![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co dla mnie! Możecie szaleć !![]() Jedyna zmiana w niej to będą inne plecki takie jak na drugim zdjęciu /E.Irina/. Do rzeczy o co mi chodzi??? ![]() - Mam balejaż na włoskach - blond z ciemnym brązem - długość za łopatki - myślałam o takich fryzurkach jak załączam (Aha i ja będę mieć welonik - taki gładki bez wzorków). Czy będą pasować mi takie fryzy bo nie lubię koków HMMM? - nie wiem jaki makijaż? ![]() - jaki bukiet ![]() - no i jaka biżuteria ? Krawcowa mówiła mi że uszyje mi na szyjkę coś takiego jak ma ta laska na zdjęciu nr 1, no ale przecież kolczyków mi nie uszyje ha ha ![]() POmożecie zdesperowanemu Alabasterkowi Co ???
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co dla mnie! Możecie szaleć !
A skąd jestes? Moja krawcowa ma prześliczne ozdoby na szyję, rękę ktos jej robi a ona sprzedaje. Z cieniutkiego drucika, kwiatki, kryształki, obróżki CUDA!
Dorzuce przykładowe zdjęcia (to nie jej wyrób ale ma idetyczne) i włosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
i jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jestem z Krakowa, a drogie ma te cudeńka?? Myślisz, że coś by mi dopasowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
te cudeńka są dośc drogie (zrozumiałam dlaczego w komisach sprzedawane są aż po 50-60zł) bo ok 90zł, ale to chyba najdrożej.
Myślę ze dopasowałaby ci coś, a jak nie to zrobiła to co chcesz, bo jej robi to znajoma. Ja wybrałbym tam kilka rzeczy bo są..... piękne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No dziewczynki proszę o więcej opinii!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm... Alabasterku, wydaje mi się, że przy takiej sukience można iść albo w stronę romantyzmu, albo nowoczesności z nutą pieprzu i słodyczy
![]() ![]() Suknia sama w sobie jest dość strojna, więc sądzę, że reszta powinna być albo skromna i w miarę prosta, albo trochę zakręcona i nietypowa ![]() Dużo zależy od tego, jak wyglądasz (poza włosami ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Więc Lazy! Mam 166 cm wzrostu, niebieskie oczy, jestem osobą szczupłą i raczej delikatnej urody! Myślę że mocne makijaże mi nie pasują, jedynie chodzi mi o ciemniejszą obwódkę oka a usta tak ino ino pomalowane! Niewiem jaki bukiet wybrać! I wogóle w jakim kolorze??? Aha i na tej sukni z boczku są zawieszone takie trawki-więc w jakim kolorku by je dobrać, bo pomyślałam że mogłabym wtedy dopasować np. makijaż(chodzi mi o kolorystykę) do tych dodatków. Jak sądzisz jakie pazurki by wtedy pasowały- dodam, że będę robić sobie takie żelowe (zawsze o takich marzyłam)
![]() Ala Baster ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Uchhh no
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
No więc, zanim zaryję ryjkiem w klawiaturę
![]() ![]() ![]() Piszesz, że lubisz dymne i mocno umalowane oczy, ale masz delikatną urodę i jasne włosy. Nie mam pojęcia, jaki będzie w Twoim wypadku efekt końcowy, bo dużo zależy od tego, czy jesteś blada, jakiego koloru i kształtu masz oczy, jak wygląda buzia... Może masz fantastyczne i warte podkreślenia oczy, a może lepiej zaakcentować usta... Kto wie... ![]() ![]() ![]() Usta- może być i błyszczyk, i aksamitny mat... i łagodny miękki połysk... Trzeba zgrać z oczami. Włosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W miarę skromne (lecz nie nobliwe! ![]() ![]() Biżuteria- jeśli będziesz miała coś większego na szyi- np. nawiązujący do sukienki kwiat na wstążeczce (wydaje mi się, że suknię zdobi coś w rodzaju kwiatka- ?? ![]() ![]() ![]() Kwiaty- jakoś nie pasują mi tradycyjne „kule” i „torciki”- niby są bezpieczne i współgrają z wieloma kreacjiami, ale mam wrażenie, że w tym przypadku wypadłyby nudno i bez polotu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No więc przyszedł mi do głowy pojedynczy długi kwiat, spiralnie owinięty tiulem (ale nie za dużo tego materiału, żeby była taka mgiełka). Lub jakieś proste kwiaty (np. kalie), bez dodanej zieleni, puszków, wstążek itp.- taki „minimalistyczny” kwiatowy dodatek ![]() ![]() I jeszcze dobrze byłoby, gdyby do tego wszystkiego pasował pan młody ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
C.d.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
I już idę spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Lazy Droga jesteś wspaniała!! Dołączam zdjęcie dziewczyny, która jest do mnie bardzo podobna, napewno jej włosy wygłądają tak jak moje (z tym że chciałabym aby do ślubu moje jednak były ciut ciut jaśniejsze). Makijaże które mi zaproponowałaś są piękne /ta blondynka z tymi ciemnymi oczkami- Noo super oczęta- aha moje oczka mają tęczówkę niebieściutką- a dookoła białą
![]() ![]() ![]() Widzę, że masz pojęcie o tym co piszesz naprawdę !!!!! ![]() ![]() ![]() Więc jeśli znajdziesz jeszczę chwilkę (jak się wyśpisz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha i będę opalona - pewnio, że tak niedługo zaczynam chodzić na solarkę-więc będę czekoladka lekka ![]() ![]() ![]() ![]() Z wyrazami szacunku Ala Baster
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witaj Alabasterku!
Pomysły Lazy_Morning są wspaniałe. Na pewno będziesz cudną panną młodą. ![]() Dużo szczęścia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Uch aż szkoda, że nie masz foty do wstawienia- z takimi tęczówkami! Chciałabym zobaczyć...
![]() Spodziewałam się, że jesteś sporo jaśniejszym typem ![]() ![]() Opalenizna- za Wilczycą ![]() ![]() Aluś, skoro jesteś podobna do tej dziewczyn, to raczej optowałabym za nieco luźną i nowoczesną stylizacją- taka twarz aż woła o to! ![]() ![]() Alabasterku, po dokładniejszym opisie sukienki z Twojej strony, sądzę, że jest dość strojna sama w sobie- sznurowanie na plecach, obłoczki tiulu, koronka przy gorsecie, kwiat z trawkami... do tego mgiełka welonu... Na pewno stawałabym okoniem wobec opcji dwóch kwiatów z przodu!- czyli kwiat na szyję- ![]() Podrzucam jeszcze kilka fotek ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
c.d.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
I dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
No w końcu mam szaleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
No to jeszcze sobie poszaleję...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Już zbliżam się do wyczerpania szaleństwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Aha, Alabasterku, zapomniałam, że wspominałaś o paznokciach
![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno będziesz pięknie się prezentowała ![]() Pozdrowionka! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Dziękuję ci droga Lady! Nawet nie wiesz jak bardzo pomogłaś mi w poszukiwaniu inspiracji na moje weselicho!!!! Nie pisałam bo nie byłam pewna na co się zdecyduje. TEraz już wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Alabasterku,ta kiecka jest po prostu super!Mozesz podac mi strone gdzie mozna ja obejrzec,moze znajde cos jeszcze,bo prawde mowiac szukam jakiejs oryginalnej i malo sukienek,jak na razie mi sie podoba... cmoki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Jakie to miłe - naprawdę !Tak po cichu myślałam, że suknia nie bardzo przypadła do gustu wizazanką, bo nie było zachwytu (żartuję oczywiście
![]() Majeczko ta suknia to www.emeliecosta.com - kolekcja 2005. Jak dla mnie ta suknia jest jedyna a pozostałe tej firmy również bardzo bardzo mi się podobają!! A najbardziej te tiulki ciulki ![]() ![]() Na tej stronce co ci podałam, nie ma dokładnych zdjątek tylko takie jak ja przedstawiam. Mogę ci jedynie się pochwalić, że ją przymierzałam w orginalnym salonie i była piękna! Cudowna wręcz! No ale nie stać mnie na 2400 zł, więc moja krawcowa /specjalizuje się w sukniach ślubnych) odszyła identyko no normalnie identyko z moimi poprawkami (chodzi o plecki) a reszta wyszła równie cudownie!! : ) Pozdrawiam Ala Baster |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dały Ci tyle dobrych rad , że mi już tylko pozostaje powiedzieć , że suknia jest fantastyczna . Będziesz w niej wyglądać pięknie.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ciesze sie razem z Toba Alu i zazdroszcze,ze to cudenko moglas na zywo zobaczyc!Ja jeszcze zadnej sukienki nie przymierzalam,narazie jestem na etapie poszukiwania wzrokowego,co by potem ewentualne faworytki zmierzyc...
Dziekuje Ci bardzo za stronke i tak po cichu licze na to,ze zobaczymy Twoje zdjecie w tej pieknej sukni? Pozdrawiam i caluski ![]() P.S.Wlasnie wpadlam na pomysl,ze wybiore sie do salonu obejrzec i zmierzyc te kiecke,bo mi w glowie mocno siedzi ![]() ![]() Papatki ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2005-06-01 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Hej, Ala
![]() Oczywiście, że kieckę masz bombową ![]() A teraz do rzeczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
I na tym poprzestanę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.