|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Trójmiejskie Galerie Handlowe
Hej! Dziewczyny, mam do Was prośbę. Jako, że spędzę niecały miesiąc w trójmieście zaplanowałam sobie obchód po wszystkich galeriach handlowych... ale nie chcę nic pominąć, więc potrzebuję listy takich galerii. Same nazwy mi wystarczą, już resztę sobie doszukam. Pomożecie?
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trójmiejskie Galerie Handlowe
wujek google i fraza: galerie w sopocie, gdyni i gdansku. razem z mapa beda
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Gdynia:
Klif (duży, bardzo dużo sklepów, ale nie lubię tam chodzić) Batory (nic tam nie ma, house reserved cropp i kilka takich ... ) Kiedyś na ulicy Świętojańskiej były sklepy... 2. Gdańsk: Manhattan Galeria Bałtycka (polecam) Fashion House (outlety) No i ja do innych nie chodzę ![]() tylko nie wiem po co robić obchód po wszystkich jak w wielu nie ma kompletnie nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
yyyy... ale plan.
3miasto jest tak piękne i morze do tego a ta będzie zwiedzać galerie handlowe , jakby rózniły się czymkolwiek od tych w innych miastach ![]() I jeszcze się boi że jakąś pominie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no wiesz w galerii otwierają jedynego na pomorzu burger kinga, w manhattanie starbucks poza tym w klifie jest new look o który trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O nie mogę przypomniał mi się przez to gość którego podniecało spuszczanie powietrza z piłki i Twoje dmuchane krokodyle z tesco w promocji ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ja tam z chęcią zwiedzam galerie handlowe w innych miastach, stary browar w poznaniu jest piękny pod względem architektonicznym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O w Gdańsku jest (? przynajmniej kiedyś była) galeria handlowa w Starym Młynie- ale to co piękne jest tylko na zewnątrz, wystarczy więc obejść z zewnatrz bo zwiedzać w środku nie ma czego.
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
akurat tak się składa, że doskonale znam 3miasto pod względem zwiedzania, morze też już wiele razy widziałam. nie tobie oceniać, ani tym bardziej śmiać się z moich zamiarów, nie chcesz, nie musisz podzielać mojego pomysłu, a tylko trollujesz na forum. ciebie nie interesują zakupy, mnie zwiedzanie. i tak, uważam, że galerie w różnych miastach różnią się między sobą.
![]() |
#10 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ![]() A bałtycką też lubię, na pewno odwiedzę jak będę w 3mieście. Niezbyt polecam np przymorze- jakieś wybrakowane to ch. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() A co jest złego by parę godzin z 2 tygodniowego pobytu na sklepy poświęcić, bo nie wiem? ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-07-02 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
OH to takie puste i za mało wyrafinowane.
Rozumiesz, na wakacjach należy bawić się w turystę i zwiedzić, obftogorafować każdą ważną kamienicę o której i tak za rok zapomnisz ![]() Muzea muzeami ale jak ktoś jest miesiąc w trójmieście to zdąży i do teatru na plaży w Orłowie i do kina na molo i do centrum handlowego i do muzeum np Poczty Gdańskiej pójść... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pierwszy raz Musz widzisz moje wypowiedzi więc wiesz że zadęcia wielce kulturalnego ogólnie nie mam i jedynie "wysoką sztuką" nie żyję. I już spieszę donieść dlaczego to takie puste- bo 3miejskie gh w niczym się nie różnią od innych polskich gh - wszędzie te same sieciowce w których można kupić dokąładniusieńko to samo. No chyba że faktycznie dla kogoś najlepsza pamiątką z wakacji jest papierowy kubek ze Starbucksa i komentarz "a ja to piłam kawę ze stabucksa a wy nie tralala" ![]() Jeszcze rozumiem jak ktoś "pierwszy raz w życiu przyjeżdża do miasta z zabitej dechami wsi" i pierwszy raz takie "cudo" jak gh na oczy widzi. I o ile rozumiem że faktycznie z braku pogody można sie skusić na zakupy jak się akurat czegoś potrzebuje, to plan nie pominięcia żadnej GH w mieście ubawił mnie do łez. Już widze te pielgrzymki zwiedzających z nabożną czcią "taka nowość, taka nowość, przyjszła do nas cywilizacja i serek wiejski po 5 groszy taniej" pierwszego WallMarta w Polsce ![]() Do autorki wątku- jak tak dobrze znasz 3 miasto i tyle razy już tu byłaś to w czym problem - gh stoją jak byki przy głównych trasach komunikacyjnych ,nie da się przeoczyć . BTW- i nie, nie daruję sobie kometarzy- dlaczego? Bo to jest forum, dlatego. ![]() Nikogo nie obrażam ani nie lżę- wiec wyrazić swoje zdanie na poruszony na forum temat mogę.
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc, galerie handlowe w Trójmieście nie są za ciekawe.
Gdzie tam im np. do Starego Browaru w Poznaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A nie wiem niedługo
![]() ![]() zlikwidowali chyba jakieś chińskie makarony czy coś w ten deseń :-P i będzie mięcy mcdonaldem a biowayem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu, ale ja nie przepadam za Galerią Bałtycką. Wolę pojechać na Przymorze, do Alfy. Z BurgerKinga nie cieszę się wcale, bo paskudne żarcie tam mają. Mogliby Subway'a w galerii otworzyć.
![]() |
![]() |
#17 |
zawsze mam racje
|
cava: a właśnie, że kolekcje się różnią
![]() A ja wolę iść na zakupy w innym mieście niż u siebie ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
mogliby green waya otworzyć ale takiego hmmm... w pełnej krasie a nie bio way pomieszany z fast foodem na brzegu i w tym hałasie oj oj oj
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
zawsze mam racje
|
W krakowie też.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A no to widzisz Warszawa i Kraków - jedynie.
Dużo jest kolekcji które pojawiają się tylko w naprawdę dużych miastach. Ja lubię robić zakupy gdzie indziej bo nie wszystkie sklepy mam na miejscu. Wiem że z New Lokiem w Polsce cięzko, wiem że MAC jest tylko w Warszawie. Gdybym pojechała do Anglii to wielkim punktem wakacji byłyby zakupy w Atmosphere ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja osobiscie bardziej wole Baltycka od Browaru w PZN'u.
Fakt faktem- jest sliczny. Jednak pod wzgledem sklepow i ich ukladu- zdecydowanie Baltycka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.