|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pokój do wynajęcia Wrocław
Szukam dziewczyny, ktora bylaby chetna wynajac ze mna pokoj we Wrocławiu, znalazlam na internecie fajna oferte, wydaje sie byc bardzo komfortowo, oczywiscie trzeba jeszcze osobiscie sprawdzic ale naprawde uwazam , ze mieszkanie bardzo ladne, cena za osobe to 600 zl. Czekam na chetne osoby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pokój do wynajęcia Wrocław
moj numer gg:7866601, odezwij sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja sie podczepiam w kwestii mieszkaniowej - osoba z mojej rodziny wynajmuje studentom pokoje w mieszkaniu studenckim (jakies 7-10 minut z buta do Rynku
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cześć, mam do wynajęcia 3poziomowe mieszkanie na ulicy Daszyńskiego. Mieszkanie jest 3poziomowe, posiada dwie łazienki i duuuży taras. Na parterze jeden pokój 1osobowy z balkonem, łazienka i jadalnia z kuchnią. 2piętro to 2 duze pokoje, z jednego wychodzi się na taras z drugiego schody prowadzą na 3poziom do pokoju na samej górze budynku, oraz łazienka. Świetna lokalizacja, spokojni sąsiedzi, ciepłe kafle w przedpokoju i komunikacji na górzze. Polecam serdecznie. Cena 3600zł za całość. Zapraszam do ogladania.
Kontakt: gg: 2156442 albo 506890094
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.