![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
<3~Wszystkie Pieguski - łączmy się !:D
Czy był już taki temat/ tak grupa dla ludzi posiadających te cudowne pocałunki słońca?
![]() Zdaję sobie sprawę, że są dziewczyny które nie lubią bycia pieguskiem, walczą z nimi, ja się do nich zaliczałam, ale zaczynam je akceptować. Jest masa pięknych kobiet, które bez piegów wyglądałyby bardzo zwyczajnie. Jeśli nie ma tutaj takiej grupy, sądzę, że by się przydała ![]() ![]() Co o tym sądzicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: <3~Wszystkie Pieguski - łączmy się !:D
Ja mam trochę piegów na buzi i zawsze staram się je ukryć. Jakoś nie jestem w stanie znaleźć w tym nic pozytywnego, nie podobają mi się i tyle
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a ja chyba je doceniam. Mimo ze zawsze szukalam sposobu by sie ich pozbyc
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiecie, że ja do niedawna nie wiedziałam że Megan Fox ma piegi ? O.o Cytat:
Później zniknęły a teraz ostatnio zachciało mi sie opalać i powróciły !:P Opalacie się w ogóle? ![]() Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2025-04-09 o 13:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Echh no mimo wszystko wydaje mi się, że lepiej by te babki wyglądały bez piegów. Chyba mi się już ten pogląd nie zmieni
![]() Jeżeli chodzi o opalanie, to tak lubię się opalać. A potem oglądam się z każdej strony i panikuję, czy przypadkiem nie przybyło mi piegów ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ja też ! :p tylko że wiesz, ja wole się oglądać dopiero po 2 godzinach odopalania bo od razu po opalaniu chce mi się ryczeć normalnie ![]() A uzywasz jakis olejkow, lub masz jakies swoje sposoby zeby ich az tak duzo nie wyszlo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko na buzi, kilka na ramionach, ale i tak mnie irytują czasami ![]() Ostatnio juz sie do nich przywiązałam nawet ale co za dużo to nie zdrowo ![]() probowałas jakiś kremów czy coś? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie, nigdy dotąd nie próbowałam żadnych kremów, jedynie starałam się przykryć je podkładem. Ale ale! Czemu chcesz rozjaśniać piegi, skoro jesteś z nich zadowolona?
![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja je AKCEPTUJE ;D to nie znaczy że jestem z nich zadowolona, jesli wyraziłąm się inaczej to sorry ;D Ale powiem Ci, że czasami się zastanawiam czy bez piegów nie wyglądałabym tak zwyczajnie xD a tak to trochę zadziornie wyglądam raczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2011-11-21 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Witam i ja
![]() jestem szczęśliwą posiadaczką piegów ![]() od niedawna przestały mi przeszkadzac chyba z wiekiem się wyrasta z tego myślenia jakie one są straszne itd przynajmniej u mnie tak było .. ![]() piegi mam na twarzy i w szczególności na rękach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Ja używam L'oreal Paris Matte Morphose. Nie przykrywa całkowicie piegów, ale sprawia że trochę mniej rzucają się w oczy.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jestem bladziochemm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to odważna jestes ![]() ![]() ![]() opalam się na brazowo za co jestem wdzięczna ;p Powiem Ci ze ja bym się chyba bala stosowac masci na blizny odnosnie piegow, bo to chyba jest na przebarwienia potradzikowe. Ale skoro bedziesz probowala to koniecznie zdaj relacje nam ![]() ![]() ja dam znac co z Neostratą ![]() Cytat:
![]() Moge wiedziec ile wiosenek macie? ![]() ahh i zapomniałam dodać Megan Fox do pieguskow ;p Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2011-11-21 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() szczęściara ![]() ja całe życie jestem blada jak ściana.. najgorzej latem , aż słońce się ode mnie odbija i daje po oczach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
witam,
pozdrawia was kolejny piegus, z uk ![]() sama mam piegi - ręce, ramona, twarz, troche na dekoldzie, najwiecej w lecie, przy słoncu, uwielbiam je i czekam na nie ![]() ![]() ![]() cudownosci! a w uk duzo takiego chłopa, wiec jak ktoras lubi to zapraszam ... ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Lux Mundi
|
Witajcie! Nadobne Pieguski
![]() ![]() ![]() Piegi posiadam tylko na twarzy - policzki i nos ![]() W momencie kiedy się nie opalam praktycznie ich nie ma- pojedyncze sztuki ![]() ![]() Jakoś nigdy mi nie przeszkadzały, poza tym większość Mężczyzn uważa, że to słodki dodatek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale używałam go w związku z bliznami po niespodziankach ![]() W sumie smarowałam całą twarz, więc piegi też bledły ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2011-11-21 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
witam piegowate
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokażcie swoje piegi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a zresztą nie są aż tak zauważalne przez mężczyzn ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() nie spotkałam się jeszcze z tym aby któremuś facetowi się nie podobały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Zakorzenienie
|
malgosia- to koniecznie daj znac
![]() Vaniliaa_- niektorzy tak mają, a za szczęsciarę sie nei uwazam, bo dzisiaj wyszłam troche na słonce i od razu widac>< jak lampart normalnie >< Cytat:
![]() W ogole to prawda co mowią o UK, że kobiety tam nie są atrakcyjne? idę na anglistyke i sie interesuję UK bardzo ![]() Cytat:
ale strzelam, że nawet nie zwracają wiekszej uwagi na takie ' pierdoły', bo my mamy tendencję do wyolbrzymiania wszystkiego ![]() Cytat:
umieszcze zdjecie ktore zrobila mi kolezanka z bliska wiec piegi widac xD ale tylko na chwile , żeby nikt oprcz Was nie widzial ![]() ![]() btw. dziwnie na zdjeciu wyszłam, wiec przepraszam XD Cytat:
Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2011-08-05 o 18:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
mila1122 jakaś Ty śliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
A ja wam powiem, że od bardzo wielu facetów usłyszałam komplementy o piegach. Kilku nawet stwierdziło, że piegi są seksowne
![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
haha proszę Cię
![]() ![]() ale dziękuje ![]() no i już usuwam, bo chce zachować odrobinę anonimowości ![]() Cytat:
![]() dodam jeszcze jedną kobietę, dzieki której wierzę w to, że istnieją dziewczyny, które z piegami również są atrakcyjne, że jedno nie wyklucza drugiego ![]() Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2025-04-09 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mila wstaw jeszcze na chwilę bo nie zdążyłam zobaczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Haha jakie zainteresowanie moją osoba
![]() ![]() a ogole to dziewczyny z piegami kojarzą mi się z lampartami nie wiem dlaczego ![]() ![]() Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2025-04-09 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Nada masować przez ok 3 minuty- wtedy efekty na prawdę SĄ ![]() Jeśli skończysz już masowanie i dobrze się wchłonie, to spokojnie możesz użyć jakiegoś nawilżacza- ja robiłam podobnie ![]() Cytat:
![]() I też nigdy nie usłyszałam negatywnych opinii ![]() Same pozytywy i zachwyty ![]() A co do zdjęć- można Klub założyć i tylko tam się opublikować, a dostęp zrobić tylko dla zaproszonych dziewczyn z tego wątku ![]() Na wszystko jest sposób ![]() Ewalucja, Dziewczyno, jakie Ty masz CUDNE pazurki ![]() A Kizia jaka słodka ![]() Ja bym obstawała przy Szafirku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.