|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Diamant Email-czy któraś z Was używała?????!!
Hej! Mam pytanko: Czy któraś z Was używala pasty wybielającej EMAIL DIAMANT (albo diamant email). Byłam w aptece w celu zakupienia Białej Perły i nie bylo jej. Pani mi poleciła tą Diamant i Colgate Simply White(ten żel), ale Colgate nie chcę, bo czytalam tutaj na forum, ze jest cienki. Całe forum przejrzalam wzdluż i wszerz i o Diamant Email nic nie ma. Jeśli któraś z Was to stosowala, to napiszcie, proszę, jak ta pasta dziala, czy opalca się ją w ogole kupić i tracić 20 zl(niby niewiele, a jednak..). Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie!!!!
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Diamant Email-czy któraś z Was używała?????!!
Aha, jeszcze coś. Gdzieś czytalam o paście Beverly Hills Formuła- czy coś takiego. Napiszcie coś o niej- czy DZIAŁA!!. Nie wiem, gdzie ją można kupić!!!! Dzięki z góry.
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
o ile mi wiadomo, to diamentowa emalia zawiera czerwony barwnik, który nadaje dziąsłom intensywny kolor. dzięki temu zeby wygladają na bielsze. takie złudzenie optyczne, które z wybielaniem zębów nie ma nic wspólnego. dodatkowo niektórym osobom przeszkadza czerwony kolor piany podczas mycia zębów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
pasta beverly hills jest oparta na sodzie oczyszczonej (jak większośc past wybielających) i można ja dostać np. w Rossmanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja używalam tej pasty (i nadal uzywam)juz od jakiegoś czasu. Jest na prawde dobra. Co najważniejsze, nie powinno się jej uwywać codziennie bo można podrażnic sobie dziąsła. Najlepiej miec do tego inna szczoteczke bo po tej paście bedzie ona czerwona i się nie domyje. Najlepiej jest myć zęby w ubraniu w którym sie nie chodzi bo jak sie ubrudzi pianą to potem się nie domyje. Ale najważniejsze jest to że pasta dziala, zęby są bielsze, może nie tak jak pokazują to w róznych reklamach, ale widac efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
żadna pasta zębów nie wybieli, nie oszukujmy się,a przynajmniej nie spektakularnie. Jedyne, co można polecić to paski wybielające, ja używałam tych z kameleonem (chyba Blend-a-med) i faktycznie efekt był niezły. Inna sprawa, że się nieźle przy tym nacierpiałam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja uzywam tej pasty od czasu do czasu i efekt jest niesamowity po 1 umyciu, moje zeby naturalnie nie sa zolte ale czasem lubie miec bielusienkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny! dziękuję za wszystkie odpowiedzi!!! chyba się skuszę na tą Emalię i zerknę jeszcze w Rossmanie za tą Beverly Hills. Dzięki raz jeszcze!! Pozdrowionka!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diamant Email-czy któraś z Was używała?????!!
Ogromnie mnie rozczarowała ta pasta email diamant.. U mnie poprostu zero efektów (oprócz zafarbowanego na różowo języka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
jak dla mnie pasta email jest super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
polecam Yotuel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
a stosowałas moze sztyft punktowy z Yotuel'a?? bo mam przebarwienia na zebie ktorego chcialabym sie pozbyc...i ciekawa jestem czy moze to poskutkowalaby..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Email Diamant ? hmmm...
Efekty po użyciu pasty to: czerwone dziąsła, czerwone usta i bielsze zęby lub sprawiają takie wrażenie w kontraście. W każdym razie nie polecam do codziennego stosowania, bo niszczy szkliwo. Ja nabawiłam się po niej nadwrażliwości zębów ![]() Teraz próbuję Beverly Hills Formula, chyba troszkę wybiela.. Ale jeszcze się okaże, bo to dopiero moje 3 mycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.