|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Porada w sprawie dodatków ślubnych
Witam serdecznie drogie Wizażanki
![]() Od bardzo dawna śledzę wiele rożnych i ciekawych wątków, jednak do tej pory ograniczało się to tylko do samego czytania "z ukrycia" ![]() Dziś postanowiłam założyć jednak nowy wątek, ponieważ sama potrzebuję pomocy i bardzo liczę na Wasze cenne ready. Przeszukałam forum wzdłuż i wszerz oraz przekopałam Google i nie natknęłam się na nic, co by mi pomogło - w sumie to mam mętlik w głowie ![]() za 1,5 miesiąca wychodzę za mąż. Suknia jest już wybrana i się szyje. Zdjęcia w załączeniu. Wymyśliłam sobie do tego delikatne dodatki 0 jedynie kolczyki (długie) oraz bransoletkę ze względu na zdobiony dekolt. Ale jeżeli chodzi o pozostałe rzeczy - to klapa totalna, a czasu coraz mniej ![]() Zastanawiam się przede wszystkim nad uczesaniem - podobają mi się koki w stylu hiszpańskim z żywym kwiatem, ale nie wiem czy będzie pasować ![]() ![]() ![]() A może zamiast koka hiszpańskiego jednak rozpuszczone włoski? opadające na ramionka plus kwiatek? doradźcie proszę - niedługo powinnam biegać na próbne uczesanie, a nie mam pojęcia z czym iść do fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Porada w sprawie dodatków ślubnych
ja bym polecała z przodu zebrane włosy i rozpuszczone z tyłu, ładnie wydłużą sylwetkę, pomimo zdobień zastanowiłabym się nad naszyjnikiem i to nie takim małym, albo większe kolczyki,
a włoski może cos w tym stylu http://www.projectwedding.com/photo/...humbs_page=118 http://www.projectwedding.com/photo/...humbs_page=126 Edytowane przez barwineczek Czas edycji: 2011-07-06 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witaj Barwineczek - dziękuję za odpowiedź
![]() Jeżeli chodzi o naszyjnik czy zdobienie szyi to na pewno wiem, że nie chcę nic na niej zakładać - dobrze się czułam w wersji minimalnego zdobienia dekoltu ![]() ![]() Propozycje fryzur są bardzo ładne - co prawda pokazane są tam długie, a moje obecnie sięgają troszkę za ramiona więc ni wiem czy uda się uzyskać taki efekt. Poza tym boję się, że po 2-3 godzinach zrobią mi się z loków fale... ![]() Nie wiem czy w moim przypadku lepiej nie sprawdzi się takie uczesanie, jak na zdjęciu 1 w przypadku włosów rozpuszczonych z tyłu. Zastanawiam się też czy któraś z fryzur przedstawiona na kolejnych zdjęciach nie byłaby dobrym dopełnieniem? Pozdrawiam M. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
jakbyś chciała miec dłuższe włoski to polecam treske, ładnie przedłuży włoski i nie będzie widoczna
a z tych fryzurek które pokazałaś to 1 lub 2 myślę, że będą najlepiej pasowały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hey
![]() skłaniam się również ku ropzycji nr 2, ew. 3 - mam nadzieję, że moja fryzjerka mnie nie zawiedzie ![]() dzięki za pomoc - czesanie próbne umówione na środę - może podeślę kilka fotek i ocenisz efekt próbny, chętnie poczytam opinie. pozdrawiam M. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.