|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Okulary do okrągłej twarzy
Witam. Ostatnio mam spore problemy ze wzrokiem i zamierzam wkrótce pójść do okulisty, a następnie - do salonu po okulary. I tu się zaczynają schodki. Otóż bardzo podobają mi się duże, prostokątne okulary z takimi grubymi, czarnymi oprawkami, jednak nie mam zielonego pojęcia, jak by się one miały do okrągłej twarzy, której - jak na ironię! - jestem posiadaczką.
Kobitki z okrągłymi buźkami - czy któraś z was nosiła kiedyś coś takiego? Jak wyglądałyście? Pasowało, czy raczej nie? Jeżeli zamieściłam wątek w złym dziale, proszę o przeniesienie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Okulary do okrągłej twarzy
Mi się takie okulary nie podobają
Ale mam buzię okrągłą i mam prostokątne szkła dość szerokie, ale z cienkimi oprawkami i moim skromnym zdaniem wyglądam super Najlepiej jak pójdziesz do optyka i przymierzysz kilka par okularów, wtedy najlepiej będziesz wiedziała. W końcu okrągła buzia okrągłej buzi nie równa
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupiłam tydzień temu nowe oprawki i również mam okrągłą twarz. Ale każda twarz jest inna. Ja mam prostokątne szkła, obramowane z góry i z boków, dół jest wolny. Natomiast te nauszniki mam na szerokość szkieł i ze wzorkami.
Szukaj salonów optycznych z kompetentną obsługą. Ja na taką trafiłam i naprawdę jestem bardzo zadowolona z okularów, które mi doradzili.
|
|
#4 |
|
.
|
ja mam okragla twarz i prostokatne oprawki pasuja najbardziej :P
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ja takze mam prostokatne przy okraglej twarzy i wszystkim sie podobaja... przynajmniej tak mowia
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję serdecznie za wszystkie odpowiedzi. Jutro idę do mojego lekarza po skierowanie do okulisty. Kiedy już będę miała okularki, odezwę się i powiem, jak to się w nich prezentuję
)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

Najlepiej jak pójdziesz do optyka i przymierzysz kilka par okularów, wtedy najlepiej będziesz wiedziała. W końcu okrągła buzia okrągłej buzi nie równa
)