![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nietypowy przypadek rozstania... pomocy :(
Nie wiem czy uda mi sie wytłumaczyc moj problem, ale postaram sie. Własnie zerwałam z moim chłopakiem (po raz ochnasty) i nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam. on mnie kocha, ja go kocham, nie bije mnie ani nic z tych rzeczy. chodzi o caloksztalt jego osoby. wydaje mi sie zbyt niedojrzały, tylko kumple i piwo, za granicą mu nieswojo, nie zdał matury, mieszka z ojcem i pracuje dla niego, zero wysiłku i trudnych stresowych sytuacji w zyciu. jak idziemy gdzies razem to czuję, ze on wolałby żeby byli jeszcze jego koledzy, bo oni jakby podnoszą jego ego. brakuje mu takiej swobody, np wziecie mnie za reke, zaprowadzenie gdziekolwiek, cieszenie sie tą naszą miłością. nie jestem szczesliwa z nim. to tak jakby mieć uwierające buty. potrzebuje jakiegos pocieszenia, czegokolwiek. wolałabym, żeby mnie zdradził...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nietypowy przypadek rozstania... pomocy :(
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
skoro cię ta znajomość uwiera to dobrze zrobiłaś,piszesz koledzy i piwo tacy ważni są dla niego więc nie żałuj wytrwaj w swoim postanowieniu i poczekaj na jego ruch,będzie chciał wrócić postaw warunki powiedz co dla ciebie jest ważne czego oczekujesz od waszego związku powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
juz raz się rozstawaliśmy, z tego samego powodu. po miesiacu jego entuzjazm upadł i zaczeło mnie uwierac. macie racje-to nie facet dla mnie. ale to nie zmienia faktu ze cierpie-przywiazałam sie do niego itp. jestem głupia, mogłam nie wracac, wiedziałam od początku ze bedzie sie sypać. potrzebuje kopa w dupĘ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
<kop w dupę>
![]() a na serio, powinnaś się cieszyć i tym razem wytrwać. przywiązałaś się i teraz cierpisz po rozstaniu, ale moja droga sama napisałaś, że w tym związku nie byłaś szczęśliwa. warto więc teraz trochę pocierpieć, by potem na nowo odżyć i pewnie spotkać innego, sensowniejszego kolesia.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Skoro nie czujesz się z nim szczęśliwa to decyzja o zerwaniu była jak najbardziej właściwa. Sama miłość to za mało do dobrego związku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to sam fakt, że zrywaliście tysiąc razy o czymś świadczy. Jak się w związku układa to nie ma takich rzeczy, bo i po co. A chłopak zupełnie nie rokuje tak poza tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Moze jednak jak czegos Ci brakuje to rzeczywiscie milosc nic tu nie zalatwi.. to nie ten
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Allllle-może pogadacie?Może powiesz mu to wszystko co tu napisałaś? Że chciałabyś mieć faceta,który ma zainteresowania,opiekuńcz ego? Skoro pracuje to jednak coś robi,nie rób z niego takiego ciecia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Ale DLACZEGO tym miałabyś chcieć wracać do kogoś takiego?:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nie da sie pogadac, on tego nie rozumie bo jestesmy z dwoch innych swiatów. ja od poczatku wiedziałam ze to nie chłopak dla mnie, no ale dałam szanse i sie zakochałam.. on by mnie nigdy nie zdradził, nic z tych rzeczy, no ale nie jest on dla mnie i nic sie nie da zrobic. mam cohote do niego napisac przperaszam i wrocic, bo strasznie mi zle.. walcze ze soba...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo jeśli ktoś tutaj np pisze ,że jak można w ogóle być z takim człowiekiem i przypuścmy chodzi o maturę to nie rozumiem tego zupełnie...nie każdy ją musi mieć,jest dużo wartościowych osób bez niej. ja tego nie popieram,bo uważam,że to ważna rzecz w życiu no ale...jeśli ma pracę itp to może nie jest takim darmozjadem jednak |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
on chodzi do pracy w sumie teraz to rzadko, a jak juz to kosi trawe i inne takie pierdoły... wydaje mi sie ze stchorzył przed maturą. zwyczajny tchórz.ale nie chodzi o to czy jest darmozjadem czy nie. zerwałam z nim dlatego, ze mam inne oczekiwania co do faceta. on nie pojedzie ze mna np nad morze we dwojke, bo widze ze mu sie nudzi, ze wolałby zabrac kogos jeszcze zeby mu było razniej, bo bez kumpli czuje sie nagi tak jakby... no ciezko wytlumaczyc to wszystko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż wg mnie taki stan rzeczy jaki opisałam jest niezwykle trudny do osiągnięcia i prawie się go nie spotyka. Edytowane przez Weronikapr Czas edycji: 2011-07-22 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
1. W czym objawia się ta jego miłość do Ciebie - chodzi o czyny, starania?
2. Za co Ty go kochasz - konkrety? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawdopodobnie musi się wyszumieć z tymi swoimi kumplami. w sumie bardzo to przykre, że nie potrafi funkcjonować bez szajki "ziomali" ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Trochę czasu minie, ale moim zdaniem dobrą decyzją było to rozstanie, bo na dłuższą metę związek tak różnych osób ( o różnych celach w życiu) nie ma sensu. Co jeśli ty go będziesz potrzebowała, a on będzie wolał pójść na piwo z kolegami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
własnie wydaje mi sie ze on musi sie wyszalec z nimi... ale ma 24 lata tu czas zaczac myslec powaznie o zyciu wydaje mi sie ze on do konca zycia z kumplami piwsko bedzie chlał. coscie sie tak uczepiły tej matury? nie w tym rzecz. napisałam to zeby wam mniej wiecej nakreslic jaką jest osobą. a jest strasznie ograniczony. taki troche prymityw z niego no... ale to nie zmienia faktu ze cierpie, bo go kocham, albo juz nie wiem, moze to tylko przywiazanie, w sumie był jedyną osobą dla której cokolwiek znaczyłam. od tego roku ide na studia i mam nadzieje ze poznam wiele wspanialych osob, przyjaciol. zawsze marzylam o tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno tak będzie - poznasz nowe osoby, być może będziesz inaczej spędzać czas i jak dla mnie to ci pomoże ![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
starał sie na poczatku, po 4 miesiecznym rozstaniu. na prawde pierwszy miesiac był ok, ae potem juz coraz bardziej sie utiwerdzalam w przekonaniu ze on nie dla mnie... po prostu przestal sie tak entuzjazmowac mną...
w ogole to dziekuje za taki odzew.. myslalam ze nikt sie nie zainteresuje nie pasujemy do siebie za damski c*uj. ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- chce juz na te studia... poznac nowych ludzi i zapomniec, zapomniec... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
musze byc utwierdzona zawsze w przekonaniu ze dobrze robie.
to nie takie proste bo mi źleeeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze? Swietnie robisz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
wybacz, ale skoro taki masz do niego stosunek , to jak u diabła możesz mówić , że go kochasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
nie chce do tego wracac, bo sie wlasnie z nim roztsałam i boli mnie jak odpowiadiam na te pytania ale skoro nalegasz
1) jak go widze to piszcze i rzucam mu sie na sile, mysle o nim non stop, odwoluje wszystkie spotkania zeby go zobaczyc, moi rodzice sie denerwuja ze z nim jestem, ale mam to w dupie i poswiecam dobre stosunki z nimi, staram sie nie wsciekac na niego, jak sie wurzam tosiedze cicho zeby tylko nic zlego z tego nie wyszlo(niezawsze sie udae) jak chodze po lumpeksach to zawsze szukam dla niego ciuchow, przywoze mu slodycze, sprzatam w domu... na prawde moznaby wymieniac 2)kocham go za to ze jest ciagle ze mna, zed go na prawde obchodze, no i...no i mam problem...bo dalej nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Prperaszam, ale nie moge sobie poradzic z tym cytowaniem
"Obchodzisz go? To dlaczego woli kolegów i nie jesteś z nim szczęśliwa?" ci koledzy to dla niego przedluzenie kuta*a, to sa tacy gangsterzy rozumiesz, po wiezieniach itp. kogo by tu nie nayebac, my jestesmy najsilniejsi itp. po czesci jest to fajne, ale wydaje mi sie ze to jest wlasnie dla niego najwazniejsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.