|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jaki bukiecik na ślub cywilny? PILNE!!!
Witam!
Za parę dni biorę skromny ślub cywilny niestety kompletnie zapomniałam o kwiatach. Sukienkę mam taką jak na zdjęciu ,choć kolor jest ciut jaśniejszy (pudrowy). Proszę doradźcie coś w sprawie bukietu. Chciałabym żeby był prosty i nie za duży. Jaki kolor w ogóle pasuje do tej sukienki? czekam na propozycje.pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: jaki bukiecik na ślub cywilny? PILNE!!!
polecam albo z jasnych róż kulkę,
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie będziesz miała buty? Może dopasowac kolorystycznie do butów
![]() Co do gatunku to do tej sukni widziałabym delikatny bukiecik z jednego gatunku kwiatów. Myślę że najlepsze będą eustomy, goździki lub różowa\biała hortensja Mój typ dla ciebie to goździki! (bukiecik będzie też nie drogi bo na giełdzie wychodzi ok 1,50zł/szt) bukiet_na_komuni___go__dziki_pozna__.jpg 7149449-bukiet--r--owy-go-dzik-w.jpg Jeśli chodzi o blady róż w grę wchodza również peonie, tyle,że bukiet będzie obszerniejszy 2kc5882ae3a3.jpg pink-peonies-with-white-ribbon.jpg peonies-wedding-bouquet-ideas.jpg Jakbyś zakładała buty w jakimś intensywnym kolorze to świetnie by to pasowało do bukietu! 6a00d8354bd35a53ef0120a56e1683970c-800wi.jpg Sama miałam cywilny (ale w normalnej sukni) moja stylizacja biała długa suknia +zielone buty i bukiet z zielonej hortensji
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-07-10 o 16:48 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Bukieciki śliczne,właśnie o takie mi chodziło
Najbardziej podobają mi się chyba jasne eustomy.Choć róże i goździki też ślicznie wyglądają buty będę miała w sumie w kolorze sukienki .
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Śliczna sukienka i buciki
![]() Myslę, że propozycje bukietów, które dziewczyny wstawiły jak najbardziej będą Ci pasować
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Oo buciki Deichmann śliczne są
Jasne eustomy były by super teraz tylko musisz wybrać, czy cena jest dla Ciebie ważna (eustomy i róże są mniej więcej w tej samej cenie, czasem eustoma droższa) Dziś widziałam taką piękną waniliową eustomę w kwiaciarni ,przepiękna eustoma3.jpg |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo sukienka w h&m ,a buty tak jak napisała Takayaw deichmannie. Poszłam dziś w końcu do kwiaciarni i za waszymi radami zamówiłam bukiet. co prawda mam teraz stresa,bo nie wiem czy pani mnie dobrze zrozumiała . Poprosiłam o mały bukiet (kulkę) białych lub kremowych róż ( niestety eustomy były tylko w kolorze lekko zielonkawym,a poza tym pani stwierdziła,że nie może z nich zrobić równego bukietu). Hmm cóż,zobaczymy co z tego wyjdzie liczę na coś podobnego jak na zdjęciach. Swoją drogą nieźle sobie liczą za taką małą wiązankę...
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bede cala na kremowo tylko jeszcze jakies buty znalezc... ach... Bukiety jak najbardziej jesem za tymi ktore dziewczyny wkleily
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
A moze taki albo taki bukiecik?
Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrtyobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką Wymiana książkowia |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak byś kilka dni wcześniej zamówiła to myślę, że bez problemu ściągnęli by takie gerberki
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
kurcze ,że też wcześniej nie wiedziałam,że takie istnieją
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
autorko jeśli jeszcze Twoja uroczystość się nie odbyła to chciałam Cię tylko ostrzec, że te buciki są strasznie niewygodne. 2 miesiące temu sama poszłam w identycznych do ślubu cywilnego i po godzinie ledwo mogłam chodzić, mimo, że jestem przyzwyczajona do wysokich szpilek (chociaż może trafiła mi się✂jakaś felerna para)..
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Witam
uroczystość już się odbyła i wszystko poszło zgodnie z planem bukiecik wyszedł nawet całkiem ładnie, o wiele lepiej niż na zdjęciu. co do butów, to byłam w nich już na jednym weselu i przetańczyłam w nich całą noc i też tak było na moim ślubie ,więc to chyba zależy. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie ja mialam do nich pecha (jakoś tak czułam się jednak zobowiązana żeby przed nimi ostrzec
), bukiecik piękny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

niestety kompletnie zapomniałam o kwiatach. Sukienkę mam taką jak na zdjęciu ,choć kolor jest ciut jaśniejszy (pudrowy). Proszę doradźcie coś w sprawie bukietu. Chciałabym żeby był prosty i nie za duży. Jaki kolor w ogóle pasuje do tej sukienki? czekam na propozycje.pozdrawiam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
buty będę miała w sumie w kolorze sukienki .