|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Praca-bardzo ważne pytanie!
Witam Was bardzo serdecznie,
mam pytanko i bardzo proszę o pomoc ![]() Z dniem 31 sierpnia tracę pracę w wyniku redukcji etatów w mojej firmie. By dostać zasiłek z UP muszę mieć przepracowane w ciągu ostatnich 18 miesięcy 12... no i mam, ale łącznie ze stażem...na etacie mam 11,5 miesiąc -jestem wręcz wściekła... Macie jakieś pomysły jak to wydłużyć? ![]() Czy zatrudnić się w firmie taty np na 2 tygodnie? Jak pech to pech, masakra jakaś ![]()
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Praca-bardzo ważne pytanie!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mysle ze staż liczy sie do stażu pracy ale do emerytur chyba nie potem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Okres pobierania zasiłku i stypendium nie wlicza się do: 1. okresów wymaganych do nabycia prawa i długości okresu pobierania zasiłku dla bezrobotnych 2. okresu zatrudnienia, do którego zależy nabycie prawa do urlopu wypoczynkowego 3. stażu pracy określonego w odrębnych przepisach, wymaganego do wykonywania niektórych zawodów. Wobec tego stażu Ci nie wliczą do zasiłku, więc pozostaje zatrudnienie się gdzieś na brakujący okres.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.