|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
O co chodzi?
Hej,
spotykałam się z kims, nie byliśmy parą, wyjechałam na stypendium. miesiąc przed powrotem oznajmił że ma kogoś. Chciałam zakończyć znajomość - powiedział że nie ma co mostów palić. To oznajmiłam że był wyjątkową osobą i teraz będę się starać traktować go jak innych moich kolegów/kumpli. Po tym znikną, jest niedostępny ... Rozumiecie to? Ja nie ... |
|
|
|
|
#2 | |
|
.
|
Dot.: O co chodzi?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja rozumiem. powiedział, że kogoś ma na długo przed Twoim powrotem, czyli że ty odpadasz zdecydowanie. jak jest niedostępny, zniknął, to gdzie tu traktowanie Cię jak zastępczej laski???
o czym Wy piszecie dziewczyny? zerwanie znajomości czyli co - kompletnie się do siebie nie odzywać? udawać że się nie znacie? matko ale to dziecinne strasznie normalne że aż tak drastycznie nie chciał postąpić, bo przecież "cześć" Ci chyba może powiedzieć, czy Ty jemu? ma nową dziewczynę, to chyba normalne, że jej będzie poświęcać wolny czas a nie ex jak nie utrzymuje kontaktu, to widocznie nie ma takiej potrzeby. tyle. tylko tyle i aż tyle. nie widzę tu nigdzie traktowania jako laski na zapas
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Nie, nie czuje sie jak dziewczyna zastepcza, ale jak powiedzial ze ma kogos to powiedzial wierze iz to nie wplynie na nasze relacje.
Ze mi pomoze w czym chce, czy porozmawiac itd. I nawet potrzebowalam sie cos spytac i pomogl. Ale nie wytrzymalam i powiedzialam ze to za duzo, ze sie mecze, ze bede sie kontaktowac tylko w waznych sytuacjach by moc w przyszlosci traktowac go jak innych kolegow, innych moich kumpli. Po tych slowach zniknal ... Nie rozumiem co zle zrobilam ... |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Chlopak chcial miec z Toba kontakt po rozstaniu, byc moze zeby w razie czego moc wrocic do Ciebie, kiedy zorientowal sie, ze to dla Ciebie za ciezkie, to przestraszyl sie i zniknal.
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

o czym Wy piszecie dziewczyny?
normalne że aż tak drastycznie nie chciał postąpić, bo przecież "cześć" Ci chyba może powiedzieć, czy Ty jemu?