|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pomocy :)
Witam wszystkich i całuję na samym początku
![]() ![]() Mam bardzo duzy problem... właściwie jestem z moim mężczyzna juz ponad dwa lata, ale nie mam pomysłu na prezenty dla niego, jestesmy raczej poważnymi ludźmi, i prezenty typu "zboczone" odpadają, on zaś nie lubi miec dużo rzeczy na półce wiec porcelana tez odpada, a miśki ? 23 letniemu facetowi?? troszkę nie wypada... ![]() I na prawde nie mam pojęcia co mam zrobić, ja jestem romantyczką , kolacja przy świecach i recznie pisany list ok... ale chciałabym kupic mu cos przydatnego.. Zapomniałabym o Najwazniejszym ... ![]() Proszę pomóżcie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: pomocy :)
może album/ramka na zdjęcia, płyta/książka/film na dvd ? albo gra planszowa - będziecie grać razem
![]() albo jakiś gadżet elektroniczy... albo w ogóle coś nietypowego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
myślałam jeszcze nad puzlami jakimiś duzymi typu 1000 elementów na zime albo cos w tym rodzaju..;P no ale zobaczymy jak to wyjdzie
![]() DZIęki ![]() czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
zobacz w tym dużym wątku o prezentach dla facetów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może Twój mężczyzna ma jakąś pasję/hobby? Mój jest typem górsko-wspinaczkowym, więc przez kilka okazji z rzędu dostawał ode mnie prezenty z tej dziedziny (pokrowiec na plecak, kompas, torba na linę do wspinaczki...) Może właśnie jakiś gadżet elektroniczny? Może licznik do roweru? Statyw do aparatu? Karta pamięci?
Dbrym prezentem jest zawsze płyta z jego ulubioną muzyką, albo książka. Może coś takiego: http://www.empik.com/szkola-przetrwa...2470,ksiazka-p ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.