|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wieczór panieński we Wrocławiu
Witam!
Mam ogromny problem! Musze zorganizować wieczór panieński we Wrocławiu. Chodzi mi konkretnie o wieczór w klubie. Czy macie do polecenia jakieś miejsca? Najlepiej w przystępnych cenach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wieczór panieński we Wrocławiu
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja na panieńskim dobrze bawiłam się w Bezsenności, ale to dla tych, którzy lubią rapowo-rockowe klimaty. Poza tym byłam jeszcze w Schodach do Nikąd - różna muzyka, a więc jeśli nie lubujecie się w jednym gatunku, to powinno Wam się tam spodobać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki za rady
![]() Tylko myślałam o jakimś ładnym miejscu. Panna Młoda jest z mniejszej miejscowości więc chciałabym pokazać jej "prawdziwą imprezę". Ale chętnie sprawdzę Wasze propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Napisz coś więcej - jakie dziewczyny mają preferencje? ![]() ps. zgoogluj sobie te miejsca, może któreś przypadnie Wam do gustu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny są w wieku 25-30 lat. Raczej nastawione na zabawę i tańczenie niż na spokojne pogaduchy. Preferowana muzyka to szeroko pojęta muzyka taneczna, lata 80.-90. itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Polecam Niebo Cafe dla lubiących dobrą muzę , sama planuję tam zorganizować swój wieczór panieński
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Zapraszam do Jack's Pub !
http://www.jackspub.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja polecam to co spróbowałam sama, i to z czystym sercem poelcam - lepszej imprezy jeszcze nie miałam na panieńskim, a trochę kumpelek już powydawałam zamąż:
http://masazstaroslowianski.pl/wieczor-panienski Pisałam tu na forum co tam się działo w szczególach, ale tez możesz po prostu wejść na stronę tego SPA i zobaczyć sama. Prowadzi to rodzina, jest bardzo czysto, kameralnie i bardzo ładnie. Tak o sie bawiłyśmy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiolinka_ Czas edycji: 2014-08-06 o 00:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.