|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
zabieg mikrodermabrazji
tak jak napisałam za 4-tygodnie rodzę, mam pzrebarwienia i popękane naczynka na twarzy....chciałabym skorzystać po porodzie z zabiegu mikrodermabrazji...ale mam jeszcze wątpliwości, podzielcie się ze mną uwagami i doświadczeniami...dzięki czekam
Edytowane przez ewusia121 Czas edycji: 2005-06-05 o 11:44 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zabieg mikrodermabrazji
A jakie to są przebarwienia?Po tradziku, jakieś plamki wątrobowe???Jak to wygląda?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: za 4-tyg.rodzę, mam przebarwienia i popękane naczynka na twarzy
są brą
zowe plamki na policzkach nosie nad górną wargą ...tworzą tzw.maskę, nie są to piegi, aczkolwiek bardzo je przypominają , są bardziej rozlane |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
te plamy to ostuda.
codziennie stosuj krem z dobrym filtremo wysokim spf (60+)- pomoże i na ostudę i na naczynka. Ostuda czasami znika po ciąży, ale nie zawsze. często jest bardzo trudna do usuniecia. Wtedy we własnym zakresie to tylko filtry a reszę powinie zalećić lekarz. osoba przeprowadzajaca zabieg mikrodermabrazji powinna ci doradzić, czy w Twoimi naczynkami możesz poddawac się takim zabiegom. |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
serdeczne dzięki pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie do wszystkich Pań stosujących diacneal czy zaczerwieniona skóra to efekt działania tego kremu używam codziennie na noc na dzień iostin spf 20
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.