|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Akcja Spontan - Nie umawiaj się. Wyjdź!
No więc szukałam wątku o tym, nie znalazłam i mam nadzieję, że się nie powtarzam.
Zakładam wątek, ponieważ chciałabym się podzielić z Wami pewną informacją, którą usłyszałam dziś w radiu oraz zorientować się, czy już słyszałyście/słyszeliście o niej, co sądzicie na ten temat. Mowa o AKCJI SPONTAN - jest to inicjatywa, aby wyjść z domu i spotkać się z ludźmi. Na stronie internetowej akcjaspontan.pl można dodać lub przyłączyć się do już dodanego spotkania z ludźmi - z tego co wiem, tylko we Wrocławiu. EDIT: zmiana - nie tylko we Wrocławiu. Można dodać propozycję spotkania i wybrać z pokaźnej listy dane miasto/miasteczko/whatever. Tu - http://akcjaspontan.pl/miasto/ jest lista miast ze spotkaniami ![]() Nie jest istotny wiek, wygląd, płeć - jak pisze autor, najważniejsze jest to, aby wyjść z domu, nie siedzieć przed telewizorem, tylko poznać nowych ludzi, miło spędzić czas. ,,Nie trzeba się znać! Możesz być osobą samotną, możesz być w związku - to nie ma żadnego znaczenia, bo to nie portal randkowy!" W zależności jakie mamy preferencje, możemy wybrać odpowiednie dla nas spotkanie lub dodać własną propozycję z datą i miejscem spotkania. Spotkania są w charakterze spacerów, biwaków, spotkań kulturalnych, wypadów na rower, biegów i wielu innych. Kiedy zdecydujesz się dołączyć do danego spotkania, klikasz "przyłącz się" pod opisem spotkania. Gdy przyjdziesz w umówione miejsce, znakiem rozpoznawczym współzawodników spotkania są skrzyżowane/założone ręce lub/i kolor pomarańczowy ![]() Mam nadzieję, że wszystko opisałam w czytelny i rozumiały sposób ![]() Usłyszałam o tej akcji w Esce Rock - serio, to nie jest żadna reklama. Zaintrygowały mnie te spotkania, bo to ciekawy pomysł na spędzenie miło czasu, ale nie wiem, czy się zdecyduję ![]() ![]() Piszcie, co o tym sądzicie ![]() A może ktoś już był na takim spotkaniu...? ![]()
Edytowane przez Paramore Czas edycji: 2010-04-23 o 22:13 Powód: dopisanie informacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Akcja Spontan - Nie umawiaj się. Wyjdź!
szkoda, że jak na razie tylko we Wrocławiu...
Lubię poznawać nowych ludzi i myślę, że wzięłabym w czymś takim udział ![]() Może uświadomi to ludziom, że nie warto non-stop siedzieć w czterech ścianach lub trzymać się zaufanej grupki znajomych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Myślę że fajy pomysł, ciekawa jestem czy ma wzięcie bo jak tak to i w innych miastach by się takie akcje przydały.
Ale czy sama wzięła bym w nich udział, nie wiem, możliwe że tak jakby mi się bardzo nudziło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też sądzę, że fajnie by było, gdyby spotkania się rozpowszechniły w innych miastach. Jest przecież mnóstwo ludzi, którzy szukają znajomych, nie mają nic do roboty, chcą miło spędzić czas, nie mają z kim itd.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Po rozwinięciu listy miast w Krakowie też coś wyskakuje więc kto wie, może się skuszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakbyś się zdecydowała, daj znać ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
z Wawy jak na razie tylko wyprawa na chippendalesów, chyba się nie skuszę
![]() ale pomysł bardzo ciekawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kurcze trochę termin mi nie pasuje, ale zobaczę
![]() Od siebie tylko dodam, że chyba 2 tyg temu byłam na spotkaniu osób z innego forum. W zasadzie nie znaliśmy się, nie ma tam czegoś takiego jak wizażowe społeczności gdzie jednak już coś o sobie wiemy i mimo, że z natury jednak jestem nieśmiała, zaliczam ten wieczór ( no dobra i noc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dodałam spotkanie w moim mieście, zobaczymy jak to będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajny pomysł, być może sama się kiedyś skuszę
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Trzymam kciuki za odważną
![]() ![]() Daj znać jak było ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
świetny pomysł. można poznać fajnych ludzi którzy lubią czasem zrobić coś innego, szalonego
![]() to mi przypomina kiedyś słyszałam o takich akcjach (nie pamietam nazwy), że grupka ludzi umawiała się w jakimś miejscu żeby zrobić coś śmiesznego, kompletnie bez sensu, np. spotkanie na przystanku autobusowym. przyjeżdza autobus, a oni wchodzą do niego po kolei i wychodzą drugimi drzwiami. potem się rozchodzili. ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Flashmoby są świetne
![]() Co do takiego spotkania jakbym już miała pójść to bym się troche dziwnie czuła że np. jest już jakaś osoba i dziwnie by mi było tak poprostu do niej podejść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Ciekawe przedsięwzięcie.
Tylko w sumie nigdy nie wiadomo z kim się spotykamy, jak na moje oko troche ryzyka jest . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego można przed podejściem zrobić obczajkę, kto stoi z założonymi rękami i/lub z czymś pomarańczowym. Jeśli w miarę normalny, to się podchodzi, a jak coś nam nie gra, to zależy od nas, co zrobimy ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ciekawy pomysł, ale na razie chyba mało popularny - z Warszawy tylko 3 propozycje, wszystkie dotyczące klubów... Dla mnie nuda, ja bym wolała do zoo na przykład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
no to odzywa się osoba z wrocławia
![]() brałam udział w spotkaniu tylko, że z innej strony. na spotkaniu intergracyjnym było około 15--18 osób. teraz tak kontakt utrzymuje i się spotyka około 6-9. no i te dwie strony ta "moja" i ta ze spontanu się tak jakby połączyły. wiem, że ludzie się już niektórzy znają np właśnie ze wspólnych wyjazdów.
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie fajnie jest nawet spotkać się jednorazowo, ale jeszcze fajniej, jak ludzie się polubią i będą spotykać się nadal.
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dlatego nie byłabym pewna czy pójść na takie spotkanie. Załóżmy że byłabym pierwsza i ktoś by sobie zrobił taką "obczajke" stwierdził że nie jestem ładna i by nie podszedł bo bym tej osobie nie podpasowała. Troche chamskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też nie byłabym pewna, czy pójść na takie spotkanie, bo do odważnych nie należę... ![]() Ale zawsze można pójść z kimś - żeby było raźniej i dla bezpieczeństwa ![]() Czytałam na tej stronie jedną z notek autora, gdzie pisał, że organizując spotkanie był pierwszym, który czekał i widział kilka osób, które przychodziły na spotkanie, ale zabrakło im odwagi, żeby podejść (sama nie wiem, czy bym się odważyła, jakby do tego doszło ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.
Jakby były jakieś pytania albo problemy związane z inicjatywą Akcja Spontan, to można pytać. Jestem współtwórcą serwisu i chętnie rozwieję wszelkie wątpliwości ![]() Pozdrawiam. Tadeusz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No i gratulacje pomysłu ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek. Czy są tu dziewczyny uczestniczące w spotkaniach? Wrocław rozwija się najbardziej spontanicznie. Ja byłam ostatnio na dwóch spontanach. W tym w niedziele na żaglach. Myślę, że to nie był ostatni raz. Jest bardzo miło.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.