|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
zatrzeć złe wrażenie
Nie potrafię się pozbyć wrażenia że Wszystkim facetom zależy Tylko na jednym. a, a przecież to nie prawda? seks jest nieodłącznym elementem związku ale nie jedynym. a jednak spotkałam wielu może zbyt wielu facetów dla których liczyło się tylko jedno i odniosłam wrażenie że tylko na tym im zależało i tylko dlatego się ze mną spotykali ..przez co sama siebie traktuje tylko jako 'obiekt seksualny' i jak spotykam faceta który mnie podrywa i może nie ma od razu niecnych planów to i tak w to nie wierze. .. chociaż Wiem, i doświadczyłam, że są dobrzy faceci.
Nie wiem jak przekonać samą siebie, że się mylę i żeby nie doszukiwać się kłamców tam gdzie ich nie ma.
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zatrzeć złe wrażenie
Wyluzować. Jak nie jesteś kogoś pewna - czekaj tak długo jak tego potrzebujesz. Jeśli komuś zależy tylko na jednym nie będzie 'zdobywał Cię' kilka miesięcy. Albo na wstępie poinformuj, że seks dopiero po ślubie
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
No nie wszyscy tacy sa - fakt. Podejrzewam jednak, ze wpadlas w sidla wielu takich, skoro doszlo do tego, ze az sama piszesz, ze zaczelas traktowac sie jak obiekt seksualny. I teraz powinnas pomyslec co ich do Ciebie przyciaga, albo co Ciebie do nich?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Staranniej dobieraj facetów, nie dawaj kredytu zaufania od razu ale poddaj najpierw uważnej i długotrwałej obserwacji . Zwracaj uwagę na takie niuanse, czy interesuje ich coś więcej niż Twoja powierzchowność, czy starają się lepiej poznać Cię także na innych płaszczyznach. Zwykle po tym łatwo poznać prawdziwe intencje.
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wyluzuj i nie spiesz się. Mój misiek czekał na mnie prawie 2 lata
Nie mówie, że masz aż tyle przetrzymywac faceta, ale niech się trochę pomeczy, a w tym czasie ty zobaczysz czy zalezy mu tylko na jednym i czy to jest jego glownym celem czy tez po prostu swietnie sie odnajduje w twoim towarzystwie
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ja mam wspanialego chlopaka ktory opiekuje sie mna i chodzi mu napewno o cos wiencej niz seks ty tez takiego znajdziesz niemartw sie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
autorko może za bardzo doszukujesz się?
Faceta, który LUBI seks i jest CZUŁY to prócz seksu również interesuje się Tobą, Twoją rodziną, jest dla Ciebie wsparciem oraz robicie razem przeróżne rzeczy dzwoni pisze, nie olewa Cię - taki facet jest ok, nawet jakbyś miała codziennie kochać się z nim. Seks jest wtedy miłym dodatkiem po prostu ![]() z kolei kiedy facet nie interesuje się Tobą i potrzebami, gdy NIE JEST czuły oraz telefonu używa tylko po to aby umówić się na kolejne seks spotkanie to takich trzeba omijać z daleka ![]() Następna sprawa to dobrego faceta właśnie poznasz po zaangażowaniu (nie bój się jak facet się zaangażuje - bo wiele kobiet wtedy ucieka, ja pytam po cholerę?), natomiast "fuckersa" po tym, że ma wszystko gdzieś
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Oj, oni to sa az zanadto czuli, z ta roznica, ze glownie tylko na spotkaniach, bo wiadomo, ze chca cos osiagnac.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35353552]Oj, oni to sa az zanadto czuli, z ta roznica, ze glownie tylko na spotkaniach, bo wiadomo, ze chca cos osiagnac.[/QUOTE]
dla mnie czułość to głównie fizyczność a słowa to bycie miłym
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Obserwuj, obserwuj i jeszcze raz obserwuj!
Naprawdę, takich którym chodzi wyłącznie o seks da się rozszyfrować , tylko trzeba podchodzić do nowych znajomości z dystansem i nie obdarzać od razu zaufaniem. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
no ale co to wyjasnilo? Napisales, ze "fuckersa" poznasz po tym, ze NIE JEST CZUŁY. To skoro czulosc wedlug Ciebie, to fizycznosc, to tym bardziej w ten sposob "fuckersa" poznasz.
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-07-17 o 18:15 |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35355354]no ale co to wyjasnilo? Napisales, ze "fuckersa" poznasz po tym, ze NIE JEST CZUŁY. To skoro czulosc wedlug Ciebie, to fizycznosc, to tym bardziej w ten sposob "fuckersa" poznasz.[/QUOTE]
a no fakt racja... i normalny i fuckers będą czuli. tylko hmm normalny toleruje buziaki przytulenia i czuły dotyk, dbają o partnerkę i nie są egoistami.. natomiast fuckersi to głównie egoiści.. Ale jeżeli mimo to nadal fuckersi są tacy sami jak normalni to już trzeba patrzeć na całą otoczkę POZA seksem tj. zainteresowanie zaangażowanie ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
1. Zastanów się, czy nie wybierasz nieustannie facetów w podobnym typie - takich, którzy mają określone cechy osobowości, charakteru. Może szukasz w jednym środowisku, czy w jakichś miejscach nie sprzyjających poznawaniu fajniejszych facetów i stąd takie, a nie inne wrażenie?
2. Jeżeli kogoś poznasz, to przyglądaj się mu uważnie - zobacz, czy ten ktoś ma ochotę dla Ciebie ruszać 4 litery w różnych sytuacjach, czy okazuje zainteresowanie Twoim sprawom, chce poznać Twoich znajomych. Jasne, mimo to możesz trafić na kogoś, kto świetnie udaje, a tak naprawdę chodzi mu głównie o seks - wszystko jest możliwe, ale jednak im więcej czasu z kimś spędzisz w różnych sytuacjach, tym większa szansa, że jednak się nie przejedziesz. 3. Znajomość, czy świeży związek mogą się skończyć od tak po prostu - nie przesadź w drugą stronę i nie łącz tego na siłę z seksem. Czasami człowiek po iluś tam spotkaniach stwierdza, że to jednak nie to. Czy to oznacza, że wykorzystał, że jest zły? Nie. I tak, czasami zrywa się z powodu seksu - np. gdy dwoje ludzi się pod tym względem niedopasuje. 4. Inni traktują Cię tak, jak Ty sama siebie traktujesz. Jeżeli robisz z siebie obiekt seksualny, to nawet przez fajnego faceta możesz zostać tak potraktowana, bo pomyśli, że właśnie tego chcesz i nie zależy Ci na czymś trwałym, stałym. Więc to nie tylko po stronie innych jest wina, ale możliwe, że głównie po Twojej. Przede wszystkim zastanów się nad 1 i 4 punktem, bo myślę, że tu jest pies pogrzebany. |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Jestem też za tym ,żebyś obserwowała facetów ,ale po pewnym czasie faceta ciągnie do tego
to jest normalne ! głowa do góry , znajdzie się taki co nie jest w gorącej wodzie kąpany
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Czekać z seksem do ślubu i sprawa załatwiona. Jak kocha to poczeka, a ruchacz pospolity da sobie z Tobą spokój i poszuka łatwej dziewczyny co mu da po max 3 miesiącach znajomości. Przecież to takie proste.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
Może poczeka, może nie poczeka - może czekać oficjalnie, a tak naprawdę załatwiać sprawy seksu "na boku" (wielu w ten sposób zdradza); może nie mieć siły (sama bym nie miała, bo wg mnie to po prostu niezdrowe) czekać np. 5 lat, bo teraz często tyle narzeczeństwo trwa. Poza tym ślub nie gwarantuje posiadania męża - jak ktoś tu kiedyś bardzo mądrze ujął. Seks po 3 miesiącach równa się temu, że ktoś jest "łatwy"? Współczuję podejścia.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro facet cie podrywa, to wiadomo, że przede wszystkim leci na ciebie fizycznie (czyli seks). No bo jak ma wcześniej poznać twoje uroki charakteru i przymioty duszy? To może poznać dopiero po kilku spotkaniach. Jak idziesz na randkę to sprawdz czy uważa na to co mówisz, czy go interesują twoje poglądy, czy potrafi sensownie dyskutować, czy tylko ci przytakuje ze wzrokiem utkwionym w biuście.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"jak kobieta kocha to czemu się nie KOCHA"
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

to jest normalne !