|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() sny , a dziwna sprawa
Witajcie !
Otóż zakładam ten wątek, gdyż mam pewien problem, który chodzi za mną od dłuższego czasu ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: sny , a dziwna sprawa
Myślę że ona Cie wzywa myślami żebyś się z nią skontaktowała
![]()
Często szuka się sensu życia przy pomocy bezsensownych metod ![]() Edytowane przez bez_sensowna Czas edycji: 2011-08-03 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nakręcasz się, bo Ci się śni, później o tym myślisz, analizujesz i tak w kółko. Albo masz wyrzuty sumienia z powodu popsucia relacji...Jeśli Ci to pomoże to może spróbuj naprawić kontakt.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam wrażenie, że to jest kwestia wyrzutów sumienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
sądzę, że mogłabyś odezwać się pierwsza, skoro nabroiłaś
spotkajcie się na neutralnym gruncie na ciacho i kawę jeśli odmówi nie pytaj dlaczego, nie ma co drążyć (pewnie sama wiesz) ale zrób ten krok ![]() jeśli się uda, a Tobie nadal bardziej na niej zależy, niż na powstrzymaniu koszmarów sennych ![]() nie tak jak kiedyś, ale po prostu - dobrze dałabyś radę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Męczy Cię...to.,....,, wydaje mi się , że dlatego ... tak Ci się dzieje...
Ja bym się odezwała do Niej dlaczego nie? Skoro sama zawiniłas ![]() ![]() I naprawiłabym stare błedy ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja też kiedyś zerwałam kontakt ze swoją przyjaciółką po 8 latach...nie ważne z czyjej winy, ale brakowało mi jej, ponad 12 lat przyjeźni to jednak sporo. Mimo, że byłam zadowolona że tak się stało, wiedziałam, że ma do mnie żal o to i często o tym myślałam, dlatego pewnego wieczoru, w przypływie emocji, napisałam jej (był to czas matur), że życzę jej powodzenia na egzaminach (po ponad roku ciszy
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mi się ona śni..co noc,ale są to rózne sny...tyle,że ja się z nią kontaktowałam,ale nic z tego nie wyszło ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Skontaktuj się z nia. Pogdajcie.
może uda się naprawic to co zepsułas, a może... poporostu przestaniesz tak o niej myslec i sny znikną. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Też jestem w podobnej sytuacji, zdarza się, że mi się czasem moja przyjaciółka przyśni czy też czasem zastanawiam się co tam u niej słychać, ale raczej nie widzę u siebie opcji na ożywienie relacji. A szkoda. Brak mi odwagi, żeby zrobić jakiś krok.
Jeśli Ty masz tę odwagę i chcesz to spróbuj. Tak jak Dziewczyny radzą - zaproponuj spotkanie na neutralnym gruncie ![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Martusia205 ma takie samo imię jak ty, lecz nie to województwo. A myślałam, że tylko ja mam takie przejścia. Martusia a u ciebie jak wyszło w końcu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Masz wyrzuty sumienia, ponadto bardzo Ci zależało na Jej przyjaźni, niestety nie da się tego zapomnieć, jedynie z każdym dniem może być lepiej.
Ja też miałam taką osobę, na której mi zależało , ale ona była zaborcza zbyt, ta znajomość nie miała sensu, powiem Ci, że wiem, że dobrze zrobiłam, ale nie kontaktujemy się ponad rok, a ja czasem nadal wspominam. Uważam, że to normalne, a Wy Wizażanki ? W końcu nie da sie tych wspomnień też pięknych wymazać! Jeżeli to ma Ci pomóc, to spróbuj się z nią skontaktować, może nie wszystko stracone.\ Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
aa jest lepiej,bo mam z tą przyjaciółką kontakt,ale tylko taki formalny..wiesz skończyłyśmy szkołę,i nie ma już tyle czasu co dawniej..do tego jeszcze te kłótnie..może kiedyś znowu będziemy się przyjaźnić póki co nie ma na to szans.a u Ciebie? ile masz lat?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=R7obilvc0nw - posłuchaj tego utworu, a będziesz wiedziała, co zrobić
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
23. Ja dotychczas nie zebrałam się na odwagę. Na co dzień jestem osobą pewną siebie, a zarazem przebojową, a tu co - tchórz jak nic. Z jednej strony obawiam się,że ona pomyśli,że ugięłam się i jestem słabsza. Zazwyczaj ja nie lubię do kogoś pierwsza się odzywać w takich przypadkach, wiem dałam plamę, ale ni stąd ni z owąd obie milczymy.
Ostatnio byłam ze swoim facetem na mieście i poszłam auto przeparkować i staliśmy na przejściu i wtedy ona przejeżdzała swoim samochodem tuż obok dosłownie przed nosem, nie wiem czy mnie zauważyła, ja ją owszem bo ma auto charakterystyczne, potem tak mnie cholernie twarz piekła przez bite dwie godziny. A co do tego przyciągania myślami, mhmm ja zazwyczaj mam podejście sceptyczne, parapsychologii staram się nie mieszać, oj ale kto tam wie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A ja myślę, że to sprawka Twojej podświadomości i intuicji. Może warto zakopać topór milczenia i w końcu odważyć się, wyjaśnić sobie całą sytuację. A może po prostu męczy Cię to, bo sprawa do końca nie jest wyjaśniona. Czasami bywają kłótnie, ale myślę, że w prawdziwej przyjaźni liczy się też chęć naprawy. Jesteśmy tylko ludźmi i każdy popełnia jakieś błędy, tak samo warto zaryzykować i spróbować odbudować pewne rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niedobra dziewczyno, to na pewno wyrzuty sumienia, które nie dają Ci spokoju... ciężko z tym żyć, jeżeli się kogoś skrzywdziło... Spróbuj się jakoś skontaktować z tą dziewczyną
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
w moim przypadku jest to raczej podświadomość..miałam te sny nonstop..potem napisałam do tej przyjaciółki,i sny się zakończyły..ech tak jak bym zrobiła to co do mnie należało..i mam już spokój..
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu wyciagniecie reki porownujesz do ugiecia sie i słabosci? Toz to naprawde wielka i pozytywna rzecz, tym bardziej, ze piszesz, ze to Ty zawalilas, wiec dlaczego ona ma sie pierwsza odzywac? Sprobuj sie z nia pogodzic jak Ci zalezy.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.