|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie - kucharz i co dalej
Siemka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie - kucharz i co dalej
ja już skończyłam technikum o tym zawodzie
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Z chęcią poszłabym na dietetykę ale niestety ten kierunek akurat jest płatny i nie wiem czy będzie w ogóle mnie na niego stać. Może ktoś ma inny pomysł?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Umiejętność gotowania + zajmowanie się dziećmi to dobre połączenie
![]() Może pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna? Trochę ciężko doradzić, nie napisałaś czy wolisz studia dzienne, czy zaoczne, co chciałabyś zdawać na maturze, w jakim mieście chciałabyś studiować itd. I pamiętaj, że dietetyka to masa biologii i chemii ![]()
happiness is easy! Edytowane przez Styczniowa93 Czas edycji: 2011-07-02 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Chemia i biologia to żadna przeszkoda bo lubię te przedmioty. Wolałabym studia dzienna, a jeżeli o miasta chodzi to Poznań i Leszno tylko jak sprawdzałam te maista to wszędzie ten kierunek jest płatny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jeśli nauka biologii, chemii rzeczywiście nie sprawia Ci problemów, to warto przeczytać
![]() "Wydział Lekarski II Kierunek: dietetyka Studia pierwszego stopnia, stacjonarne, 3 – letnie 1. Kandydaci legitymujący się tzw. „starą maturą” zobowiązani są: (...) 2. Kandydaci legitymujący się tzw. „nową maturą” i maturą europejską /EB/ zobowiązani są: a) wykazać się zdaniem egzaminu maturalnego z biologii na poziomie rozszerzonym i z chemii na poziomie podstawowym. Maksymalna liczba punktów za dwa przedmioty wynosi 200 ( 1%=1pkt) Wyniki EB zostaną przeliczone do skali procentowej wg wzoru: wynik x 10 W przypadku kandydatów, którzy wykażą się zdaniem egzaminu maturalnego z chemii na poziomie rozszerzonym, wynik zostanie przeliczony na poziom podstawowy zgodnie z Uchwałą Senatu obowiązującą na rok akademicki 2012/2013" Skopiowałam dla Ciebie ze strony poznańskiego UM. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A może studia gastronomiczne? Nie wiem, jak to jest z innymi uczelniami, ale np. na UWM-ie jest kierunek gastronomiczny, po którym możesz być równie dobrze szefem kuchni, jak i menadżerem restauracji. Sprawdź, czy w Twoich okolicach nie ma czegoś takiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.