|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Wymienię sierpień: J del pozo, rare pearls, curious, outspoken - zerknij ;)
WĄTEK NIEAKTUALNY
Tak jak w temacie, wymienię następujące perfumy: *Rare Pearls - nowe, nieużywane - w nieco sfatygowanym przez pocztę kartoniku - leci do pysiaka103*Outspoken by Fergie - ok. 47-48ml/50ml bez kartonika - leci do Mili1122 *J del Pozo in Black - ok. 85-88ml/100ml z kartonikiem - leci do Scentjunkie *Britney Spears Curious - ok. 29ml/30ml bez kartonika - leci do Rypka85 Zapachy Avonowe najchętniej wymienię na: Rare Gold, True Glow, Far Away, Little Black Dress, ew. Bond Girl Pilnie poszukuję Playboya Play it Lovely, Sexy Jesusa najchętniej wymienię na Beyonce Heat lub Chopard - Happy Spirit Magical Nights, ew. Ninę Ricci Nina Oczywiście wszystkie propozycje będą przeze mnie przemyślane ![]() W grę wchodzi także wymiana większej pojemności za mniejszą pojemność, ew. kilka różnych ![]() Kuście Kobietki Edytowane przez julianne33 Czas edycji: 2011-08-04 o 21:35 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię sierpień: J del pozo, rare pearls, curious, outspoken - zerknij ;)
Ja po :
Rare Pearls - nowe, nieużywane - w nieco sfatygowanym przez pocztę kartoniku |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię sierpień: J del pozo, rare pearls, curious, outspoken - zerknij ;)
coś za
*Britney Spears Curious - ok. 29ml/30ml bez kartonika *J del Pozo in Black - ok. 85-88ml/100ml z kartonikiem mam odlewkę Chopard Wish, Far Away i Heat Beyonce.
Expresowa wymiana wszystkowątek Emi My cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-08-02 o 20:26 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
A co byś chciała w zamian?
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Asiu, Ty wiesz, że ja bym Ci chciała ukraść La Rose (tylko niech najpierw go poznam! )Jutro lecę wysłać próbki, dzisiaj wszystkie zebrałam w kupę i czekają na nową właścicielkę (J. del Pozo też Ci zrobiłam) ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Byłabym też chętna na Twoje Soap & Glory™ Eau De Soap & Glory Original™ Pink Perfume Spray, gdyby Prowl nie wypalił Edytowane przez julianne33 Czas edycji: 2011-08-02 o 21:02 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Sara ja zrobilam Ci probki tak jak chcialas: Pivonia, Róża, Innocent Illusion, Cinema, tylko mi probki zbraklo zeby zrobić Ci jeszcze Likierka
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() Ja mam dla Ciebie to o co prosiłaś i kilka z Twojej Wish ![]() |
||
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie przygarnę B.Spears może chcialabyś w zamian Kate Kate Moss lub coś innego z mojego wątku
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
To podziękuję
Wg cen na KWC: Far Away: 65 zł Enigma (minus ubytek): prawie 100 zł natomiast Twoja Britney to ok. 70 zł ![]() Zresztą Enigmy za Britney i tak bym nie oddała, za bardzo ją lubię
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos za curious? odpisz u mnie prosze
|
|
#13 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() Outspoken mam tak jak w temacie, są zdj. dołączone
|
||
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Zajrzyj czy znajdziesz coś za Britney
Pozdrawiam!
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
kochana, zależy co Cię interesuje z mojego wątku...
mam tyle zapachów, że propozycje mogłabym dawać i dawać. sugeruję się cenami na KWC. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- te co za Angel nie wymienię za nic innego, bo je kocham, ale Angel bardziej oddaj Angela ![]() Hehe, nie no wiem, że nie przekonam Cię żadnym zapachem, bo Angel jest wyjątkowy. Dlatego, jeśli podoba Ci się tylko Euphoria to podziękuję
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za propozycje ale tak sie sklada ze mam jeszcze ok 20ml/50ml tyle ze nie we flakoniku (atomizer mi sie popsul)tylko w zastepczym opakowaniu,a zapasu nie potrzebuje
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
za Heat wychodzi 30 zł Far Away 65 zł Perceive 70 zł Enigma ok. 100 zł za Jesusa uwzględniając ubytek: ok. 255 zł czyli jednak więcej z mojej strony ![]() Chętnie Ci oddam 3 pierwsze zapachy, ale bez Enigmy, bo nawet nie wiem, czy chcę ją oddać. Mogłabyś sobie coś dobrać oczywiście. Do wyboru dwa spośród tych: *Christina Aguilera Inspire 14/15 ml *Christina Aguilera Inspire 10/15 ml + kartonik *Jeżyna YR 15/20 ml *Be Sensual Avon 38/50 ml *Celine Dion Belong perfum deodorant 50/75 ml *Adidas Citrus Energy edt 25/50 ml *C Thru Pearl Garden 15/30 ml *Adidas Tropical Passion edt 23/30 ml *Eternal Magic Avon 35/50 ml *Summer White Avon 48/50 ml *Gabriela Sabatini Latin Dance 20/60 ml *Pur Desir de Lilas Yves Rocher (bez) 16/30 ml lub jeden spośród tych: *Bruno Banani Pure Woman 18,5/20 ml *Dessert Treats J.Simpson Candy - jadalne perfumy 29/29,5 ml + kartonik *Calvin Klein Escape 14,75/15 ml *Soap&Glory Pink 48/50 ml *Neonatura Yves Rocher 25/50 ml *Christina Aguilera edp 28/30 ml bądź za wersję Heat + Far Away jedno z tych: *Glow After Dark J.Lopez 40/50 ml *Glow J.Lo 40/50 ml oczywiście miniatury, próbki i odlewki też wchodzą w grę
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

- leci do pysiaka103
Oczywiście wszystkie propozycje będą przeze mnie przemyślane 

)