|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z kolorem!
hey dziewczyny!
liczę na Waszą serdeczną pomoc ![]() całe życie mam naturalny kolor włosów- ciemniejszy blond- taki mysi, chłodny. raz miałam jasny blond- było nieźle ale latem. karnacja- baaardzo jasna, oczy- zielono/szaro/niebieskie ;p doszłam do wniosku że zimą dobrze wyglądam w ciemniejszych włosach (płukanki) latem kiedy jestem opalona mam jasne pasemka ale chodzi za mną WCIĄŻ rudy.... chciałabym się dowiedzieć jaki odcień do mnie najlepiej pasuje Waszym zdaniem i czy na zimę czy na lato? pierwsze 3 zdj to ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z kolorem!
A czy próbowałaś henne? Ona daje taki rudo wiśnowy kolor.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
własnie nie! też o tym myślałam... tylko nie wiem jaki odcień musiałabym zastosować żeby wyszedl mi taki hmm tycjan, nie wiśniowy....
choć zastanawiam się czy właśnie simson na tych zdj nie ma takiego wisniowego??? a czy kolor rudy podkreśla przypadkiem zaczerwienienia na twarzy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Z tego co ja wiem... znaczy z tego co powiedziały Trinny i Susanah daawno temu, to rudy nie podkreśla czerwoności jeżeli masz ziemistą, oliwkową cerę, a podkreśla jak się ma różowiutką buźkę. Ze zdjęć wnioskuję, że masz ładnę cerę, bez niedoskonałości, rumieńców itd. Rudy powinien Ci pasować. Z resztą w sumie jak nie spróbujesz to będziesz się tylko zamęczała, wiem znam to z doświadczenia
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
W takim odcieniu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1311457573 było by Ci ślicznie zresztą przy takiej urodzie o to nie trudno
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Według mnie ładnie Ci w blondzie
![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
super dziewczyny! ten casting bardzo mi się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
To jak się skusisz, to prosimy o zdjęcie efektu
![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.