|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
malowane pudełeczko z "przestrogą" ;)
Pomalowałam pudełeczko na cienie ArtDeco.
Należało ono kiedyś do mojej mamy - często nosiła je w torebce i motyw brzydko się pościerał. Pudełeczko leżało wiele lat w głębi szafy - stwierdziłam, że może mi się przydać - co prawda miłością moją są cienie Isa Dora [bez magnesów] - ale przykleję je taśmą dwustronną. Mam kilka kwartetów Isa Dory, w których został tylko jeden cień albo tylko dwa ![]() ![]() Sentencję wyrwaną z kontekstu interpretować można na dwa sposoby ![]() ![]() ![]() Motywy biedronkowe - po prostu lubię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: malowane pudełeczko z "przestrogą" ;)
urocze
![]() A teraz sie pochwal jak to zrobilas ![]() ![]() biedronki na moje oko sa zrobione farbkami do window art. a podklad? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Biała farba akrylowa na spód - paćkana, bo chciałam,żeby wyszło to tak trochę niedbale. Napis zrobiłam na serwetce, wycięłam i przykleiłam, biedronki są Window Art - jak najbardziej - takie wypukłe i miłe w dotyku
![]() Ubolewam nad tym, że ostatnio dziecinnieję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ladne
![]() Wcale bym sie nie obrazila, gdyby ktos zechcial mi takie podarowac np. na urodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ubolewam nad tym, że ostatnio dziecinnieję
![]() ![]() ja tez ! ![]() ![]() ale nad moim dziecinnieniem ![]() co mnie odzwiedza, to widzi jakies nowe "cuda", rzecz jasna baaaaardzo infantylne ![]() nawet czasem sie zapytuje, czy "oby przypadkiem dobrze sie czuje " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
o matko jakie słodkie!!! cudo!! ja tez lubię biedronki a one jakos do mnie ciągną bo "w sezonie" cały czas jakieś na sobie znajduje!!
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Sliczne te biedronki
![]() Kupilam Sarenko nowy produkt do decoupage, 3-D. Jest to srodek, ktory po nalozeniu na motyw serwetki "wyciaga" go (uwypukla) i powstaje efekt 3-D. Jeszcze go nie zdazylam wyprobowac, ale postaram sie to zrobic jak najszybciej i pokaze efekty. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Sarenka - sliczne!!! bardzo wiosenne i pogodne
![]() Becia69 - koniecznie pokaz nam, co wyjdzie Ci! jestem bardzo ciekawa efektu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Dziewczyny za pochwały ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Musze wam pokazac w koncu efekt tego kleju 3D
![]() Narzekam ostatnio na brak czasu ale obiecalam, i wczoraj na szybko wzielam moja "probna" doniczke, namazalam kleju i.... stwierdzilam, ze to jest do ![]() ![]() Zalaczam fotki, na pierwszej mozna zobaczyc jak wyglada sam motyw bez kleju, na drugiej pokryty klejem, a na 3-ciej zwroccie uwage na kwiat po prawej stronie, staralam sie ujac uwypuklenie ( te niby 3d). Zawiodlam sie troszeczke, chyba sobie zbyt duzo obiecywalam po tym produkcie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.