|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
pomóżcie papudze zrobić coś z włosami :)
Witajcie
![]() Mam do Was wielką prośbę: poradźcie mi, co zrobić z moimi włosami ![]() ![]() ![]() Przez ten rok nic nie robiłam z włosami, chciałam po prostu je zapuścić ![]() Powoli myślę nad wybraniem się do fryzjera ![]() Dobrze czułam się w bobie, ale moje włosy naturalnie się falują i puszą, niestety wyglądało to fatalnie przy tamtej długości. Nie chcę ciągle prostować włosów, nie po to je zapuszczałam, żeby teraz zniszczyć, dlatego chciałabym fryzurę, która nadaje się do użytku "na prosto" i "na kręcono". Jak będzie trzeba, to wygrzebię jeszcze jakieś zdjęcia (to w awatarze, to też ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: pomóżcie papudze zrobić coś z włosami :)
widzę, że nie mogę edytować postu, więc tutaj dodaję jeszcze jedno zdjęcie, na któym jakoś w miarę widać moją twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Bardzo mi się podobasz w fryzurce z 2 zdjęcia i bym ją zdecydowanie polecała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wedlug mnie ladnie bys wygladala w dlugich wloskach i grzywce na bok
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Kaminko, nie mam niestety zdjęć na dysku, na których miałabym krótkie włosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wpatrujący się elfie (ale uroczy nick! ![]() ![]() Jeżeli chodzi o farbowanie, to chciałabym tego uniknąć, wydaje mi się, że najlepiej mi w moim naturalnym kolorze.. Przez dwa lata uparłam się na rudości- chłodne czerwienie- wyglądałam w nich fatalnie, jak różowa świnka, ciepłe, marchewkowe albo rdzawe- te mnie przytłaczały i zupełnie nie pasowały do mojego typu urody. Wydaje mi się, że mój typ kolorystyczny to lato, ale nie jestem pewna ![]() ![]() Bardzo dziękuję za porady ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Koniecznie grzywka na bok i przyciemnić na jakiś jasny brąz i będzie pięknie, włosy staną się lśniące
![]() No i wszystko byle nie bardzo jasny blond i czarny. Pozdrawiam Przerabiałam w takim programie niestety z niego nie da się zapisać ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Koniecznie grzywka na bok i przyciemnić na jakiś jasny brąz i będzie pięknie, włosy staną się lśniące ![]() No i wszystko byle nie bardzo jasny blond i czarny. Pozdrawiam Przerabiałam w takim programie niestety z niego nie da się zapisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Klutko, dziękuję!
![]() Szkoda, że nie możesz dodać zdjęć (może spróbuj Print screen, a potem wklej do painta? Ale to pracochłonne, więc jeśli nie masz czasu to się nie kłopocz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Chyba się uda dodać zdjęcie
![]() ![]() ![]() W bielsku-białej chodziłam do takiej fryzjerki co mi robiła wszystko co chciałam na głowie, łącznie z irokezem, małpą, grzywką, krótkim strzyżeniem, jej salon znajduje się na os. Wojska Polskiego i nazywa się "Doris" Już przestałam do niej chodzić, bo mimo tego, że strzyże świetnie i włosy się super układają niestety je strzępi strasznie co przestało już mi odpowiadać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Chyba wiem, o którym salonie mówisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Pobawiłam się trochę na stronie, której używała Klutka i oto, co mi wyszło, chciałam wypróbować więcej fryzur, ale strona się zawiesiła
![]() ![]() Przy okazji dorobiłam sobie makijaż kredką, zawsze podobały mi się kreski, ale nie wiem, czy mogę sobie taką robić, czy mi pasuje ![]() I czy kolory włosów, które wybrałam nie sprawiają, że moja cera wydaje się zbyt różowa? Przepraszam za natłok pytań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.