|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Październik kombinezon rozm.80, ubranka dla chłopca i inne...NIEAKTUALNE
Witajcie ![]() Pilnie szukam : Kombinezon zimowy dla chłopca rozm. 80cm Ciepłych ubranek rozm. 80 bodziaków, bluz z postaciami z kreskówek zabawek edukacyjnych charms'ów zapinanych na haczyk sexy bielizny w rozmiarze L lub XL książek Paulo Coelho (głównie tych nowszych) Podkładu w średnim kolorze Lancome bluzek typu nietoperz prostych lub dopasowanych jeansów (nie biodrówek)46-47x2 w pasie kalosze 37 bielizna 75F/75G koła do pływania dla maluszka z zabezpieczeniem by nie wypadł sukienki która zmieści duży biust rzeczy, rekwizyty przydatne do sesji foto: piórka, wstążeczki, czapeczki robione na szydełku, kostiumy dziecięce (dla niemowląt raczej) książki dot. obróbki foto (szczególnie Photoshop CS4 lub CS5) za te rzeczy chętnie poszukam poza wątkiem... można też kusić wszystkim innym, tylko błagam nie rozmirami XS czy S ![]() Jeśli masz coś co mogłoby mi się spodobać a nie znalazłaś nic u mnie, napisz mi, a rozejrzę się w szafie ![]() Edytowane przez Black_Angel86 Czas edycji: 2011-11-08 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik kombinezon rozm.80, ubranka dla chłopca i inne...
mam ciuszki dla chłopczyka poza wątkiem
![]() |
#3 |
BAN stały
|
poza ma 75f stanik uzywany
mam rowniez spodnie denim co w watku w twym watku nic nie znalazlam ale moze masz cos co szukam pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mam ubranka dziecięce w wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=566948
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.