|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z antykoncepcją,
Witam Was, byc moze juz taki temat był gdzieś ale jest to moja sprawa indywidualna. A mianowicie, miałam partnera przez 5,5 roku. Przez 3 lata zazywalam tabsy cilest, później przez 1,5roku novaring, później stosunek przerywany. Mieliśmy taki status ze nie baliśmy sie wpadki no i mu ufałam. Na szczęście w ciąze nie zaszłam jak sie okazało później. Rozeszliśmy sie, i poznalam kogoś innego, I tu pojawia sie problem, nie mam ubezpieczenia więc nie bardzo mam jak iść po recepte na hormony i z drugiej strony troche sie boje znow tabletek gdyz sporo przytylam na cileście. Stosunek przerywany calkowicie odpada, a gumki.. no cóż.. Jakie wyjście z sytuacji ? bo ja juz sama nie wiem, ale zapowiada sie na to ze nic innego mi nie pozostanie niz lateks ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z antykoncepcją,
Możesz iść prywatnie
![]()
![]() |
#3 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() I prywatne wizyty u ginekologa. Jeśli dobrze kojarzę, to można też sobie wykupić ubezpieczenie w NFZ (http://www.rynekzdrowia.pl/Ubezpieczenia-zdrowotne/Osoby-bez-ubezpieczenia-moga-je-wykupic-w-NFZ-i-odpisac-od-podatku,133286,4.html).
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Unimil skyn sa bezlateksowe i (wedlug mnie) naprawde malo wyczuwalne.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oprócz gumek nic innego bez lekarza. Pytanie czy problem antykoncepcji jst to główny- zadbaj o swoje zdrowie przede wszystkim a to wiaze sie z lekarzem, załatw sobie ubezpieczenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tabletki nowej generacji nie powinny powodować tycia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ZADNE DOBRZE DOBRANE tabletki nie powinny powodowac tycia. To tylko kwestia tego, czy chcesz poswiecic czas i pieniadze na wybor tych odpowiednich.
Ej. A nie latwiej sie po prostu ubezpieczyc? Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Prywatnie do ginekologa a potem chodzić tylko po recepty :P
Zarejestruj się w UP jak nie pracujesz, będziesz miała ubezpieczenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.