![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Porada zaniedbanie pomoc
hey;* jestem z chlopakiem poltora roku i jakos czuje sie zaniedbana, nie interesuje sie mna to co robie. Dobrym przykaldem na to jest to ze ostatnio sie ladnei wystroilam zeby przedeszystkim mu sie podobac a mimo to ona nawet nie zwrocil na to uwagi co lepsze pochwalil piersi mojej siostry tekstem "fajne masz cycki" (moze i ma duze nie to co ja ale i tak bylo mi przykro). Czy oststnio jak mialam mala imprezke rodzinna i byl Kamil to tak jakby nie zwracal na mnie uwagi gadal tylko z moja siostra, jej chlopakiem i moja rodzina przy stole ciagle ja zaczepial. A jak na niby mialam focha i pozniej chcialam polozyc sie kolo niego to wyparowal mi z tekstem czy ja przypatkiem nie mam focha, to ja mu na to czy chce zebym miala czy nie to on na to ze mu to obojetnie... Kocham go ale jest mi przykro gdy tak robi co moge zrobic by mnie na nowo zauwazyl ??
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Porada zaniedbanie pomoc
Zakładam, ze macie po 17 góra 18 lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja mam 17 on 20 ale jakos wczesniej bylo normalnie
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Najwyższy czas na ROZMOWE.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Fochy to beznadziejny sposób na rozwiązywanie problemów
![]() Też bym olała, jakby facet usiłował na mnie coś w ten sposób wymusić. ![]() Ale innej rady jak rozmowa z nim to nie dostaniesz. Nie wiem, czego się spodziewałaś innego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No księciem to on nie jest, sądząc po zachowaniu. Zapytaj go dlaczego Cię tak traktuje. Może ma dość dziecinnych fochów?
Piszesz, że wcześniej było normalnie. Kiedy wcześniej? Jak długo to trwa? Może jesteś w stanie wskazać jakiś moment przełomowy - wydarzenie, które mogło mieć wpływ na zmianę jego zachowania, jakaś kłótnia...
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ode mnie za taki komplement dostałby w twarz (to z miejsca siostry) A od Ciebie powinien zarobić z drugiej strony za chamskie traktowanie siostry.. To ma być komplement? Pochwała niby? A jak zaprasza do kochania się to ten książę mówi "daj doopy"? Z kim Ty się dziewczyno zadajesz? Weź pogoń buraka bo nie wart dalszego zachodu jak juz jest tak beznadziejnie. I nie, nie widze tu miejsca na rozmowę, bo niby o czym? facet ma jakąś matkę, babki, ciotki - najwyraźniej tak został wychowany że olewając włąsną dziewczynę mówi przy niej do innej kobiety - na dodatek jej siostry: "fajne masz cycki" Dno i 3 metry mułu. Pewne rzeczy wynosi się z domu- on ich nie wyniósł. Pewne rzeczy człowiek wrażliwy i w miarę obyty czuje i wie sam z siebie- on nie czuje i wie.
Cava Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety. Liz Williams Edytowane przez cava Czas edycji: 2011-07-03 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kolejny książę z Wizażu...
1. Łopatą go. 2. Łopatologicznie mu, że nie odpowiada Ci jego zachowanie. Bo on nie jest jasnowidzem i nie wie o co chodzi. Za pomocą fochów o nie wiadomo co mogłabyś postępować z kobietami, chociaż to i tak żadna metoda. Z facetem trzeba prosto z mostu. Jak spędzacie ze sobą czas? Może zaczęło robić się nudno i monotonnie? A może przywiązujesz się do niego za bardzo, jesteś jak bluszcz i poza nim nie masz własnych zajęć, więc on ucieka np do Twojej rodziny? Skoro podobają mu się cycki Twojej siostry i mówi to w ten chamski sposób, to chyba wybrał zły obiekt zainteresowania. Pogadaj z nim o tym, bo SAM SIĘ NIE DOMYŚLI tego jak się czujesz. Jeśli powie Ci, że przesadzasz, to zastanów się, co dalej. Nie rozumiem co inteligentne dziewczyny robią z takimi burakami.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-07-03 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dzieciaki
![]() Po tekście 'fajne masz cycki' do mojej (nieistniejącej) siostry, to bym chłopa pieprznęła w łeb i powiedziała 'Adios'. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
jak przeczytałam o tekście "fajne masz cycki" to padłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Wydawało mi się, że 20 letni chłopcy już nie używają takich chamskich tekstów.. to bardziej pasowałoby mi dla 16 latka, bo to jeszcze gówniarstwo. Skoro Twoje mu nie pasują, a woli siostry to adios
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jakim, no jakim trzeba być bucem z empatią ameby, aby przy własnej dziewczynie innej powiedzieć, że ma fajne cycki???? Serio podoba ci się bycie z kimś takim?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Olej go i tyle. Pokaż mu że masz go gdzieś. Zajmij się w tym czasie sobą. Szkoda czasu na takiego kretyna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa! Wygarnij wprost co ci sie nie podoba
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
"Fajne masz cycki"?
![]() ![]() Dlaczego nie dałaś mu w twarz? ![]() W 100% zgadzam się z cavą. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Precz z burakami. Na pewno nie zasługujesz na takie traktowanie. Zakochanie zakochaniem, ale nie możesz tolerować takiego zachowania ze strony swojego chłopaka.
![]() |
#21 | |
.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
tylko on z moja siostra maja takei glupie dzwne odzywki do siebie, nie pierwszy raz zauwazylam. A to byl pierwszy raz jak byl taki niemily dla mnie
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
hmm. stawiałam na 13
![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Fajne masz cycki. - A ty masz fajnego siurka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Rzuć tego buraka, bo po jego zachowaniu można wywnioskować, że jest z niego niezłe ziółko...Skoro przy Tobie do Twojej siostry potrafi powiedzieć takie hasełko na temat jej biustu, to zastanów się co on gada innym laskom pod Twoją nieobecność...Nie zasługuje na Ciebie, zakończ ten związek, a nie brnij dalej w bagno z którego potem ciężej będzie ci odejść...Olewa Cię, nie zwraca na Ciebie uwagi, obojętne jest mu to czy szczelisz focha czy nie, a to oznacza iż niestety Cię nie kocha...Przykro mi ale tak myślę...
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie broń go, to po pierwsze. A po drugie zachowanie dziecinne i strasznie niedojrzałe. Jak dla mnie nie ma tu nawet miejsca na rozmowę, bo niby o czym ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
prymityw z tekstem o cyckach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do kolesia - kiepściutki z niego materiał na Partnera. Żarty żartami - fajnie, że ma dobry kontakt z Twoją siostrą i rodziną. Ale gdyby mój TŻ (ze stażem 3-letnim) użył takiego "komplementu" w stosunku do którejś z moich sióstr - to zapewne dostałby w pysk ode mnie, od niej, i jeszcze od tej drugiej tak na wszelki wypadek. A łażenie za Królewiczem i próby, żeby zwrócił na Ciebie uwagę... szkoda czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
albo traktuj Go tak samo, ale jak znam życie to nic z tego nie wyjdzie, oprócz klótni, więc lepiej od razu powiedz o co chodzi
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ah te problemy nastolatków
![]() ![]() chłopak ma 20 lat,i jest niedojrzałym gówniarzem..nie jest gotowy do związku..to jest pewne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.