|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
nie chcę otrzymywać smsów z bramki POMOCY
CZy wiecie jak zablokować możliwość otrzymywania smsów z bramki internetowej w sieci PLUS? Jeśli chodzi o IDeę to wiem,ale jak w PLusie?
Jakiś koleś wysyła porąbane teksty,nie chcę tego dostawać,numer który się wyświetla to 119999. Będę bardzo wdzięczna za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: nie chcę otrzymywać smsów z bramki POMOCY
Dziewczyny,
please nikt nie wie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
szzuklama o tym na necie ale nic nie znalalm takiego jesli sa to obrazliwe smsy mozes zto zglosc na poliicje gdy zistnije mozliwsoc zlokalizowania IP, albo os razu kasuj te smsy
nume rktory napisalas to numer z gg tzn ja jak dostaje msmsy z gg to wlansie ten mam numer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ok,
nie są to bardzo obraźliwe smsy, szczerze mówiąc to one dochodzą do mojej mamy,to jest trochę męczące,koleś pisze do jakiejś laski miłosne teksty i tym podobne.Nie da się mu odpowiedzieć, no i chciałyśmy wogóle to zablokować. Dzięki za podpowiedź, jeszcze gdzies poszukam. pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Musisz zadzwonić do obsługi klienta i poprosic o zablokowanie przychodzących do ciebie sms-ów z internetu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.