|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Co znaczy dla was pocałunek?
Czym dla was jest pocałunek, czy to intymna czynność, która dla was coś znaczy,czy tak dla zabawy możecie się całować np z kolegą.Często wam się zdarzały niezobowiązujące pocałunki?Może pocałunek to wstęp do jakieś głębszej relacji dla was?Dla mnie musi być jakaś silna chemia abym całowała się z facetem, nie muszę być zakochana ale jakieś motyle w brzuchu muszę czuć.
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Co znaczy dla was pocałunek?
Nikt nic nie napisze.?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Generalnie to nie całuję się kiedy i z kim popadnie. Liczba facetów, z którymi się całowałam nie jest jakoś dużo większa niż facetów, z którymi spałam.
Nie wiem, jak musiałaby wyglądać zabawa z kolegą, żebym się miała z nim całować. |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;88090586]Generalnie to nie całuję się kiedy i z kim popadnie. Liczba facetów, z którymi się całowałam nie jest jakoś dużo większa niż facetów, z którymi spałam.
Nie wiem, jak musiałaby wyglądać zabawa z kolegą, żebym się miała z nim całować.[/QUOTE] Tak samo jak seks z kolegą. ![]() Jedni np nie uznają seksu z przyjacielem ale całowanie już tak. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale po co się całować z kolegą? Seks z kolegą to fwb. A całowanie się z kolegą to co? Dla mnie kolega to funkcja, w kierunku której nie odczuwam pociągu, więc jest to dla mnie totalnie niezrozumiałe. Brzmi raczej jak próba dowartościowania się. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;88090596]Ale po co się całować z kolegą?
Seks z kolegą to fwb. A całowanie się z kolegą to co? Dla mnie kolega to funkcja, w kierunku której nie odczuwam pociągu, więc jest to dla mnie totalnie niezrozumiałe. Brzmi raczej jak próba dowartościowania się.[/QUOTE] Nie wiem dla przyjemności po prostu. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie pocałunek dużo znaczy. Całuje się jedynie z tymi z którymi jestem już w związku i do których coś czuję. Nie potrafię całować się z facetem z którym nie mam więzi emocjonalnej i nie ma chemiii -nie pociąga mnie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;88090596]Ale po co się całować z kolegą?.[/QUOTE]
Tak sobie wyobraziłam młodzieńcze czasy i grę w butelkę Albo kiedyś całowałam się z koleżanką w klubie, żeby odpędzić nachalnych adoratorów (udawałyśmy, że jesteśmy parą).U mnie pocałunek to pocałunek. Jak jestem w związku to zarezerwowany tylko dla partnera, jak jestem singlem to w sumie hulaj dusza, mogłabym się pocałować z pierwszym lepszym facetem, który mi się podoba i nie capi mu z buzi. Całowanie się jest fajne i miłe. A co z tego wyjdzie dalej to się okaże. |
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Miałam w życiu znaczące, jak i nieznaczące pocałunki. Więc klasyczna odpowiedź co tematu wątku: to zależy.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Jako młoda i głupia zdarzało mi się całować z jakimiś randomowymi chłopakami - to wtedy nazywało się "lizanie się" (ławka w parku, albo impreza u znajomych). Większej przyjemności mi to nie sprawiało. Generalnie wolę i uwielbiam całować się tylko z kimś, do kogoś coś czuję (mega sympatię, miętę) lub kogo kocham. Obecnie, odkąd się zeszliśmy, całuję się tylko z moim TŻ. Chociaż w wyobraźni jeszcze z kilkoma (obecnie mam fazę na Harvey'a Keitela, oczywiście w młodszej wersji
).
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Pocałunek był dla mnie oznaką, że się sobie podobamy. Tylko tyle, nie było to nigdy dla mnie nic zobowiązującego.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Zależy jaki pocałunek. Zdarza mi się cmoknąć w policzek kolegę/kolezankę i jest to po prostu oznaka sympatii i nic więcej.
Jeśli chodzi o pocałunki w usta to już inna bajka, bo to czynność intymna, ściśle wiążąca się z uczuciem i z reguły zarezerwowana dla jednego, konkretnego faceta. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() Może podświadomie mam słabosć do niegrzecznych chłopców?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dodam tylko jeszcze, że jak się z kimś całuję to jest to dla mnie równoznaczne z tym, że wchodzimy w fazę związku, a nie tylko randek żeby sprawdzić czy się sobie podobamy. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko zalezy od sytuacji.,
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#15 |
|
astro-loszka
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;88091229]Miałam w życiu znaczące, jak i nieznaczące pocałunki. Więc klasyczna odpowiedź co tematu wątku: to zależy.[/QUOTE]
Ja tak samo
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Całować się z kolegą dla przyjemności? 🤪 Lol... Ja bym sie totalnie brzydzila.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
Nie caluje się z kolegami
Caluje się wtedy kiedy jestem kims zauroczona lub mnie kreci i jest jakas szansa na zwiazek, chemia Zdarzylo mi sie po pocałunku ze zauroczenie mi odrazu przeszlo bo pocałunek byl kiepski w moim odczuciu Nie znajduje przyjemnosci w calowaniu się z kims kto jest mi obojętny emocjonalnie /seksualnie -np koledzy tacy właśnie dla mnie sa w większości |
|
|
|
|
#18 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Autorka pytała, co dla poszczególnych użytkowników oznacza pocałunek, więc odpowiedziałam co oznacza DLA MNIE. Inni mogą się całować według własnego uznania i z kim zywnie mają chęć.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś całowanie było dla mnie bardzo luźne, wielokrotnie całowałam się z kolegami, z którymi nie miałam zamiaru być w związku. Odkąd poznałam mojego męża z nikim się nie całowałam
![]() Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
Czy to intymna czynność? Nie. Mogę się całować z moim facetem na ulicy. Nie przeszkadza mi publiczność.
Natomiast moge sie calowac tylko z nim. Tak samo jak trzymac za rękę i inne rzeczy, które sie robi publicznie w parze
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
Całowanie sie czy to w związku, czy z koleżanką, czy z obcą kobietą nie jest dla mnie problemem.
Nie przeszkadza mi to ile zajdzie szereg warunków: - jest zadbana, ma widocznie zdrowe zęby, nie pachnie jej nieprzyjemnie z ust - wygląda, pociąga, interesuje mnie w jakimkolwiek stopniu - są ku temu warunki, czyli nie jest to np. autobus lub inne miejsce z tłumem potencjalnych gapiów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#23 |
|
Konto usunięte
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;88094366]Całować się z kolegą dla przyjemności? 🤪 Lol... Ja bym sie totalnie brzydzila.[/QUOTE]
Ja też. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

Albo kiedyś całowałam się z koleżanką w klubie, żeby odpędzić nachalnych adoratorów (udawałyśmy, że jesteśmy parą).
).
Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.