|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Farbowanie z szatynki na czerwień
Witam Was. Powiedzcie mi moje drogie, czy na ciemnych włosach wyjdzie mi czerwień bez dekoloryzacji rozjaśniania i innych zabaw (myślę o farbie syoss INTENSE RED) dodam ze jestem szatynką i poprzednie farby zeszły mi już -farbowałam się na ciemny brąz , czarny, teraz są już naturalne z tym że w niektórych miejscach trochę rozjaśniły się od słońca mniej więcej o jeden ton.
Z góry dziękuje za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Farbowanie z szatynki na czerwień
Moja mama jest szatynka i robila ta czerwien
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ooo,no to świetnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zycze powodzenia ! ;D Nawet jak masz wlosy roznasnione od slonca, to farba powinna wziasc rownomiernie. Mama miala blond pasemka i wyszlo naprawde fajnie ;D
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jestem już po farbowaniu.... ;< niestety wyszło źleeee :< u góry odrost zafarbował się na łaadny kolor, natomiast dół jest ciemniejszy... ;/ Tego odrostu nie było w ogole widać na moich włosach przed farbowaniem ! Grrr. Tak sobie myślę. ze za ok tydzień położe 2 raz tą farbę. Wiem że to za szybko ale nie moge tak chodzić... Nie wiem co robić.. nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No..Szkoda, że się nie udało. Właśnie naszła mnie refleksja żeby nie sugerować się opiniami innych, bo każdy przypadek jest inny i wymaga indywidualnego podejścia. Ja już nie raz się tak sparzyłam. Farbowałam kilka lat temu na czerwienie, później zmęczona malowaniem odrostów skusiłam się na czerń, po 3 latach mi zbrzydła, więc walka o brąz. Ciągle niezadowolenie, a teraz kiedy już osiągnęłam wymarzony brązik, kusi mnie z powrotem czerwień, coś na styl tego co ma teraz rihanna. Też myślałam o syyos i teraz mam wątpliwości czy zaryzykować. Może mogłabyś dodać jakieś zdjęcie, jak się ten odrost prezentuje?. Ja mam włosy bardzo jasny brąz ok 10 cm odrostu, który stopniowo jest coraz ciemniejszy, i przy samych końcach, jest już raczej ciemnym brązem, obawiam się że może to nie wyjść dobrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dobrze postaram się jutro lub po jutrze dodać zdjęcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ice_touch_ nie ma się co dziwić jeśli miałaś wcześniej farbowane włosy, musiałabyś nałożyć farbe rozjaśniającą na te ciemne partie i dopiero wtedy czerwień.
jesli masz w miare zdrowe włosy to zrób sobie syoss 12-0 tym kolorkiem na długości tam gdzie masz ciemne (wcześniej farbowane) a na odrost go nie kładź, jak juz rozjaśni Ci te ciemne włosy to połóż znów tą czerwień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
No właśnie wiem kurcze, tylko że w ogole odrostu nie było widać więc miałam cichą nadzieje że wyjdze dobrze haha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tylko powiedz jej że masz pod spodem ciemną farbe, ale niech Ci nie robi nic rozjaśniaczami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.