|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Platoniczne uczucie na odległość
Witam,
Próbowałam sama sobie na pewne pytania odpowiedzieć ale mój obecny stan nie pozwala mi jasno myśleć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Platoniczne uczucie na odległość
Dla mnie sytuacja jest całkowicie chora. Uważam, że gdyby chciał czegoś więcej to na pewno by Cię o tym poinformował. Skoro tego nie zrobił to zapewne taki układ mu odpowiadał - seks i na tym koniec.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy wyznać mu uczucia? to zależy - jeśli nie chcesz mieć złudzeń to tak, ale lepiej prosto w oczy a nie za pośrednictwem smsa a jeśli tak bardzo go kochasz i nie chcesz odbierać sobie nadziej, że staniesz się kimś więcej - to może lepiej nie wyznawać mu uczuć a sprawy zostawić swojemu biegowi
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-07-02 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego kobiety mają takie upodobanie do komplikowania sobie życia i wdawania się w beznadziejne układy??? Układ od początku w sumie jasny: miły, niezobowiązujący seks, co pokazał, na wesele idąc nie z tobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Kochać to za dużo powiedziane, zapomnieć trudniej. sama nie wiem co o tym myśleć... może faktycznie czas pokaze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niby trzeba dotrzymywać układów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie się z Tobą zgadzam,aczkolwiek... ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- No,ona też ma darmowe bzykano. Nie wykorzystuje jej,nie obiecywał jej niczego,więc Twój post jest trochę śmieszny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Nie wydaje mi się, żeby chciał od Ciebie teraz czegoś więcej. Gdyby tak było, dowiedziałabyś się o tym już dawno. Seks zbliża ludzi, jednak nie każdy podchodzi do tego bardzo emocjonalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dla niego to tylko seks. Jasno to określil na początku. Na wesele zabrał kogoś innego.
Powiedział, że będzie raz w miesiącu w Warszawie i chce się z Tobą wtedy spotykać. Ale spotykać na dotychczasowych zasadach, ktore RAZEM ustaliliście na początku. Przyjeżdża do Warszawy, ma darmowy seks bez zobowiązań, wraca do siebie i cześć pieśni. Jeśli Ci ten układ przeszkadza, to mu o tym powiedz, ale na pewno nie czekaj miesiącami, aż on nagle się ocknie i stwierdzi, że jesteś miłością jego życia, bo się raczej tego nie doczekasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Sama zgodziłaś się na taki, a nie inny układ. Seks bez zobowiązań, obopólna przyjemność, nic poza tym. Jak widać jednak nie jestes typową suczką, która idzie do łóżka z byle jakim facetem, aby sobie zafundować przyjemność wyłączając przy tym emocje. Gdybyś taka była, to byś się nie zaangażowała emocjonalnie.
Moim zdaniem Tobie się wydaje, że się zakochałaś. Jest wam dobrze w łóżku, seks was zbliżył (a seks zbliża, ojj zbliża niestety), poza łóżkiem macie wspólne tematy (można się dogadywać z milionem osób przecież), a Ty od razu szukasz w nim księcia z bajki. Ale bajki Ci się pomyliły. To nie jest jakiś koleś na białym rumaku tylko facet, który bzyka się z Tobą, bo ma taką potrzebę. Chcesz mu wyjawić swoje uczucia? Nie czekaj, bo moim zdaniem na jego uczucia się nie doczekasz. facet myśli racjonalnie, Ty emocjonalnie. Powiedz mu, co masz powiedzieć i skończcie tę szopkę, bo ty się tylko bedziesz męczyć. Facet nic do Ciebie nie czuje na moje oko.
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
na początku już ustaliliście reguły, więc licz się, że mówiąc co czujesz możesz stracić, to co masz. Jednak chyba nie warto oszukiwać siebie i jego, więc odważ się i powiedz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.