|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Osiemnastka... gdzie? co? jak? :D
Hej (:
Mam pewien problem, bo już w maju chciałam wyprawić swoją osiemnastkę. Niestety nie mam domu z wielkim ogrodem, gdzie mogłabym urządzić zabawę dla znajomych, dlatego też chciałam prosić Was o pomoc. Czy ktoś zna może jakieś ciekawe miejsce w POZNANIU, gdzie mogłabym zaprosić przyjaciół, żebyśmy miło spędzili czas dobrze się bawiąc? ![]() Dodam, że osiemnastkę tę chcemy wyprawić wspólnie z koleżanką, więc ceny też rozłożą się na pół. ^^ Proszę Was bardzo o jakieś propozycje, bo czasu nie zostało tak naprawdę już dużo i zaczynam powoli panikować... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Osiemnastka... gdzie? co? jak? :D
napisz jakie ceny sa dla ciebie odpowiednie, poniewaz mamy rozne znaczenia "kosmicznych" cen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W sumie to nie wiem dokładnie.
![]() Zdaję sobie sprawę, że wyprawienie osiemnastki to nie jest kwestia 100zł, ale też przecież nie mam zamiaru wydawać kupy kasy jak te wszystkie "słit 16" w USA XDD (bo nawet bym nie mogła ![]() Chciałabym, żeby nie było z wielką rozrzutnością - skromnie, ale sympatycznie, bo według mnie liczy się najbardziej atmosfera, dlatego szukam ospowiedniego miejsca. (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja jestem niestety z warszawy...
powiem ci, ze w mniejszych klubach nocnych to spokojnie znajdziesz terminy. maj to nie jest taki odlegly termin.moj brat robil rok temu urodziny. klub wynaja 3 miesiace wczesniej i zaplacil 1000zl . duzo zalezy tez od tego ile osob chcesz zaplacic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jestem co prawda z wroclawia. ale podpowiem, że możesz zrobić 18 na dwa sposoby. wynjąć lokal i wtedy to prawda zaplacisz cos około 1000-1500 (cena zależy od miejsca). i możesz wtedy zaprosić no dużo ludzi. a mozesz poprostu zaprosic garstke ludzi, których tak naprawde lubisz i poporstu wynjąć dla nich kilka loż w lokalu. zaplacisz mniej a będziesz sie bawila w sumie tylko z ludźmi, ktorych chcesz mniec na swojej imprezie.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pomysł PLYWOK jest na prawdę bardzo fajny. Myślę, że najlepiej w gronie własnych znajomych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Asia masz naprawdę mały problem ![]() Na pewno w poznaniu macie Straż Pożarną i tak zwaną remize ![]() ![]() Jakieś 2 ciepłe dania ugotowane przez mamcie, dużooo chipsów, paluszków, placki, przekąski, soki i to co najlepsze dla innych - % Wyjęcie sali nie powinno być aż takie kosztowne,media też nie wyjąd wiele przez już liczmy ciągle 24 g. Grała wieża , a impreza była bombowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
u mnie w remizie sa najlepsze zabawy. kiedy się popytasz to od kogos możesz sprzet pozyczyc. Z neta popatrzec na jakies swietne kawałki. każdy takie coś pamięta, albo i nie
![]() trochę sie nie znam, bo u nas wszystcy mieszkaja w domach z ogrodem ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Osiemnastka, poznań
Witam. Potrzebuję pomocy - niestety nie mam osiemnastki w ciepłe dni tylko w styczniu i szukam klubu bądź jakiejś sali na 200 osób w Poznaniu w miarę przystępnej cenie, impreze najchętniej zorganizowałabym w piątek albo w sobotę, ale to nie jest najważniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.