|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymarzona perfumeria internetowa... Wyobrażenia..
Kochane...
Na początku chciałam się przywitać... ![]() Moim najwiekszych marzeniem jest otworzenie w przyszłości kameralnej perfumerii...Myślę, że spora część Was - niekwestionowanych miłośniczek zapachów podziela moją wizje.. Dlatego też kieruje do Was pytanie... : Jak wygląda perfumeria Waszych marzeń ? Czym się charakteryzuje..? Mam na myśli zarówno tą tradycyjną jak i internetową... Jeste bardzo ciekawa Waszych wyobrażeń... xoxo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzona perfumeria internetowa... Wyobrażenia..
Witaj
![]() Wymarzona perfumeria? Ja mam bardzo skromne wymagania ![]() Niskie ceny, duży wybór, dostępne unikaty. Kompetentna, nienachalna i miła obsługa. A wyglądać dla mnie może i jak metalowe "szczęki" z bazarku. I tyle ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do krakowskiej Lului na Kazimierzu i Galilu na Sławkowskiej. Dla mnie to perfumerie marzeń i gdyby wszystkie tak funkcjonowały nie pragnęłabym niczego więcej. Trzeba to jednak na własne oczy zobaczyć, porozmawiać z konsultantkami, zorientować się jaką posiadają fachową wiedzę (a jest naprawdę imponująca), zachwycić kulturą osobistą w kontaktach bezpośrednich, telefonicznych czy mailowych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dla mnie wymarzona perfumeria to taka, do której bez poczucia winy można wchodzić w celu znalezienia wymarzonego zapachu. Taka gdzie sprzedawca rozumie, że zapach to sprawa indywidualna, wręcz intymna i nie naskakuje na ciebie z każdej strony ze swoją pomocą chcąc wcisnąć jakąś nowość. Dla mnie znalezienie "swojego" zapachu to proces długotrwały, nie dokonuję wyboru natychmiast, nie jest to kwestia jednej wizyty. Od czasu kiedy trzymam się zasady testowania 3 zapachów przy jednej takiej wizycie, zupełnie inaczej je poznaje i odbieram, w nosie mi się nie miesza. Jak coś się sprawdzi na "papierku" potem przychodzę zrobić test na skórze aby spędzić dzień trochę czasu sam na sam z tym zapachem i wtedy często okazuje się że jednak nie tego szukam- nie pasujemy do siebie. Uważam, że wybór perfum jest bardzo trudny, a ja z wiekiem robię się coraz bardziej wymagająca. Nienawidzę też jak sprzedawca krzywo się patrzy na mój widok, bo przyszłam coś przetestować. Nie byłam jeszcze w perfumerii w której nie czułam się winna, że chcę tylko coś przetestować. A to dzięki obsłudze i ochronie, a nie tak powinno być.
Wiadomo niskie konkurencyjne ceny, możliwość wyboru darmowych próbek- fajnie by było to znaleźć zarówno w necie jak i stacjonarnie. I to tyle , tylko i aż. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
lulaluna Zagdzam sie z toba calkowicie! nic dodać nic ująć!
![]()
![]() |
#6 |
Wiedźma
|
Taka najbardziej wymarzona byłaby niszowa po strop i moja własna.
![]()
![]() |
#7 |
El Cumpleaños Secreto
|
To miejsce, ktore wita Cie w nienachalny sposob. Nie daje Ci poczucia, ze jestes intruzem. Gdzie znajdzie sie ktos kto zechce poznac moje upodobania, zasugeruje sprobowanie czegos i powrot, by podzielic sie wrazeniami. Ktos z wiedza olfaktoryczna, znajacy sie na rzeczy. To na poczatek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dla mnie ideałem byłoby : konkurencyjne ceny, duży wybór, szybka dostawa, miła obsługa, a na miejscu - jeśli ktoś odbiera osobiście możliwość korzystania z testerów (testowania zapachów), i dużo gratisowych próbek do zamówienia. Chyba nie mam więcej wymagań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.