|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Aktówka
Dostałam skórzaną aktówkę, damką, bardzo porządną... Ale jest ona dla mnie bardzo problematyczna. Nie mam pojęcia do czego ją nosić. Nigdy takich torebek nie nosiłam. Pomocy.
http://www.female.pl/przebieralnia/p...rba-Kazar.html Coś w tym stylu, ale skóra licowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aktówka
Witaj.Ja aktówki na początku nosiłam tylko do pracy,do kompletu:marynarka+spodni e.Odkryłam,że można je również zabierać na uczelnię( są bardziej praktyczne niż torebka).Fajnie pasują do jeansów, szpilek,prostej bluzki,i marynarki.Lepiej zrezygnować z ubierania rzeczy o kobiecych formach (bufki,falbanki,wzory w kwiatki,mdłe kolory,cekiny,duże hafty itd.).Nie pasują również do dłuższych spódnic.Postaw na klasyczny minimalizm w stroju.Aktówka jako element Twojego wizerunku nie współgra także z tandetnymi dodatkami.Dobierz buty w kolorze i fakturze materiału aktówki.Kup etui na pióro/długopis(nie bylejaką jednorazówkę z kiosku).Nie owieszaj się plastikową,dużą biżuterią multikolor
![]() Edytowane przez kellio Czas edycji: 2011-07-05 o 13:35 Powód: Jeszcze więcej dobrych rad:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.