|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam pilnie w październiku
Oddam naprawdę wiele,poszukam poza wątkiem.
Szukam KALOSZY 40 i płaskich butów 40: czarnych lub brązowych, generlanie ciemnych-workerów,sztybletów,marte nsów,jazzówek z wyższą cholewką-np. takich,jakie mam w swoim wymiankowym wątku. Czegoś po prostu do latania,do spodni. |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam pilnie w październiku
Naprawdę nikt nie ma kaloszy na zbyciu?
Barrrdzo by mi się przydały,codziennie wyprowadzam psy na spacery do lasu i kalosze by mnie uratowały...
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam pilnie do 10 listopada:
BALONÓW, SERPENTYN,KOLOROWYCH ŻARÓWEK Z MAŁYM GWINTEM, PLASTIKOWYCH KIELISZKÓW DO WÓDKI, PARASOLEK DO DRINKÓW, SŁOMEK KOLOROWYCH, FIKUŚNYCH, IMPREZOWYCH GADŻETÓW. BAAARDZO BARDZO PILNIE! ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Up up ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Może komuś zostało coś z wieczoru panieńskiego,wesela lub 18stki? |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Pilnie szukam płaszcza jesienno-zimowego S/M. Takiego z dodatkiem wełny,nie musi być super modny,ale chętnie taliowany. To mój priorytet,oddam wiele
Zapraszam do mojego wątku.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Barrrdzo by mi się przydały,codziennie wyprowadzam psy na spacery do lasu i kalosze by mnie uratowały...