|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dot.: LIPIEC - troszkę minerałów, mazidła do ust itp, tunika + sweterek
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2011-09-01 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
EDM (Everyday Minerals)- cień do powiek „bundled up” (biały mat). 1g, praktycznie cały.
EDM (Everyday Minerals)- cień do powiek „11:59 PM” (szary z malutką domieszką brązu), słoiczek „mini”, ubytek ok. 5%. Coś u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Ekstrakt z papaji (mazidła), 30g, ubytek 1 łyżeczka. Data ważności 07.2012 Olej z pestek arbuza (ZSK), 30ml, ubytek minimalny. Data ważności 04.2012 Bromelaina (mazidła), 15g, ubytek znikomy (do jednej porcji peelingu). Data ważności 05.2012 Kwas hialuronowy 1% (zakupiony na allegro), 30 ml, malutkie zużycie. Data ważności 01.2012 i gąbeczki infinity? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Chętnie wymieniłabym SN Tweed za EDM (Everyday Minerals)- cień do powiek „bundled up” (biały mat). 1g, praktycznie cały
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Ok zaraz wyślę PW ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
witam
![]() czy coś u mnie za coś z tych rzeczy : EDM (Everyday Minerals)- róż/bronzer "Winter Bronzer" COASTAL SCENTS- "Flawless Glow Dust" Olej z pestek arbuza (ZSK), 30ml ? ![]() jeżeli chodzi o koszty przesyłki to z chęcią biorę na siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
1. MAYBELLINE- korektor pod oczy "instant Age rewind",odcień light (20), raz użyty, kupiony na allegro ok 3 miesiące temu. Ważny 12 miesięcy po otwarciu. Tubka 11 ml, z blistrem.
12. GARNIER- tonik łagodzący, do cery suchej. Ubytek na zdjęciu. coś u mnie za któreś z tych? Albo oba? ![]() ![]() || V |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Z Twojej wishlist mam tylko białą glinkę ze zrób sobie krem mogę Ci zrobić odsypkę, poza tym mam peeling do ciała Suhado z lidla papaya i ekstrakt z zielonej herbaty ten z serii eco zostało 40 % , mam także syoss heat protect została połowa
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Kasia&ye ar=2013&month=5&day=31&ba bycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za
10. ARCOCERE- olejek kokosowy po depilacji (dla mnie nie pachnie kokosem, tylko cukierkami). Ubytek znikomy, jedno psiknięcie w celu poznania zapachu. Poj. 150 ml. Produkt włoski. oraz lakiery i gabki do makijazu?
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Mogłabym Ci odsypać 10 g glinki + ta próbka lumiere
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Kasia&ye ar=2013&month=5&day=31&ba bycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mogę się wymienić za olej z pestek arbuza
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ok ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za kwas hialuronowy?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
bardzo zainteresowało mnie kilka rzeczy, może znajdziesz coś u mnie w zamian?
![]() LUMIERE- róż "Poppy". Próbka, nowa. LUMIERE- róż "Ditto O". Próbka, praktycznie cała. LUMIERE- ok 2/3 próbki "Sheer Silk Powder" (nie połyskuje- uprzedzam) LILY LOLO- próbka różu "Blushing Rose", nowa (ze strony costasy) Lumiere- Apricot Lily Lolo- chery blossom Lily Lolo- oh la la la Lily Lolo- clementine Ekstrakt z papaji (mazidła), 30g, ubytek 1 łyżeczka. Data ważności 07.2012 Bromelaina (mazidła), 15g, ubytek znikomy (do jednej porcji peelingu). Data ważności 05.2012 LUMIERE- próbka różu "Fresh Roses", nowa lub ta maźnięta LUMIERE- róż/rozświetlacz "Natural Radiance", próbka, maźnięta po dłoni z Twojej wish mam pojemniczek do pudru z BU z sitkiem, balsam "jogurt" do ciała Stenders o zapachu róży, balsam Summer Musk Body Shop i chyba jeszcze jakiś pędzelek Essence.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.