Co dla mnie! Możecie szaleć ! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-05-18, 13:49   #1
Alabasterek
Raczkowanie

Co dla mnie! Możecie szaleć !

Przyszła kolej na mnie ! Slub zbliża się wielgachnymi krokami a ja mam wiele dylemantów /chodziło mi o dylematy/! Suknia będzie taka jak w załączniku /EIllusion-szyje mi krawcowa-więc to nie będzie orginal/ z tym że biała a nie jak na zdjątku blady róż!
Jedyna zmiana w niej to będą inne plecki takie jak na drugim zdjęciu /E.Irina/. Do rzeczy o co mi chodzi???

- Mam balejaż na włoskach - blond z ciemnym brązem - długość za łopatki - myślałam o takich fryzurkach jak załączam (Aha i ja będę mieć welonik - taki gładki bez wzorków). Czy będą pasować mi takie fryzy bo nie lubię koków HMMM?
- nie wiem jaki makijaż? (lubię mocno pomalowane oczęta-jak wy to nazywacie przydymiony makijaż)
- jaki bukiet /eh tyle ich na wizażu a ja nie wiem jaki)
- no i jaka biżuteria ? Krawcowa mówiła mi że uszyje mi na szyjkę coś takiego jak ma ta laska na zdjęciu nr 1, no ale przecież kolczyków mi nie uszyje ha ha

POmożecie zdesperowanemu Alabasterkowi Co ???
Stary 2005-05-18, 14:07   #2
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

Dot.: Co dla mnie! Możecie szaleć !

A skąd jestes? Moja krawcowa ma prześliczne ozdoby na szyję, rękę ktos jej robi a ona sprzedaje. Z cieniutkiego drucika, kwiatki, kryształki, obróżki CUDA!
Dorzuce przykładowe zdjęcia (to nie jej wyrób ale ma idetyczne) i włosy
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-18, 14:20   #3
Konto usunięte

i jeszcze
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-18, 14:48   #4
Alabasterek
Raczkowanie

Jestem z Krakowa, a drogie ma te cudeńka?? Myślisz, że coś by mi dopasowała
Alabasterek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-18, 20:05   #5
Konto usunięte

te cudeńka są dośc drogie (zrozumiałam dlaczego w komisach sprzedawane są aż po 50-60zł) bo ok 90zł, ale to chyba najdrożej.
Myślę ze dopasowałaby ci coś, a jak nie to zrobiła to co chcesz, bo jej robi to znajoma. Ja wybrałbym tam kilka rzeczy bo są..... piękne!
Stary 2005-05-19, 09:25   #6
Alabasterek
Raczkowanie

No dziewczynki proszę o więcej opinii!
Stary 2005-05-19, 14:47   #7
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Hmmm... Alabasterku, wydaje mi się, że przy takiej sukience można iść albo w stronę romantyzmu, albo nowoczesności z nutą pieprzu i słodyczy Czyli zawsze coś słodkiego

Suknia sama w sobie jest dość strojna, więc sądzę, że reszta powinna być albo skromna i w miarę prosta, albo trochę zakręcona i nietypowa

Dużo zależy od tego, jak wyglądasz (poza włosami ), czy jesteś wysoka etc. Napiszesz / fotka? Bo np. bardziej podobają mi się u panien młodych makijaże delikatne i romantyczne, ale niektórym pasuje coś mocniejszego. Tak samo z fryzurami- w ciemno nie ośmielę się doradzać (może tylko tyle, że przy takich plecach włosy raczej nie powinny zbyt ciężko / nisko opadać).

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-05-19, 15:50   #8
Alabasterek
Raczkowanie

Więc Lazy! Mam 166 cm wzrostu, niebieskie oczy, jestem osobą szczupłą i raczej delikatnej urody! Myślę że mocne makijaże mi nie pasują, jedynie chodzi mi o ciemniejszą obwódkę oka a usta tak ino ino pomalowane! Niewiem jaki bukiet wybrać! I wogóle w jakim kolorze??? Aha i na tej sukni z boczku są zawieszone takie trawki-więc w jakim kolorku by je dobrać, bo pomyślałam że mogłabym wtedy dopasować np. makijaż(chodzi mi o kolorystykę) do tych dodatków. Jak sądzisz jakie pazurki by wtedy pasowały- dodam, że będę robić sobie takie żelowe (zawsze o takich marzyłam) Proszę o rady

Ala Baster

Stary 2005-05-19, 16:44   #9
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Uchhh no Alabasterku, już zaczęłam Ci odpowiadać, parę zdjęć wyszperałam, a tu muszę kończyć grrr.... Później napiszę wszystko, co przyszło mi do głowy Jeśli masz, wklej widok sukienki z przodu. I napisz, czy będziesz opalona, jakie masz tęczówki
Stary 2005-05-19, 23:31   #10
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

No więc, zanim zaryję ryjkiem w klawiaturę , parę refleksji i fotek jako inspiracja dla Ciebie, Alabasterku Tylko zastrzegam, że to są baaardzo luźne przemyślenia i pomysły- z racji tego, że nie wiem, jak wyglądasz (chodzi o makijaż i fryz, reszta nieco mniej tego wymaga, bo sukienkę praktycznie już masz ).

Piszesz, że lubisz dymne i mocno umalowane oczy, ale masz delikatną urodę i jasne włosy. Nie mam pojęcia, jaki będzie w Twoim wypadku efekt końcowy, bo dużo zależy od tego, czy jesteś blada, jakiego koloru i kształtu masz oczy, jak wygląda buzia... Może masz fantastyczne i warte podkreślenia oczy, a może lepiej zaakcentować usta... Kto wie... Subtelna uroda lepiej prezentuje się w delikatniejszym makijażu- czyli np. słodkie róże, pastelki, kolory naturalne i neutralne... Gdyby jednak bardzo Cię korciło, podrzucam także fotkę ciut łagodniejszego „przydymionego”

Usta- może być i błyszczyk, i aksamitny mat... i łagodny miękki połysk... Trzeba zgrać z oczami.

Włosy Alabasterku, IMHO taka sukienka + welon (nawet prościutki, mgiełkowaty) + kwiaty + pewnie coś z biżuterii + misterna fryzura to byłoby troszkę dużo Baaaardzo podoba mi się fryzura z trzeciego zdjęcia od Eli Jest z rodzaju tych, które sama wkleiłaś, ale odrobinę prostsza, bardziej młodzieńcza i nowoczesna, ma taki lekko niedbały look- wydaje mi się, że świetnie pasuje do sukienki Aha, do tego masz dość odważny balejaż- sądzę, że z bardziej tradycyjną fryzurą mógłby troszkę się kłócić, a tak- super!

W miarę skromne (lecz nie nobliwe! ) upięcie też może być

Biżuteria- jeśli będziesz miała coś większego na szyi- np. nawiązujący do sukienki kwiat na wstążeczce (wydaje mi się, że suknię zdobi coś w rodzaju kwiatka- ?? ), nie zakładałabym już kolczyków ani żadnej innej biżuterii. A gdyby zrezygnować z „szytej” ozdoby na szyję, wybrałabym coś delikatnego. (Tylko, kurczę, Alabasterku, jak wygląda Twoja sukienka z przodu?? )

Kwiaty- jakoś nie pasują mi tradycyjne „kule” i „torciki”- niby są bezpieczne i współgrają z wieloma kreacjiami, ale mam wrażenie, że w tym przypadku wypadłyby nudno i bez polotu Widziałabym raczej coś prostego, wyrafinowanego... lub jakaś lekko wydłużoną formę... Sukienka ma sporo elementów ozdobnych, więc dobrze byłoby jakoś do nich nawiązać, tak by bukiet stanowił kontynuację, a nie kolejny element wizerunku (trochę bredzę, ale na pewno wiesz, o co mi chodzi ). Wspomniałaś o „trawkach” przy sukience- nie jestem pewna, czy właściwie je sobie wyobrażam, ale jeśli tak, to chyba zostawiłabym je białe, by nie odznaczały się za bardzo (głównie na zdjęciach- za dużo detali może wyglądać średnio ). A w ogóle muszą być? Przepraszam, że tak pytam, ale to przez to, że sobie wyobrażam- pewnie gdybym zobaczyła wszystko czarno na białym, rozjaśniłoby mi się pod sufitem

No więc przyszedł mi do głowy pojedynczy długi kwiat, spiralnie owinięty tiulem (ale nie za dużo tego materiału, żeby była taka mgiełka). Lub jakieś proste kwiaty (np. kalie), bez dodanej zieleni, puszków, wstążek itp.- taki „minimalistyczny” kwiatowy dodatek Albo jakaś nowatorska forma typu „rożek”, „torebka”... Kolor dobrałabym wiedząc, jaka będzie reszta

I jeszcze dobrze byłoby, gdyby do tego wszystkiego pasował pan młody

Pozdrawiam

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blush.jpg (99,5 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mist.jpg (29,6 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg NM-wed.jpg (62,4 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brown.jpg (24,9 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stone.jpg (23,4 KB, 101 załadowań)
Stary 2005-05-19, 23:35   #11
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

C.d.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg soft brown.jpg (22,1 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg updo.jpg (14,8 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kr.jpg (9,9 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 60$.jpg (6,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pearls20.jpg (27,1 KB, 45 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-05-19, 23:37   #12
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

I już idę spać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bombka.jpg (9,5 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg storczyki Cymbidium & scirpus.jpg (22,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebeczka.jpg (29,9 KB, 44 załadowań)
Stary 2005-05-20, 06:04   #13
Alabasterek
Raczkowanie

Lazy Droga jesteś wspaniała!! Dołączam zdjęcie dziewczyny, która jest do mnie bardzo podobna, napewno jej włosy wygłądają tak jak moje (z tym że chciałabym aby do ślubu moje jednak były ciut ciut jaśniejsze). Makijaże które mi zaproponowałaś są piękne /ta blondynka z tymi ciemnymi oczkami- Noo super oczęta- aha moje oczka mają tęczówkę niebieściutką- a dookoła białą /. Kurcze nie posiadam zdjęcia sukni z przodu - ale jest ona bardzo prosta, zdobny ma tylko tył. Przód gorsetu jak najprostszy z tym, że będą z niego wystaławy takie kawałki koronki w górnej części (napewno wiesz o co chodzi). Jedyną ozdobą przodu jest ten kwiat z trawkami (wiele sukni z emeli costa ma takie www.emeliacosta.com )- dlatego pomyślałam aby motyw tych trawek przenieś troszkę do bukietu ???

Widzę, że masz pojęcie o tym co piszesz naprawdę !!!!!

Więc jeśli znajdziesz jeszczę chwilkę (jak się wyśpisz to proszę o jeszcze jeszcze

Aha i będę opalona - pewnio, że tak niedługo zaczynam chodzić na solarkę-więc będę czekoladka lekka

Z wyrazami szacunku

Ala Baster
Stary 2005-05-20, 18:16   #14
Dobra_Wilczyca
Raczkowanie

Witaj Alabasterku!
Pomysły Lazy_Morning są wspaniałe. Na pewno będziesz cudną panną młodą. Ale czy jesteś pewna, że chcesz się mocno opalić? To może nieciekawie wyjść na zdjęciach i postarzyć Cię. A przecież chcesz wyglądać młodo i kwitnąco. Wydaje mi się, że 3-5 wizyt wystarczy żeby nabrać kolorku, a nie stać się "czekoladką".
Dużo szczęścia!
Dobra_Wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-21, 19:26   #15
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Uch aż szkoda, że nie masz foty do wstawienia- z takimi tęczówkami! Chciałabym zobaczyć...

Spodziewałam się, że jesteś sporo jaśniejszym typem Np. o tej dziewczynie ze zdjęcia powiedziałabym, że jest brunetką z jasnoorzechowym balejażem

Opalenizna- za Wilczycą – ok., tylko nie za mocna, bo zbyt duży kontrast z sukienką (i- bardzo często- bladym bądź różowym panem młodym ) wypada nieciekawie na zdjęciach, tak dziwnie, sztucznie. No i jeszcze przecież chcesz mieć jaśniejsze włosy...

Aluś, skoro jesteś podobna do tej dziewczyn, to raczej optowałabym za nieco luźną i nowoczesną stylizacją- taka twarz aż woła o to! Jeśli dymny makijaż oczu, to nie za mocny i „mniejszy powierzchniowo” niż zwykle. Myślę, że lepszy też jest cień grafitowy / brunatny / brązowy / zgaszony granat / bakłażan... niż prawdziwa czerń (ta może być tylko przy rzęsach i jedynie troszkę, jeżeli masz ciemną oprawę oczu). Za ciemne oczy być nie mogą, bo istnieje ryzyko, że buzia nabierze smutnego, zmęczonego wyrazu i makijaż nie zagra z tego typu sukienką. Usta zrobiłabym delikatne i słodkie (jasny błyszczyk lub mat).

Alabasterku, po dokładniejszym opisie sukienki z Twojej strony, sądzę, że jest dość strojna sama w sobie- sznurowanie na plecach, obłoczki tiulu, koronka przy gorsecie, kwiat z trawkami... do tego mgiełka welonu... Na pewno stawałabym okoniem wobec opcji dwóch kwiatów z przodu!- czyli kwiat na szyję-

Podrzucam jeszcze kilka fotek (tylko weź poprawkę na te mocne i ostrzejsze makijaże). Może znajdziesz inspirację

Buziaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg transp.jpg (17,5 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z ogonkiem;).jpg (21,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg berło.jpg (9,9 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trawka.jpg (31,6 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w tiulu.jpg (10,0 KB, 47 załadowań)
Stary 2005-05-21, 19:28   #16
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

c.d.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rom.jpg (38,4 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hold.jpg (17,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tiny.jpg (61,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rożek.jpg (16,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cal.jpg (16,1 KB, 49 załadowań)
Stary 2005-05-21, 19:30   #17
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

I dalej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hunny.jpg (21,4 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Spat.jpg (7,9 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wed.jpg (19,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS.JPG (13,9 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg soft smo.jpg (15,6 KB, 42 załadowań)
Stary 2005-05-21, 19:32   #18
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

I jeszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pacyk.jpg (69,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w-grey.jpg (56,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MB choc.jpg (51,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg NM-w..jpg (45,0 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zamglony.jpg (21,4 KB, 35 załadowań)
Stary 2005-05-21, 19:34   #19
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

No w końcu mam szaleć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pale.jpg (17,7 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg elle.jpg (38,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rosy-graph.jpg (25,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AL.jpg (15,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cat-eye.jpg (9,3 KB, 29 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-05-21, 19:36   #20
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

No to jeszcze sobie poszaleję...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryz.jpg (19,0 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg up.jpg (27,7 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shat-up.jpg (25,8 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg up2.jpg (34,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg up3.jpg (25,8 KB, 39 załadowań)
Stary 2005-05-21, 19:37   #21
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Już zbliżam się do wyczerpania szaleństwa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pony1.jpg (18,6 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pony2.jpg (8,7 KB, 49 załadowań)
Stary 2005-05-21, 19:43   #22
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Aha, Alabasterku, zapomniałam, że wspominałaś o paznokciach Ja bym się zdecydowała na french- IMHO jest najpiękniejszy, uniwersalny ...fotogeniczny Jeśli masz wieeelką ochotę na coś więcej, polecam jakiś dyskretny bajerek z cyrkonii albo perełek (tego drugiego masz przesłodki przykład na pazurkach made by nasza Dolly ).
Na pewno będziesz pięknie się prezentowała
Pozdrowionka!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg French.jpg (11,2 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg french2.jpg (17,5 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg french+cyrkonie.jpg (12,0 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj6.jpg (25,3 KB, 43 załadowań)
Stary 2005-05-30, 06:00   #23
Alabasterek
Raczkowanie

Dziękuję ci droga Lady! Nawet nie wiesz jak bardzo pomogłaś mi w poszukiwaniu inspiracji na moje weselicho!!!! Nie pisałam bo nie byłam pewna na co się zdecyduje. TEraz już wiem Byłam na przymiarce - suknia jest piękna i i i i zdecydowałam na różowe dodatki ponieważ w środeczki tych kwiatuszków co będę mieć z przodku będą włożone bladoróżowe środki (ale się powstarzam eh) . Bardzo bardzo dziękuję za wszelkie propozycję a dodam, że wszystkie mi się bardzo podobają i naprawdę kobito wiesz co piszesz poprostu jesteś profesionalll No ale jakby ci jeszcze coś super wpadło do główki to zapraszam, rozpatrzę wszystkie propozycję. POzdrawiam : jupi:
Stary 2005-05-31, 21:48   #24
*majka*
Zakorzenienie

Alabasterku,ta kiecka jest po prostu super!Mozesz podac mi strone gdzie mozna ja obejrzec,moze znajde cos jeszcze,bo prawde mowiac szukam jakiejs oryginalnej i malo sukienek,jak na razie mi sie podoba... cmoki
Stary 2005-06-01, 05:53   #25
Alabasterek
Raczkowanie

Jakie to miłe - naprawdę !Tak po cichu myślałam, że suknia nie bardzo przypadła do gustu wizazanką, bo nie było zachwytu (żartuję oczywiście !!
Majeczko ta suknia to www.emeliecosta.com - kolekcja 2005. Jak dla mnie ta suknia jest jedyna a pozostałe tej firmy również bardzo bardzo mi się podobają!! A najbardziej te tiulki ciulki
Na tej stronce co ci podałam, nie ma dokładnych zdjątek tylko takie jak ja przedstawiam. Mogę ci jedynie się pochwalić, że ją przymierzałam w orginalnym salonie i była piękna! Cudowna wręcz! No ale nie stać mnie na 2400 zł, więc moja krawcowa /specjalizuje się w sukniach ślubnych) odszyła identyko no normalnie identyko z moimi poprawkami (chodzi o plecki) a reszta wyszła równie cudownie!! : )

Pozdrawiam Ala Baster
Stary 2005-06-01, 09:33   #26
Momo
Zakorzenienie

Dziewczyny dały Ci tyle dobrych rad , że mi już tylko pozostaje powiedzieć , że suknia jest fantastyczna . Będziesz w niej wyglądać pięknie.

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-01, 18:24   #27
*majka*
Zakorzenienie

Smile Dot.: Co dla mnie! Możecie szaleć !

Ciesze sie razem z Toba Alu i zazdroszcze,ze to cudenko moglas na zywo zobaczyc!Ja jeszcze zadnej sukienki nie przymierzalam,narazie jestem na etapie poszukiwania wzrokowego,co by potem ewentualne faworytki zmierzyc...
Dziekuje Ci bardzo za stronke i tak po cichu licze na to,ze zobaczymy Twoje zdjecie w tej pieknej sukni?
Pozdrawiam i caluski
P.S.Wlasnie wpadlam na pomysl,ze wybiore sie do salonu obejrzec i zmierzyc te kiecke,bo mi w glowie mocno siedzi ,Ciekawe tylko,ile u mnie w Germanii,beda za nia chcieli(juz to widze,jak mnie cena z nog zwala ).
Papatki

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2005-06-01 o 18:38
*majka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-01, 21:57   #28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Alabasterek
Jakie to miłe - naprawdę !Tak po cichu myślałam, że suknia nie bardzo przypadła do gustu wizazanką, bo nie było zachwytu (żartuję oczywiście !!
Majeczko ta suknia to www.emeliecosta.com - kolekcja 2005. Jak dla mnie ta suknia jest jedyna a pozostałe tej firmy również bardzo bardzo mi się podobają!! A najbardziej te tiulki ciulki
Na tej stronce co ci podałam, nie ma dokładnych zdjątek tylko takie jak ja przedstawiam. Mogę ci jedynie się pochwalić, że ją przymierzałam w orginalnym salonie i była piękna! Cudowna wręcz! No ale nie stać mnie na 2400 zł, więc moja krawcowa /specjalizuje się w sukniach ślubnych) odszyła identyko no normalnie identyko z moimi poprawkami (chodzi o plecki) a reszta wyszła równie cudownie!! : )

Pozdrawiam Ala Baster
sukienki emeliecosta są śliczne, żadna chyba bym nie pogardziła. Przymierzałam HELOISE, ale niestety kuper był nie do podpięcia, skazany na ciągłe szuranie po ziemi.
Stary 2005-06-01, 22:54   #29
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Hej, Ala
Oczywiście, że kieckę masz bombową Jakiś czas temu myślałam o jednym modelu Cymbeline, bardzo podobnym w stylu, ale w końcu zrezygnowałam, bo stwierdziłam, że spódnica wygląda za ciężko (tam było zero tiulu, który z Twojej tworzy taką smakowitą, seksowno-słodką mieszankę).

A teraz do rzeczy Skoro róż, to już! Jeszcze parę fotek, może akurat coś wpasuje się w Twój gust i całość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beau-mat.jpg (26,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Clarins.jpg (14,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gładkie.jpg (28,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg h-g-r.jpg (28,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg make.jpg (14,6 KB, 38 załadowań)
Stary 2005-06-01, 22:58   #30
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

I na tym poprzestanę I tak cud, że znalazłam cokolwiek w tym bałaganie (w kompie i na płytach )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg twil.jpg (16,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roses&mist.jpg (44,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rel-hair.jpg (30,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: gif se-up&down.gif (56,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MAH-hair.jpg (67,0 KB, 23 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości