|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dyskoteki w Bułgarii :)
Mam pytanie; gdzie są lepsze dyskoteki dla młodzieży(16-25lat) w Złotych piaskach czy w Słonecznym brzegu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Komplikatorka
|
Dot.: Dyskoteki w Bułgarii :)
Złote Piaski
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W Słonecznym Brzegu!!! ;P Bułgaria jest wspaniała! ;D
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja niedawno wróciłam z Złotych Piasków. Byłam na obozie . Biuro, z którego jechałam miało w ofercie tylko Malibu i Astorię ( ona jest otwarta tylko w weekend i na wejście masz darmową colę [ rozcieńczona na maxxa ] . Malibu kosztuje 3 lv - 6 zł a Astoria 5 lv - 10 zł . U mnie na obozie ludziom bardziej podobało sie Malibu mi bardziej podobało się w Astorii, być może dlatego, ze jest ona nowocześnie urządzona , Malibu jest zbite z desek poza tym w Astorii bawił się cały mój obóz bo do Malibu szedł kto chciał a wiadomo nie każdemu sie wtedy chciało ;] . W Pappay nie byliśmy bo podobno jest tam niebezpiecznie.
W SB nie byłam więc nie moge nic o nim powiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W Słonecznym Brzegu, przy głównym deptaku jest kilka dużych klubów, zatłoczonych i dość drogich (małe piwo kosztowało rok temu 6 lv - ok 12 zł! ale można było wyjść z klubu, kupić w sklepie za ok 2 lewa, wypić i wrócić... nikt się tym nie przejmował), jedne obok drugich - w jedną noc nie sposób wszystkich zwiedzić. Tam jest najwięcej młodych ludzi, chyba z całego świata (ale i tak najbardziej pijani byli spotkani Polacy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja byłam na obozie i mieliśmy trzy wyjścia do dyskotek, w tym dwa do Malibu, bo tam się świetnie bawiliśmy i raz byliśmy w Papayi, ale nie było fajnie. Duszno i jakoś tak nijak się zabawa rozkręcała, słaba muzyka.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.