|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Grudniowe Panny Mlode odchudzaja sie jak szalone!DROGIE PANNY MLODE Czesc! Mam na imie Karolina i w grudniu (a dokladnie 11stego) zostane ZONA! Jestem przeszczesliwa z tego powodu. Co za tym idzie - trzeba stracic kilka kilogramow, zeby nie przejmowac sie walkami na zdjeciach i zeby poprawic swoje zdrowko, ktore nie jest najgorsze ale przeciez zawsze moze byc lepsze, prawda? Co planuje * 1200 kcal dziennie * 4-5 posilkow * 2 l wody * Kolacje do godziny 19 (szybko chodze spac) Cwiczenia * Shaun T * Ewa Chodakowska * Zumba * Podlogowki (brzuszki, sklony, przysiady, rozciaganie) Codziennie bede robic godzinna sesje cwiczen. Moim glownym problemem sa * Slodycze * Smieciowe jedzenie * Coca-cola * Podjadanie w nocy Mam nadzieje, ze bedziecie ze mna w tym czasie! ![]() Zmienmy razem nasze zle nawyki zywieniowe! To jest do zrobienia!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe Panny Mlode odchudzaja sie jak szalone!
hej
pamiętam Cię z wątku "umysł i ciało ..." ale nam uciekłaś z tego co pamiętam to ważyłaś wtedy chyba 101kg. że nie przytyłaś od tamtego czasu, tylko schudłaś parę kgtrzymam kciuki, żeby Ci się udało zrzucić tyle ile sobie wymarzyłaś do grudnia i jak chcesz to wracaj do naszego wątku, cały czas jest ta sama ekipa w te wakacje dwie wizażanki wzięły ślub to może Ci coś podpowiedzą ![]() link do nowej części : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=758786
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

ale nam uciekłaś
z tego co pamiętam to ważyłaś wtedy chyba 101kg.
że nie przytyłaś od tamtego czasu, tylko schudłaś parę kg