|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
LIPIEC minerały, pielęgnacja, kolorówka
Zasady:
- rozmawiamy w wątku, w którym zaczęła się wymiana - na szaro - rzeczy wymienione - na zielono - negocjowane - na czerwono - dokładka - wysyłam poleconym Wymienię: MINERAŁY: 1. EDM -próbka w strunie podkładu intensive Cool Medium -próbka w strunie podkładu intensive Cool Fair Medium -próbka w strunie podkładu intensive Cool Multi-Tasking Neutral -próbka w strunie korektora Multi-Tasking Neutral -próbka w strunie podkładu intensive Sunkissed Fair -próbka w strunie podkładu intensive Sandy Fair 2. MEOW -próbka w strunie podkładu FF Chausie 0 -próbka w strunie podkładu FF Chausie 1 -próbka w strunie podkładu FF Chausie 2 -próbka w strunie podkładu FF Sphynx 2 -próbka w strunie podkładu FF Himalayan 0 -próbka w strunie podkładu FF Himalayan 1 -próbka w strunie podkładu FF Himalayan 2 -próbka w strunie różu What's New Pussycat? -próbka w strunie różu Pink - Flamingo -próbka w strunie różu Pink - Cadillac -próbka w strunie skinny dipper - chartreux light 3. PIXIE - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Ailive 0 - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Ailive 1 - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Pari 1 4. BU -odyspka pudru bambusowego z jedwabiem PIELĘGNACJA: 1. Yves Rocher - peeling roślinny do ciała z pudrem z pestek moreli (nowy) - peeling morelowy (nowy) - maseczka anti-agressions - jedynie wypróbowana 2. Rival de Loop - maseczka rozświetlająca w podwójnej saszetce - maseczka mleczno-miodowa w podwójnej saszetce - maseczka nawilżająca, jedna saszetka 3. Alterra - maseczka aloesowa, jedna saszetka KOLORÓWKA: 1. Inglot - Loose Puder, kolor 14, 30g (jedynie wypróbowany) 2. Catrice - Allround concealer (5 kremowych korektorów w pudełeczku), jedynie wypróbowane 3. Maxfactor - ultra lekki podkład, raw silk 45 (użyty dwa razy) Szukam: - podkładów mineralnych bardzo jasnych (jak edm fair, meow sphynxh 0,1) - róży mineralnych - cieni i linerów mineralnych - pędzli - hydrolatów - kwasu hialuronowego - naturalnych kosmetyków i półproduktów - produktów do włosów bez silikonów (zgodnych z cg) - odżywek do włosów Joanna Naturia - olejów do włosów - maski mlecznej do włosów Kallos - lakierów do paznokci Edytowane przez Polta Czas edycji: 2011-08-20 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC minerały, pielęgnacja, kolorówka
coś u mnie za
Yves Rocher - peeling roślinny do ciała z pudrem z pestek moreli (nowy) - peeling morelowy (nowy) - maseczka anti-agressions - jedynie wypróbowana Alterra - maseczka aloesowa, jedna saszetka Catrice - Allround concealer (5 kremowych korektorów w pudełeczku), jedynie wypróbowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
1. Yves Rocher - peeling morelowy (nowy) 4. BU -odyspka pudru bambusowego z jedwabiem 3. PIXIE - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Ailive 0 - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Ailive 1 - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Pari 1 2. MEOW -próbka w strunie podkładu FF Chausie 0 -próbka w strunie podkładu FF Chausie 1 -próbka w strunie podkładu FF Himalayan 0 -próbka w strunie różu What's New Pussycat? -próbka w strunie różu Pink - Flamingo -próbka w strunie różu Pink - Cadillac 1. EDM -próbka w strunie korektora Multi-Tasking Neutral -próbka w strunie podkładu intensive Sunkissed Fair -próbka w strunie podkładu intensive Sandy Fair ? Szczególnie na próbkach z Meow mi zależy ![]() ![]() Jeśli u mnie byś niczego nie znalazła to powiedz na czym Ci zależy. Mogę wiele oddać za sample. Widziałam, że interesują Cie odżywki z Naturii. Mam nowe, nawet nie dotknięte, oraz mam maseczki Biovaxy poza tym co w wymiance. ![]() Edytowane przez paranojaa Czas edycji: 2011-07-28 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
1. Yves Rocher - peeling roślinny do ciała z pudrem z pestek moreli (nowy) - peeling morelowy (nowy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hey.
Jeśli chodzi o Naturię to mam ich kilka (możesz wybrać, który Ci najbardziej odpowiada ![]() - do włosów suchych i zniszczonych z miodem i cytryną (nowy) - do włosów przetłuszczających się (nowy) - do włosów zniszczonych lub po trwałej ondulacji z lnem i rumiankiem (nowy) Ogólnie chyba mam wszystkie rodzaje w łazience ![]() ![]() Kupiłam ich za dużo a jestem w trakcie pierwszej cały czas. ![]() Jeśli chodzi o Biovaxy to mam: - Biovax Latte do włosów osłabionych z proteinami mlecznymi (mam połowę opakowania lub mogę jeszcze odstąpić nowe opakowanie (kupiłam sobie kolejne, bo byłam zachwycona efektami ![]() - Biovax maseczka do włosów suchych i zniszczonych (nowe opakowanie) - jeśli byłabyś zainteresowana to mogę jeszcze Ci dać na spróbowanie 10-15% maseczki do włosów ciemnych. Wystarczy na 2-4 razy ![]() Gotowa jestem oddać czepek, 2 Naturie i 1 maseczkę do włosów z Biovaxu za moją propozycję. Jednak możemy się zawsze potargować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety, ale nic nie znalazłam...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hmmm... Przypuszczam, że chodzi Ci o całe opakowanie maseczki z Biovaxu. Mogłabym się wymienić dając Ci 2 opakowania (50% maseczki z proteinami mlecznymi i 10% maseczki do włosów ciemnych razem z czepkiem) i maseczką z lenem i rumiankiem.
Jeśli chodzi o wymianę na terenie warszawy to jeśli zgodziłabyś się poprosiłabym siostrę, która tam studiuję o podrzucenie. To jak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Yves Rocher
- peeling roślinny do ciała z pudrem z pestek moreli (nowy) - peeling morelowy (nowy) PIXIE - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Ailive 0 - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Ailive 1 - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Pari 1 -próbka w strunie podkładu FF Chausie 1 cos u mnie
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej kochana coś u mnie za peeling morelowy (nowy)?
poza wątkiem mam mineralny róż do policzków firmy catrice w odcieniu wild rose ![]() ![]() ![]() odpisz u mnie kochana jeśli mogę prosić https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post27994537 ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- a tego różu też nie chcesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, ale zrezygnuję z wymianki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. Yves Rocher - peeling roślinny do ciała z pudrem z pestek moreli (nowy) - peeling morelowy (nowy) - maseczka anti-agressions - jedynie wypróbowana 2. Rival de Loop - maseczka rozświetlająca w podwójnej saszetce - maseczka mleczno-miodowa w podwójnej saszetce - maseczka nawilżająca, jedna saszetka 3. Alterra - maseczka aloesowa, jedna saszetka KOLORÓWKA: 1. Inglot - Loose Puder, kolor 14, 30g (jedynie wypróbowany) ?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
1. Inglot
- Loose Puder, kolor 14, 30g (jedynie wypróbowany) Znajdziesz coś u mnie? ![]() proszę- odpisz u mnie w wątku ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za: Maxfactor ultra lekki podkład, raw silk 45
Yves Rocher peeling roślinny do ciała z pudrem z pestek moreli ? ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za
Maxfactor - ultra lekki podkład, raw silk 45 1. Yves Rocher - peeling roślinny do ciała z pudrem z pestek moreli (nowy) - peeling morelowy (nowy) 1. EDM -próbka w strunie podkładu intensive Cool Medium -próbka w strunie podkładu intensive Cool Multi-Tasking Neutral -próbka w strunie korektora Multi-Tasking Neutral -próbka w strunie podkładu intensive Sunkissed Fair 2. MEOW -próbka w strunie podkładu FF Chausie 0 -próbka w strunie podkładu FF Himalayan 0 -próbka w strunie różu What's New Pussycat? -próbka w strunie różu Pink - Flamingo -próbka w strunie różu Pink - Cadillac 3. PIXIE - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Ailive 0 - próbka w strunie podkładu Cover de Luxe Ailive 1 ps. odpisz u mnie w wątku albo na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Tylko te 2 próbki mi się spodobały.
Nie wiem czy jesteś zainteresowana taką małą wymianką próbka w strunie różu Pink - Flamingo -próbka w strunie różu Pink - Cadillac
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.