|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nieudana wizyta u fryzjerki ...pasemka :)
Hejka dziewczyny !
Bylam dzis u fryzjerki ...chcialm zrobic sobie pasemka tzn.wloski mialy byc zafarbowane na ciemny chlodny kolor a na to chcialm miec zrobione w chlodnym odceniu jasne pasemka czyli czern (nie intensywna) i platyna lub bladem jak kto woli przy 1 podejsciu ![]() Mam wloski koloru braz chciaz fryzjerka stwierdzila ze jest to czern hmmm....od roku farbuje na braz odkad scielam wlsoki farbuje tylko jedn farba l'oreal .Kolor jest jednolity ...w kazdym razie Pani powiedziala mi ze nie da rady i wogole zebym sciela wlosy do polowy to ona mi to moze zrobi he..:P wlosy mam nie zniszczone dbam o nie odkad musialam je sciac farbuje bardzo zadko naprawde jak musze... Jak to jest w koncu da sie czy nie ? ![]() kiedys bylam u innej fryzjerki mialam roznokolorowe wloski i w kolorze fioletu powiedziala ze nalozy mi farbke zeby zrownac kolor (ciemny i rozjasni mi pasemka... Jak to jest z tymi pasemkami ? Acha powiedziala ze balejażu tez nie da rady.... ![]() Pozdawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nieudana wizyta u fryzjerki ...pasemka :)
Jakas dziwna ta fryzjerka radze isc do innej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nom wlasnie...tez mi to jakos dziwnie wygladalo
![]() Moze uzywa tanich farbek i tanich rozjasniaczy z pólek sklepowych ogolnodostepnych.. i ma cykorka ![]() moze i bym sie z nia zgodzila gdyby chodzilo o jakies full rozjasnienie...ale pare pasemek no nic to nie jest dla mnie takie wazne..czasem kobietki lubia cos zmienic zeby sie lepiej poczuc...jednak moj kolorek co teraz mam jest Ok wiec przezyje bez nowej fryzury ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Z własnego doswiadczenia wiem ze fryzjerki nie farbuja tymi preparatami co maja niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
rusalko, czy Ty sie pzrypadkiem troche nie zagalopowalas???
wiem ze mozesz sie nie znac, ale pzreczytaj dokladnie post,(masz doswiadczenie jak piszesz)maartyna pisze ze ma wlosy farbowane, na ciemny kolor, wic nie ma takiej mozliwosci aby uzyskac platynowy blond i to za pierwszym podejsciem, wogole nie wiem czy sie by udalo za jakms podejsciem.... wystarczy poczytac posty o podobnych tematach, a mozna sie dowiedziec o doswiadczeniu innych wizazanek nie uogolniaj pracy wszystkich fryzjerow, nie wszyscy oszukuja klienta, ja zawsze pzry kliencie mieszam farbe.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
niestety ja znam takich co oszukuja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja rozumiem ale nieuogolniaj, ja tez wiem o takich salonach nawet bardzo drogich, ale to nie wszyscy tylko niektorzy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zawsze znjada sie dobrzy i ci gorsi niestety nawet w fryzjerstwie...tak samo jak w zyciu, nie ma idealnie niestety ..ale nie ma co sie o to sprzeczac ..
Ja jestem tylko ciekawa zawsze tego jak oni to robia aktorka, piosenkarka nawet naszym polskim chociazby joanna brodzik ze z brunetki robi sie na bladynke co chwile ..? maja pasemka zmieniaja kolory itp heh ..a ja nie moge miec paru jasnych pasemek ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To zalezy. Ja chodze do salonu Loreala (tak sie nazywa
![]() ![]() Wydaje mi sie ze dobry i sprawdzony fryzjer to gwaranacja jakosci-nie mowie o zadowoleniu, gdyz to sie osiaga po rozmowach z fryzjerką, udzielonych radach i co najważniejsze, swoim zdaniu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale obecnie pracuję w salonie, w którym nie robi się takich rzeczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.