przez Ciebie perfum ale może coś innego wpadnie Ci w oko ![]() zapraszam do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z Twoich poszukiwanych posiadam: J.Lo La Glow Britney spears curious s.j.parker covet |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Edytko chętnie ale jakby wysyłka była do Pl
to stosunkowo tanie zapachy, nie opłacałoby się wysyłać za granicę ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok nie ma sprawy może być do Polski. mój mąż leci w następnym tyg to by mi wziął. ja Ci wyśle z irlandii a Ty mi do Polski tylko ile ml chcesz ? ja mam atomizery 2,5 ml i co mogę w zamian? Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2011-06-30 o 23:23 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie by mnie interesowało po 2,5ml jak się da z:
J.Lo LA Glow JLo glow after dark covet sarah jessica parker kate moss velvet hour Angel pivoine gwen stefani lamb bo Curious dziś kupiłam i już nie szukam ![]() a na wymianę mam: próbki: Sephora Untamed (Karmel z wanilią) - ok 3ml Moschino Funny - 1,5ml, fabryczna Lolita Lempicka - Coral Flower (Fleur de Corail) - 1,2ml Cerruti Image - 2,1ml Guerlain AA Lila Bella - 0,3ml Guerlain AA Herba Fresca - 1,6ml Guerlain AA Lemon Fresca - 1ml Demeter Creme Brulee - 2ml Do Re Reminiscence - 2ml Demeter Blueberry Muffin 1ml Estee Lauder - Pure White Linen - ok 1,3ml, fabryczna Moschino 'Light Clouds - fabryczna, w kartoniku, ok 1,3ml Armani Diamonds - 0,5ml f edp, spray, fabryczna Hermes "Ogródek Nilowy" - 0,4ml spray, fabryczna Moschino Hippy Fizz edt - ok. 0,8ml w samplerku, spray Laura Biagiotti ROMA - 2,5ml + jeszcze jedna Roma: 1,2 ml, w samplerkach Avon Love to the Fullest edp - 1 ml, fabryczna Trussardi Skin - 3,7ml Paris Hilton Just me - 2,5ml gotowe: NafNaf - ok. 9,7ml YSL Baby Doll - 9,5ml Escada Moon Sparkle - 10ml Ralph Lauren Wild - 7ml Chopard Wish - 9.7ml i mogę zrobić z własnych flakonów: Britney Spears - Circus Fantasy - do 10ml Comptoir Sud Pacifique O'Pomelo - do 2,5ml Thierry Mugler - Eau de Star - do 2,5ml DKNY Be Delicious Juiced - 2,5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a u Ciebie interesuje mnie : thierry mugler eau de star 2,5 ml dkny be delicious juiced 2,5 ml escada moon sparkle 10 ml to co wymiana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() zaraz Ci napiszę pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.