|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Testy, dobre liceum.
Za rok będę pisać testy gimnazjalne. Chciałabym się dostać do dobrego liceum. <3 albo 6 w Gdyni?> Jestem dość w miarę dobrą uczennicą. Panicznie boję się testów. Że będę miała mały wynik itp. Moja średnia przekracza 5,0. Ile dostane punktów za średnią, jeśli ona będzie wynosiła w 3 kl. 5,25?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Testy, dobre liceum.
Nie wiem jak jest teraz, ale kiedy ja zdawałam to poza punktami z egzaminu punktowano też oceny z wybranych przedmiotów (w zależności od profilu klasy), osiągnięcia dodatkowe + 10p za świadectwo z czerwonym paskiem i jeszcze wzorowe zachowanie ale nie pamiętam ile. Powiem ci szczerze, że nie masz czego się bać. Ucz się teraz dobrze, czytaj wszystkie lektury i na pewno dostaniesz się tam gdzie będziesz chciała. A jeśli jesteś tak dobrą uczennicą jak mówisz to spróbuj swoich sił w konkursach przedmiotowych, ich laureaci są zwolnieni z egz
![]() p.s polecam VIII LO w bstoku ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Za każdą ocenę z przedmiotów (polski, matematyka, j.obcy + dodatkowe przedmioty w zależności od profilu klasy) dostaje się punkty, wejdź na str liceum i zobacz jakie są przeliczniki. Dodatkowo punkty dostaje się za sprawowanie, konkursy przedmiotowe i osiągnięcia sportowe. Do tego oczywiście wyniki z testów.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zbieram urodzinowe kliki-prezenty .. kto da ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- A tu o co chodzi? Ma to jakiś związek z wyborem szkoły? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A może postaraj się zostać laureatką jakiejś olimpiady przedmiotowej ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja w tym roku idę do LO w Gdyni ![]() Poza testami dostaniesz punkty za świadectwo - z 4 przedmiotów ( do każdej klasy j. polski, 3 pozostałe zgodne z profilem, ale w niektórych szkołach wszędzie brana pod uwagę jest matematyka lub język obcy). Za 6 jest 19 pkt, 5- 15 pkt i tak dalej o 4 pkt mniej za każdą ocenę w dół ![]() ![]() A egzaminy nie takie straszne, jak je malują ![]() ![]() ![]() Powodzenia i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Paseczkowa Czas edycji: 2010-07-24 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dobra uczennica ze średnią ponad 5.0 chyba nie będzie miała problemów z testami gim?
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Paseczkowa, do I klasy
![]() Edytowane przez Olaalla Czas edycji: 2010-06-30 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.