|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kto rozpoznaje wynik MR kręgosłupa?
Dziewczyny mam wynik rezonansu magnetycznego kręgosłupa, jest coś nie tak (od pół roku nie mam czucia w obrębie ukł rodnego) i teraz mam przyczynę.
Do którego lekarza specjalisty mogę pójść z wynikiem rezonansu magnetycznego, aby wiedział co mi jest? Mam opis i kliszę. Skierowanie dostałam od neurologa ale jest teraz 3 tyg na urlopie. Cholera tak chcę wiedzieć co już jest.. Znacie strony, gdzie są jacyś lekarze którzy za darmo interpretują wyniki badań?
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kto rozpoznaje wynik MR kręgosłupa?
Jak mój lekarz neurolog był na urlopie to poszłam z wynikiem rezonansu do swego lekarza rodzinnego , a ze mam fajną Panią doktor powiedziała mi co jest na wyniku i kazała zapisać się na wizytę do neurologa ,zapisałam się i akurat po urlopie zostałam przyjęta.A strony nie znam niestety .
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
na pewno do neurologa, bo to jest sprawa neurologiczna
![]() jeśli nie ma Twojego to skonsultuj się z innym ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziękuję. akurat przyjechałam do domu i tutaj w promieniu 50 km nie ma lekarza neurologa.
a moj neurolog przyjmuje w warszawie, a nie wstawia mnie w kolejke, bo najblizszy termin do neurologa za 1,5 mca ![]()
![]() |
#5 |
.
|
idz prywatnie do neurologa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam do Ciebie pytanie. Czy byłaś prywatnie na rezonansie, bez skierownia, czy z ??? Mnie od kilku miesięcy boli kręgosłup, mam mega krzywy w dwóch miejscach, a ost. nie mogę odwrócić się w prawą stronę, muszę całym cialem. I stwierdziłam, że pora coś z tym zrobić.
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostalam jak chodze na fundusz do neurologa w warszawie. skierowal mnie do ENEL-MEDu. w ENEL-MEDzie robią i na fundusz i prywatnie. na fundusz na rezonans czekasz około miesiąca a na fundusz na tomograf czekasz z tydzień
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.