|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() kalisz-dobry fryzjer?????
Czesc dziewczyny czy jest moze ktos z kalisza kto moze mi polecic jakiegos dobrego fryzjera? Moze jestem wymagajaca ale wielu juz wyprobowalam i jakos nie moge znalesc odpowiedzniego
![]() Edytowane przez KENZO Czas edycji: 2005-08-17 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: kalisz-dobry fryzjer?????
czesc ja wlasnie dzisiaj bylam u fryzjera w kaliszu choc jestem z nowych skalmierzyc. bylam w salonie jean louis david na ul.rzemieslniczej chyba. jestem zadowolnoa w 100%. obcieta tak jak chcialam, mila i fachowa obsluga, poprostu super. ale nie jest tam najtaniej za obciecie zaplacilam 37zl ale warto wydac te pieniadze. sprobuj a sie nei zawiedziesz
ps. tylko zapisz sie do lukasza ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
hej wiesz co bylam jakis rok temu u tego fryzjera zalezalo mi wtedy na tym zeby super mnie uczesal bo szlam na wesele a tu kapletna klapa dostalam jakiegos smiesznego nowincjusza ktoremu po kolei musialam wszystko tlumaczyc
![]() ale moze faktycznie sie tam cos pozmienialo no i poszlabym wyprobowac tego lukasza(dobrze ze moj chlopak tego nie slyszy) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
idz idz moze sie uda w koncu
![]() ![]() ![]() a ja to Milena 18 lat . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hmmmmmmmm Ania Sydor nie chyba nie znam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny czy nikt nie jest z kalisza??? Poleccie mi jakiegos sprawdzonego fryzjera proooosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.