|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Hydrocolonoterapia
WItam, czy któraś z Was przeszła ten zabieg? Jak wrażenia? Chcę sie pozbyc toksyn z organizmu...wakacje za pasem, trzeba tez spłaszczyc brzuch troche, mam czeste wzdęcia-po zjedzeniu czegokolwiek mam brzuszek wybulony, do niedawna był jescze płaski....
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hydrocolonoterapia
tez czekam na informacje, mam duuuze problemy z zaparciami a ile mozna brac leki...:/
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hydrokolonoterapia to jeden z najglupszych i najbardziej niebezpiecznych zabiegow pseudomedycznych, a w zasadzie szarlatanskich.
wyplukuje dokladnie flore bakteryjna, rozciaga jelita i grozi perforacja, a w konsekwencji zapaleniem otrzewnej
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ambassadeur to faktycznie kiepsko :/ a próbowałaś pić rano po przebudzeniu na czczo szklankę ciepłej wody? co prawda nie mam problemów z zaparciami, ale po tej porannej wodzie zawsze pędzi mnie do toalety
w ciągu dnia z kolei pije pokrzywę, podobno też pomaga. spróbujpoza tym zaparcia to niekiedy skutek problemów ze zdrowiem. zobacz tutaj |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na czczo ciepla woda, woda z cytryna, kawa, otreby, 5 posilkow, ruch, surowe owoce i warzywa bla bla bla negatywne skutki anoreksji dlugo sie zwalcza ale ze to raczej przeszlosc i to nie forum dla ed to ciii mysle ze z czasem sie ustatkuje ale bywa ze mnie zaparcia tak wykanczaja ze zastanawiam sie nad takimi drastycznymi metodami, jednak chyba sie nie zdecyduje poki nikt nie poleca
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
to współczuje
jak rozregulowałaś sobie jelita no to teraz rzeczywiście może trochę potrwać zanim dojdą do siebie.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

Pozdrawiam

na czczo ciepla woda, woda z cytryna, kawa, otreby, 5 posilkow, ruch, surowe owoce i warzywa bla bla bla
mysle ze z czasem sie ustatkuje ale bywa ze mnie zaparcia tak wykanczaja ze zastanawiam sie nad takimi drastycznymi metodami, jednak chyba sie nie zdecyduje poki nikt nie poleca

jak rozregulowałaś sobie jelita no to teraz rzeczywiście może trochę potrwać zanim dojdą do siebie.