|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Metamorfoza pozadana :)
Witajcie dziewczyny,
przejrzalam wszystkie metamorfozy na forum i osmielona Waszymi zyczliwymi radami wstawiam tez swoje zdjecie. A teraz troche o moich wlosach - bardzo krecone (sprezynki), od zawsze blondynka, co ostatnio mnie bardzo nudzi ![]() ![]() Edytowane przez tornado Czas edycji: 2005-11-08 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
调解人
|
Dot.: Metamorfoza pozadana :)
nie ma zdjęcia
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Tornado szybka z Ciebie dziewczyna zdjecia jak nie bylo tak nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie ma twojego zdjęcia więc ci podam narazie linka z fryzurami dla kręconych włosków. Mam nadzieję że coś znajdziesz. A co do tego że z kręconymi włosami nie da się nic zrobić to nieprawda, przecież po wystopniowaniu wyglądają inaczej, jakby było ich więcej i wogóle:P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Sorki dziewczyny, rozmiar zdjecia jest ok, ale przy zalaczaniu wyskakuje mi blad serwera. Czy wy w tym momencie jestescie w stanie wrzucic na serwer jakiekolwiek zdjecie czy tylko ja mam problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hurra, zdjecie sie dodalo. Czekam zatem na sugestie. Pozdrawiam
![]() P.S. Tekla, dziekuje Ci bardzo. Stronka super no i fryzur mnooostwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ta stronka to dowód że z kręconymi włoskami też mozna pokombinować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witam
Tutaj zazwyczaj jest tak z radami,że każdy ma inny gust i ludzie róznie radzą.Jeśli chodzi o mnie to...masz piekne włosy-zazdroszcze,ja bym zostawiał je jeśli chodzi o długośc,ale zaszalałabym z kolorkiem,gdybym ja miała takie włoski to pomalowałabym je na ciemny rudy,nie taki marchwiowy ale głęboki...uwielbiam takie połączenia,czyli rudy +loki...poza tym pasowałby Ci do oczu i cery moim zdaniem...mało jest kobiet z pięknymi loczkami(naturalnymi) w dodatku w innym kolrze niz blond...Co do koloru to przyszło mi jeszcze na myśl,że jakiś jasny mleczny brąz byłby ładny,bo mam znajomą która ma włoski mniej więcej tej samej długości co Ty i ostatnio miała jakiś taki apetczyny brązik,tylko,że ma ciemne oczy,ale tez jasną cerę...Jak się na cos zdecydujesz to fotki mile widziane ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Boniulka, dziekuje za odpowiedz. Masz racje ile ludzi tyle gustow i kazdemu podoba sie cos innego. Co do proponowanego przez Ciebie koloru mleczny brazto jestem za, tym bardziej, ze kiedys fryzjerka z Neo w Krakowie (polecam pania Agnieszke
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ona, dzieki za rade z tym sunsilkiem. Nie mieszkam w PL, ale rozejrze sie i moze tu tez znajde. A co do fryzury do masz racje - gorne partie wlosow skrecaja sie w sprezynki a te dolne raczej faluja i chce z tym cos zrobic. Myslalam o tym zeby przyciac je do polowy szyi a reszte odrobinke wycienowac. Skret na pewno bedzie ladniejszy. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Klamka zapadla - poniedzialek ide do fryzjera
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.