![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wpadki na egzaminie na prawko:)
Nie znalazłam takiego wątku więc jakby co to proszę o powiadomienie. A więc tak. Jakie były wasze największe wpadki na egzaminie na prawko. Ja na pierwszym egzaminie oblałam na wjeździe pod górkę bo byłam tak zestresowana że noga mi się ześlizgnęła z sprzęgła i zgasło mi auto. Za drugim razem jeszcze nie wsiadłam a już wiedziałam że facet mnie uleje bo miał zły humor. Nie udało mu się na placu manewrowym to ulał mnie na mieście. A jak wracaliśmy do WORD-a już po przesiadce to on jechał lewym pasem a ja mu zwróciłam uwagę że powinno się prawidłowo jechać prawym. To facet się wkurzył i do końca drogi do WORD-a mówił mi waćpanna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wpadki na egzaminie na prawko:)
Ja jeszcze nie zdawalam
![]() ale jak nie zdalas za pierwszym razem to ile razy Ci zgasl? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
To ja zawróciłam na takim "rondku" z prawego pasa... ale dałam po garach wtedy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hejo, ja zdawałam już 2 razy - jutro trzecie podejście
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- o kurde, to nieźle :P
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Na górce jak się zatrzymałam to zamiast po prostu ruszyć to ja wrzuciłam wsteczny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja na pierwszym egzaminie, zdawalam od razu teorie, a pozniej praktyke przytrzasnelam sobie palca drzwiami
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
fajny wątek
![]() ![]() Jak wyjezdzałam z WORD-u to wjechalam na lewy pas...czyli jechalam przez te 5m pod prad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Super wątek
![]() Ja jestem jeszcze przed egzaminem, ale jak już będę po i zaliczę wpadkę to się podzielę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam w WORDzie z dziewczyną, która na łuku zaczęła skręcać w złą stroną
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ja dziś jak zdawałam to chciałam być tak uprzejma i puścić ludzi z lewej strony choć miałam pierszeństwo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
no to moje wpadki :
* za pierwszym razem nie ruszyłam nawet na łuku bo samochód zgasł mi 2 razy przy ruszaniu .. i egzaminator musiał mnie z powrotem podwieźć dosłownie 5 kroków dalej na parking ![]() * za drugim razem spaliłam sprzęgło na wzniesieniu.. samochód zaczął dymić, ale w końcu ruszył ![]() ![]() jednak te wpadki nie równają się z tym co wyczyniam teraz na drodze .. chyba nie jest mi dane opanować jazde czterema kółkami do perfekcji .. ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A jakimi samochodami uczyłyście się jeździć na jazdach a na jakich zdawałyście? Bo ja jeździłam w peuegocie( jakoś chyba tak się to pisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Ja zdawałam na toyocie yaris 6-cio biegowej
![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
ja się uczyłam na dwóch modelach corsy, puncie i mitsubishi colcie, a zdawałam tez na colcie
![]() ![]() a zdałam w piątek trzynastego ![]() Edytowane przez _pestka Czas edycji: 2010-06-25 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
ja oblałem za nie włączenie migacza;p;p
a słyszałem ze mozna nie zdac za to ze kiedy sie spuszcza ręczny i nie zgasnie kontrolka to tez oblewają;/;/ im więcej poprawek tym wiecej kasy mają;p |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no tak ... przecież to nie jest poprawnie spuszczony ręczny i jeździsz na nim przy czym zużywasz go.. no logiczne i ja nic dziwnego w tym nie widzę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Ojej...ja zdałam za 5 razem. To ile ja bym musiała opowiadać
![]() Ale tak: trzy razy oblałam na placu (straszne nerwy, mimo że łuk wczesniej wychodził mi dobrze) I najgorsze to było to jak oblałam na tym, że nie zwolniłam ręcznego, to nawet łuku nie zrobiłam. ![]() ![]() I na którymś egzaminie nie mogłam maski otworzyć, bo zawsze miałam problem, żeby złapać ten haczyk...hehe. I sięgałam gdzieś dalej, już egzaminator mi coś zaczął sugerować...w końcu się udało...ale wyciągam rękę, a ona cała w smarze, brudna...ale pan egzaminator był tak miły i specjalnie dla mnie poszedł po chusteczkę ![]() Znowu kiedyś, jak miałam wsiadać do auta to musiałam zrzucić płaszcz i takie tam, żeby mi było wygodnie...i miałam taką chustkę na szyji...pech chciał, że zaczepiłam nią o kolczyk ![]() ![]() ![]() Na mieście oblałam raz, za to, że wymusiłam pierwszeństwo. A na tym zdanym nie włączyąłm raz kierunkowskazu ![]() A koleżanka podobno rozmawiała z mężczyzną, bodajże około 70-tki. ktory zdawał chyba ze 20 razy i za każdym razem oblewał na łuku... ![]() Zapytała go 'Po co Panu to prawo jazdy?' A on:'A jeszcze się trochę pojeździ' ![]() Ciekawe czy do tej pory zdał ![]() ![]() A na pierwszym egzaminie oblałam na łuku. I ogólnie pan egzaminator był bardzo miły (otwieranie drzwi, oddał mi swój parasol, bo padał deszcz). Ale jak mi tłumaczył, co źle zrobiłam to tak się wczuł, że cały czas mi rękę na kolanie trzymał...hehe ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Tak, oblewają za różne rzeczy, np. koleżanka miała pecha, pieszy wszedł jej na przejście kiedy z niego zjeżdżała samochodem, inna nie zdała przez złośliwość, albo nieuwagę innego kierowcy. Chciała zjechać na prawy pas, kierowca jadący za nią zasygnalizował jej, że ją wpuszcza, a gdy zjechała to przyśpieszył. Oblała za wymuszenie.
Trzeba być maksymalnie skupionym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ja uczylam sie i zdawalam prawko na fiacie panda. Egzaminatorzy, jak chca to uwala za taka *******e, ze glowa mala. Trzeba miec troche farta i trafic na egzaminatora, ktory jest w miare w dobrym humorze (ogolnie to mialam takie wrazenie, ze ci ludzie sa z innego swiata, niedosc ze opryskliwi to tacy NIELUDZCY
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
starszy wiekiem, dziadzio taki, mina jakby ktos mu osikal buty.. zimny, sluzbista..
30 minuta egzaminu........BUDZIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Jak wybierałam sie ostatnim razem na egzamin ojciec do mnie z tekstem ze mi potowarzyszy
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Ja się uczyłam na renault clio.
Osobiście zdałam za piątym razem, ale o pierwszych dwóch egzaminach to nawet nie ma co mówić, bo nie zdałam na placu ![]() ![]() ![]() Czwarty egzamin-po dwumiesięcznej przerwie(szczerze chciałam po tym trzecim egzaminie się poddać)o niebo lepiej, super miły egzaminator, naprawdę fajnie mi się jeździło,od egzaminatora ani razu nie usłyszałam, że popełniłam jakiś błąd, czułam się naprawdę pewnie i to mnie zgubiło!!! no i oblałam, ale na czym-na parkowaniu!!!co za wstyd!!! egzaminator był zmuszony zahamować, widać było , że był zawiedziony, bo jak podsumował-bardzo mu się podobała moja jazda i chwalił mnie, przez jakiś czas rozmawialiśmy, a za nami zrobiła się kolejka samochodów, gdyż przez to, że krzywo staliśmy nie mogli przejechać, ciekawe co ci kierowcy z tyłu musieli sobie pomyśleć... nawet nie mam pojęcia jak długo tam stali, gdyż nie trąbili, ni nic. Jednym słowem wtopa na maksa!Egzaminator poprawnie zaparkował samochód i przesiedliśmy się, jak wracaliśmy całą drogę zagadywał do mnie ![]() Piąty egzamin-już bez żadnych problemów, chociaż zaliczyłam wtopę na placu, po poprawnym zrobieniu łuku egzaminator wsiadł do samochodu i mieliśmy pojechać na górkę, a żeby wjechać na tę górkę trzeba znowu pojechać do początku łuku i skręcić w lewo, tak więc dojechałam do początku łuku i się zatrzymałam!!!Dopiero po chwili zobaczyłam co ja robię, przecież miałam od razu skręcić w lewo, tak więc cofnęłam odrobinkę do tyłu i znowu do przodu i wjechałam na tą nieszczęsną górkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hahaha Wątek pierwsza klasa ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Wiem, że to było śmieszne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.